"Dosya Ekleme Yetkisi" İsteyen Üyeler Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet zahid

Üye
bende dosya ekleme yetki istiyorum.ama mesajım yetersiz.

ycg35

ycg35

Üye
Negative kardeş bende dosya ekleme yetkisi istiyorum sitede olmayan java veya symbian program oyun vs paylaşımlarım artacak güzel bir arşivim var elimde 100 mb yi aşkın ama çoğunluğu daha önce bu forumda verilmiş olan şeyler verilmemiş olanları bir bir ekleyeceğim :) bu arada tam 500. mesajımı bu konuya attım bakalım 1000. yi nereye atçam :)

lodos04075

lodos04075

Üye
ben vaz gectim biraz mesaj sayımı artdıram

azomania

azomania

Üye
Negative bende bu görevi yapabilirim. Hergün Çevrimiçi'yim herhalde son 2 aydır hep girdiğimi hatırlıyorum. Ondan öncesini hatırlamıyorum. Üyeliğim de bayağı eski. Mesajlarımın az olduğuna bakma, genelde konu açarım ya da sorunlarda yardımcı olurum,öle herşeye mesajım artsın diye teşekkür etmiyorum(güzel paylaşımlar hariç). Elimden geldiğinin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Sevgiler ve Saygılar...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Negative kardeş bende dosya ekleme yetkisi istiyorum sitede olmayan java veya symbian program oyun vs paylaşımlarım artacak güzel bir arşivim var elimde 100 mb yi aşkın ama çoğunluğu daha önce bu forumda verilmiş olan şeyler verilmemiş olanları bir bir ekleyeceğim :) bu arada tam 500. mesajımı bu konuya attım bakalım 1000. yi nereye atçam :)
Siz pm den de istemissiniz, yetki verildi detaylı bilgi ile.
Negative bende bu görevi yapabilirim. Hergün Çevrimiçi'yim herhalde son 2 aydır hep girdiğimi hatırlıyorum. Ondan öncesini hatırlamıyorum. Üyeliğim de bayağı eski. Mesajlarımın az olduğuna bakma, genelde konu açarım ya da sorunlarda yardımcı olurum,öle herşeye mesajım artsın diye teşekkür etmiyorum(güzel paylaşımlar hariç). Elimden geldiğinin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Sevgiler ve Saygılar...
Açtıgınız konuları göz önüne alırsak, dosyalar forumlarında pek fazla aktiflik göstermediginizi düşünerek gerek olmadıgına inanıyorum. Sonucta kullanılmayacak yetkiye ve sorumluluga gerek yok, zaten dosya ekleme yetkisi alan üyelerde ekstra bir belirti olmuyor forumda :aman2:

lodos04075

lodos04075

Üye
merhaba ben de dosya ekleme yetkisi istiyorum.Ama daha mesaj sayım 500'e ulaşmadı sorun olurmu? Sorun olursa daha sonrada başvurabilirim.

ycg35

ycg35

Üye
Negative yerine ben cvp vereyim malesef sorun oluyor biraz daha gayret ve çaba göstererek 500 mesaja ulaşman çok kolay ondan sonra istek yapabilirsin :ok2:

CanceR

CanceR

Üye
ben de istiyorum mümkün mü acaba _??

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ben de istiyorum mümkün mü acaba _??
Konularınıza baktıgımda cep telefonu ile alakalı olan bölümlerde yaptıgınız paylasımlar için, henüz dosya ekleme yetkisine gerek yok gibi görünüyor çünkü yogun bir paylasım yok .

Negative yerine ben cvp vereyim malesef sorun oluyor biraz daha gayret ve çaba göstererek 500 mesaja ulaşman çok kolay ondan sonra istek yapabilirsin :ok2:

500 mesaj ile iş bitmiyor bu en son kıstas, önemli olan düzgün bir sekilde güncel içerik sunan bir paylasımcı olmak dosyalar forumlarında. Bakarız inceleriz eğer gerçekten güzel birşeyler sunan biriyse, tabiki veriyoruz. :sn:

schumici

schumici

Üye
selam bendede bazı n73 oyunları var çeşitli yerlerden elime geçti ve n73 oyun talebide baya fazla bildiğim kadarıyla bunları ekleyebilmem için ne yapmam lazım?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
selam bendede bazı n73 oyunları var çeşitli yerlerden elime geçti ve n73 oyun talebide baya fazla bildiğim kadarıyla bunları ekleyebilmem için ne yapmam lazım?

Şuan için yapabileceğin şey adresine dosyaları rar'layıp yükleyip linki paylaşıma sunmak.

serkan_kup

serkan_kup

Üye
dosya ekleme yetkisi istiyorum . saygılar

hamittunc2

hamittunc2

Üye
banada bu yetkiyi verirmisiniz

sahin.

sahin.

Üye
Ben Maxicep.com.a Hergün Ziyaret Ederim Ve Konu Açarım Bende Yetki Almak Istiyorum Nede Olsa Bu Forumun Eskilerindenim

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bir süre aktif ve yararlı paylasımlar yaptıktan sonra, zaten istemeseniz de sizinle irtibata geçiyoruz bu ufak yetki konusunda. Hatta daha ileriki bir zamanda daha geniş yetkiler verme olgumuz her zaman var.

Sizin şu anda yetki alabilmeniz için önce bize güven vermeniz gerekiyor, güven hem davranıslarınızdan hemde rapidshare vs. gibi yerlere upload ederek de yararlı, aktif ve sitede işe yarayacak paylasım yapıyor olmanız. Biz zaten konuyu onaylarken linklerden çekip eklenti olarak ekleyip o sekilde onaylıyoruz, bir süre böyle gidiyor sonra sitede olmayan, gerekirse özgün anlatımlarla yada güncel ve yararlı program ekleyenlere, kolaylık olması amacı ile bir süre sonra eklenti ekleme yetkisi veriyoruz .

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şuan için yapabileceğin şey adresine dosyaları rar'layıp yükleyip linki paylaşıma sunmak.

dosya ekleme yetkisi istiyorum . saygılar

Ben Maxicep.com.a Hergün Ziyaret Ederim Ve Konu Açarım Bende Yetki Almak Istiyorum Nede Olsa Bu Forumun Eskilerindenim

banada bu yetkiyi verirmisiniz

Bir süre aktif ve yararlı paylasımlar yaptıktan sonra, zaten istemeseniz de sizinle irtibata geçiyoruz bu ufak yetki konusunda. Hatta daha ileriki bir zamanda daha geniş yetkiler verme olgumuz her zaman var.

Sizin şu anda yetki alabilmeniz için önce bize güven vermeniz gerekiyor, güven hem davranıslarınızdan hemde rapidshare vs. gibi yerlere upload ederek de yararlı, aktif ve sitede işe yarayacak paylasım yapıyor olmanız. Biz zaten konuyu onaylarken linklerden çekip eklenti olarak ekleyip o sekilde onaylıyoruz, bir süre böyle gidiyor sonra sitede olmayan, gerekirse özgün anlatımlarla yada güncel ve yararlı program ekleyenlere, kolaylık olması amacı ile bir süre sonra eklenti ekleme yetkisi veriyoruz .

Cinema

Cinema

Üye
Dosya ekleme yetkisi istiyorum ....
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

OGu2HaN

OGu2HaN

Üye
Dosya Ekleme Yetkisi Alabilirmiyim acaba ilgilenirseniz sevinirim...?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şartları okuyun arkadaşlar, şartlar kurtarsa bile gereksiz yere kimseye sorumluluk yada yetki verme taraftarı değiliz.

ykmk

ykmk

Üye
Bence De En Dogrusu Bu..

Üst Alt