Dolphin browser 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
size tavsiyem telefonu internete girerken ap moda almanız nedenini cp modda iken facebook arama kısmına basınca tel kendine reset atıyo ve maxicep sitesinde kasıyo ama ap modda iternet çok daha hızlı ve bunu samsung da doğruladı bknz dış ülk forumları

alpay7541

alpay7541

Üye
1.2 Kullanıyorum gerçekten berbat.

furkanosman

furkanosman

Üye
hocam valla bu wave ler nokia lar gibi degil.. kur kurabildigin kadar dene istedigin fw'i :D
ayrıca telefon her mavi pembe yeşil vs ekran verdginde brick olmuyo illa bi şekilde düzeltiliyo.. kur gitsin :D

fullwar

fullwar

Üye
1.2 Kullanıyorum gerçekten berbat.
Wave II'de berbat bir özellik yakaladım. Neymiş çok merak ettim. Konu 6 ay öncesine ait. erem.qns bu telefondan oldukça memnun bunuda söyleyeyim. Yani telefonu kullanmadan hemen berbat demeyin. Kaç tane akıllı telefon kullandınız? Iphone 4, Galaxy S, HTC Desire (telefoncu arkadaş varda :)) dahil birçok akıllı telefon kullandım ve Dolpfin'in öyle berbat bir durumunu görmedim. Sadece bazen biraz yavaş, flash yok ve adres barı gıcık (iyiki berbat değilmiş :)) okadarcık. :)

• Beğen
Tepkiler: erem.qns
clonexcell

clonexcell

Üye
dolphin degil dolfin tarayıcıdır. dolphin olarak yanlıs bilgilendirilme olmasın, dolfin tarayıcı webkit tabanlıdır ve sürekli güncellenmektedir tamam eksikleri olabilir bunu siz cözebilirsiniz, twitter üzerinden justinpassion a mesaj atabilirsiniz kendisi geliştirici yöneticisidir. tarayıcı su anlık iyi aslında kendi evimdeki wifi ile baglanırsam hız herseyi tam takır acıyor is yerinden wifi ile baglanınca aksalıkları oluyor vodafone 3g ile de sorunlar yasıyorum, *#8740# cp uart mode ile dolfini deneyin sonuclarda degisiklik olacak.

• Beğen
Tepkiler: fullwar
erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Wave II'de berbat bir özellik yakaladım. Neymiş çok merak ettim. Konu 6 ay öncesine ait. erem.qns bu telefondan oldukça memnun bunuda söyleyeyim. Yani telefonu kullanmadan hemen berbat demeyin. Kaç tane akıllı telefon kullandınız? Iphone 4, Galaxy S, HTC Desire (telefoncu arkadaş varda :)) dahil birçok akıllı telefon kullandım ve Dolphine'in öyle berbat bir durumunu görmedim. Sadece bazen biraz yavaş, flash yok ve adres barı gıcık (iyiki berbat değilmiş :)) okadarcık. :)

Aynen şuan çok memnunum bi sıkıntım yok. 2.0 geldiğinde daha da memnun olucamı çok iyi biliyorum. Kaldı ki betası bile memnun ediyor. Final sürüm çok güzel olucak :alkis

fullwar

fullwar

Üye
dolphin degil dolfin tarayıcıdır. dolphin olarak yanlıs bilgilendirilme olmasın, dolfin tarayıcı webkit tabanlıdır ve sürekli güncellenmektedir tamam eksikleri olabilir bunu siz cözebilirsiniz, twitter üzerinden justinpassion a mesaj atabilirsiniz kendisi geliştirici yöneticisidir. tarayıcı su anlık iyi aslında kendi evimdeki wifi ile baglanırsam hız herseyi tam takır acıyor is yerinden wifi ile baglanınca aksalıkları oluyor vodafone 3g ile de sorunlar yasıyorum, *#8740# cp uart mode ile dolfini deneyin sonuclarda degisiklik olacak.

Bilgi için teşekkürler. İnternet aleminde okadar çok yanlış yapıyoruzki, bu yanlış sürekli değişerek başka yanlışları doğuruyor. Browser ayarlarında bakınca zaten yazıyor Dolfin Browser v2.2.

Takipçi Satın Al

Üst Alt