mcetin55
Üye
Gamecihle yapılabiliyo
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Valla ben kendi telimi rootlamdadım o yuzden öyle bişey denemedim hiç

Gamecihle yapılabiliyo

Valla ben kendi telimi rootlamdadım o yuzden öyle bişey denemedim hiç
Root a gerek yokki ek'teki dosyayı kopyalayıp dosyalarım/android/data/com.templerun2/files/ e yapıştıracaksin ve oynamaya başlayacaksin

Gamecih programı için root dedim kardeşim arkadas gamecih ile denendimi bu demiş ya ondan![]()
Hmm kusura bakma yanlış anlama olmuş
Gönüller bir olsun 
Arkadasim tesekkurler de silinmiyo filesteki game data siliyom yjne geliyor ve ben yuzde yetmis almistim o miknatis ve saire simdi emegim gitti hepsi oyun sifirlandi ve olmadi para falan 5milyon yapmistim oda gitti acele cevap yardim
s3 üzerinden yapıyorum , bilgisayarda mı yapmam gerek acaba fark eder mi bilemiyorum.. Burada yazan dosyayı indirdiğimde açılamıyor diyor açılması mı gerek
Ve başka bir program indirmem gerekiyor mu bu hile için ? Pek çok soru sordum farkındayım ama milletin rekorlarını gördükçe çıldırıyorum
Şimdiden teşekkürler..Merhaba ne yazık kı benimde bazı arkadaşlarda olduğu gibi işe yaramadı. Hileyi kurduktan sonra eski kayıtlarımda sıfırlandı. Burada yazan her şeyi yaptıms3 üzerinden yapıyorum , bilgisayarda mı yapmam gerek acaba fark eder mi bilemiyorum.. Burada yazan dosyayı indirdiğimde açılamıyor diyor açılması mı gerek
Ve başka bir program indirmem gerekiyor mu bu hile için ? Pek çok soru sordum farkındayım ama milletin rekorlarını gördükçe çıldırıyorum
Şimdiden teşekkürler..

Gamecihle yapılabiliyo
Denedgin için tesekkürler 
Hileyle oynadıktan sonra hevesim kaçtı hersey yanma sınırsız oyunu oynamak için amaç kalmıyo öyle çok sevksiz olmaya başladı silip tekrar normal oynamaya karar verdim

Ya kardes seni rahatsiz edioruz ama k.bakma yaw size zahmet bu verdiqin dosyayi indirdim kullanmayi bilmiyorum bi turlu olmadi once sildim sonra yapistiramiyorum bi el at ya![]()

Saolasain kardes ise yariyor