bu arada tam 500. mesajımı bu konuya attım bakalım 1000. yi nereye atçam 
Siz pm den de istemissiniz, yetki verildi detaylı bilgi ile.Negative kardeş bende dosya ekleme yetkisi istiyorum sitede olmayan java veya symbian program oyun vs paylaşımlarım artacak güzel bir arşivim var elimde 100 mb yi aşkın ama çoğunluğu daha önce bu forumda verilmiş olan şeyler verilmemiş olanları bir bir ekleyeceğimbu arada tam 500. mesajımı bu konuya attım bakalım 1000. yi nereye atçam
![]()
Açtıgınız konuları göz önüne alırsak, dosyalar forumlarında pek fazla aktiflik göstermediginizi düşünerek gerek olmadıgına inanıyorum. Sonucta kullanılmayacak yetkiye ve sorumluluga gerek yok, zaten dosya ekleme yetkisi alan üyelerde ekstra bir belirti olmuyor forumdaNegative bende bu görevi yapabilirim. Hergün Çevrimiçi'yim herhalde son 2 aydır hep girdiğimi hatırlıyorum. Ondan öncesini hatırlamıyorum. Üyeliğim de bayağı eski. Mesajlarımın az olduğuna bakma, genelde konu açarım ya da sorunlarda yardımcı olurum,öle herşeye mesajım artsın diye teşekkür etmiyorum(güzel paylaşımlar hariç). Elimden geldiğinin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Sevgiler ve Saygılar...

Konularınıza baktıgımda cep telefonu ile alakalı olan bölümlerde yaptıgınız paylasımlar için, henüz dosya ekleme yetkisine gerek yok gibi görünüyor çünkü yogun bir paylasım yok .ben de istiyorum mümkün mü acaba _??
Negative yerine ben cvp vereyim malesef sorun oluyor biraz daha gayret ve çaba göstererek 500 mesaja ulaşman çok kolay ondan sonra istek yapabilirsin![]()
n:selam bendede bazı n73 oyunları var çeşitli yerlerden elime geçti ve n73 oyun talebide baya fazla bildiğim kadarıyla bunları ekleyebilmem için ne yapmam lazım?
Şuan için yapabileceğin şeyLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresine dosyaları rar'layıp yükleyip linki paylaşıma sunmak.
selam bendede bazı n73 oyunları var çeşitli yerlerden elime geçti ve n73 oyun talebide baya fazla bildiğim kadarıyla bunları ekleyebilmem için ne yapmam lazım?
dosya ekleme yetkisi istiyorum . saygılar
Ben Maxicep.com.a Hergün Ziyaret Ederim Ve Konu Açarım Bende Yetki Almak Istiyorum Nede Olsa Bu Forumun Eskilerindenim
banada bu yetkiyi verirmisiniz