Dolphin browser 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Dolphin browser 2.0
Arkadaslar sırf şu yüzden telefonu değiştiricem.
Çıldırtıo beni çok yavas cok kasıo. Hardformat attım yine aynı.
Bazen sayfayı hiç açmıo, bazen yarım açıo kıl ediyo beni..
1.2 de nasıl merak ediyorum. Bu sorunlar var mı ?
Ayrıca 1.2 de Dolphin'nin versiyonu 2.2 sanırım. Artık Kies'e gelsede geçsek 1.2'ye.
Çok canımı sıkmaya başladı !:off:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

Noks

Noks

Üye
2.2 yüklü hiç bi sorun yaşamıyorum JJ9

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Bende JJ9 yüklicem çekiniyorum. Kies'e bağlanmama,kamera basarısız sorunu gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum..

kizmayantepe

Üye
JJ9 yüklemekten çekinmeyin.kamera sorunu bende olmadı .ama bu tabi olmayacak anlamına gelmez.Kamera sorunu gelişenlerin yazılım değiştirmrdenkaynaklamdığınıda sanmıyorum.Çünkü yaygın bir sorun değil.Ben jj9 yükledim.kamera sorunum yok.browser hız problemi bendede vardı.jj9 ile bayağı farketti.kies tanıyor.ama güncelleme yapılamıyor.Bu sorunuda sanki telefondaki ayarlar menusundeki yazılım günclleme menusu ile halledebileceğimizi sanıyorum.Tek sorun bana göre jj9 telefonda yüklü iken başka bir nedenden dolayi gelişebilecek mekanik bir arızada servis garanti dışı muamelesi yapabilir ama yapmayabilirde.Onun dışında bada 1.2 ye geçmekte bana göre bir problem yok.Gözünü karart bada 1.2 ye geç derim.

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
karartamıyorum işte :)
Diyelim JJ9 yükledim. Sonra aynı şekilde multiloader ile JL2 yükleyebilirmiyim ?
Ve ya JID yükleyip ardından mı JL2 yüklemem gerek ?

kizmayantepe

Üye
bada 1.2 ye geçişler önce jid üzerinden oluyor.Jid i yükledikten sonra jj9 ve diğerlerini tekrar multıloader ile yüklüyorsunuz.jid da browser 2.o iken jj9 da 2.2. oluyor.

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Suan JID,JL2 indirdim pc ye. JJ9 inio.
Hayırlısı cesaret gelirse kurucam bakalım :D
Multiloaderin işlemi bitirmesi ne kadar sürüo ?

hsahin4

hsahin4

Üye
Wave2'de Dolphin 2.2 var ve bu tarz sorunlar yok. Ama elbetteki Android tarayıcısı kadar iyi değil. Hatta Android ve IOS için yapılan Skyfire tarayıcısı varki, bu tarayıcı gerçektende çok iyi. Yakın zaman içinde Bada sürümü çıkacağını da duyuyorum.

ganster86

Üye
jj9 un üstüne avrupaya gelen jl2 yüklesek olurmu?
jl2 de spoof olmuyor heralde?

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
jj9 un üstüne avrupaya gelen jl2 yüklesek olurmu?
jl2 de spoof olmuyor heralde?

Anladğım kadarıyla yükleniyomus. Ama spoof olucagını sanmıyorum.
Ztn spoofa ihtiyacım yok. Telefon gelişsin istiyorum tarayıcı berbat durumda. Çıldırtıo beni
Ne kadar zaman alıo multiloader ile yükleme ?

princepsp

Üye
bende 5 dk sürdü (tam olrak 8,5dk)

kizmayantepe

Üye
5-7 dk kadar sürebiliyor.

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Evet suan JJ9 yüklü :)
JL2 de yüklicem ama dosyaları programa gösteremedim. Elinde resim olan var mı

suleymanyuce

Üye
jl2 nin versiyonu yüklü bende.. bende 1.0.2 de aynı sorunu yasıyodum çok kasıyordu. jid falan ugraşmadım direk jl2 nin ful sürümünü kurdum şuan harika. kies üzerinden 1.2 ne zaman gelir kimbilir ama onu bekliyecem diyede teli hantal kullanmaya gerek yok. jl2 nin browser ı bence jj9 dan daha iyi. tüm versiyonları kullanan biri olarak tavsiyem jl2 kullan.:oke:

wpp_00

Üye
beyler bende jvjk1 kullanıyorum. spoofer falan istiyorum dolphini daha hızlı olup spoofer yapıllabilen sürüm varmı. jl2 de oluyomu mesela

ganster86

Üye
beyler bende jvjk1 kullanıyorum. spoofer falan istiyorum dolphini daha hızlı olup spoofer yapıllabilen sürüm varmı. jl2 de oluyomu mesela
xxjj9 da spoof oluyor.
önce jıd sonra jj9 sonra istediğini spoofla...

wpp_00

Üye
tamamdır tşk ederim akşam yapmayı planlıyorum.

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bana JL2 i nasıl yüklicegim hakkında resimli bilgi lazım.
Kendi basıma bişi yapmak istemiyorum

Noks

Noks

Üye
Önce JID sonra JJ9 yükledim hiç bi sorunum yok :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt