Uygulama Dolmuş Driver Para hilesi!! Temple Run Oz Apk+para hilesi & Temple Run 2 Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

m9e9r9t9

Üye
evet içindekileri el ile degiştirsek bile oyundaki paranın sayısı degişiyor
Kardeşim ben yapamadım yardımcı olur musun bana ben böyle 1 milyar altın sevmiyorum daha cüzzi miktarlar istiyorum

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben yapamadım yardımcı olur musun bana ben böyle 1 milyar altın sevmiyorum daha cüzzi miktarlar istiyorum

valla ben denemedim arkadaşım içindeki degerleri degiştirmedim

m9e9r9t9

Üye
Olmuyor tüm oyun sıfırlandı aslında olması lazım çünkü oyun dosyası gayet pasif bi not defteri dosyası yinede teşekkür ederim yapabilen varsa lütfen yardımcı olsun

sheytandark1

sheytandark1

Üye
Teşekürler Hilesiz Çok Sıkıcıydı :D

jerich

Üye
işe yaradı, teşekkürler:oke:

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar herkese :)

ilkayxxx

Üye
aynisini yaptim ama oyun sifirlandi olan altinlarimda gitti, bastan yapmak.icin oyunu tekrarmi indirmem lazim?

nokiae6

Üye
Kendim oynadım oynadım şimdi senin verdiğinle oynucam az da :D

erhank98

erhank98

Üye
Kardeşim sen türkçe bi açıklama yapmamışsın he yapmışsan detayli bi açıklama kapatabilirsiniz benim konumu senin o açtıgın konudan anlamayıp burdan yararlanan cok
bak hala gerekli araştırmayı yapmamışsın
konuyu ben açmadım kardeş :(

kyobekir

Üye
tşkler kardeş makbule gecti kral adamsın fesselam saol varol

heraclia

Üye
cok sagol

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
bak hala gerekli araştırmayı yapmamışsın
konuyu ben açmadım kardeş :(

Biliyorum sonradan fark ettim ama konuyu açan arkadaş türkçe bi açıklama yapmamiş yararlanan arkadaşlarda çok benim konudan

kullanan arkadaşlara iyi oyunlar :)

ilkayxxx

Üye
niye kimse cvp vermedi bana bi yardimci olun lutfen

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
niye kimse cvp vermedi bana bi yardimci olun lutfen

Senin sorunun neden kaynaklı hic anlamadım ki dostum ya aynı işlemi herkes yaptı kimsede sorun yok bak gördügün gibi sen herşeyi dogru yapıyonmu istersen bide oyunu sil yeniden yükle öyle dene

ilkayxxx

Üye
Senin sorunun neden kaynaklı hic anlamadım ki dostum ya aynı işlemi herkes yaptı kimsede sorun yok bak gördügün gibi sen herşeyi dogru yapıyonmu istersen bide oyunu sil yeniden yükle öyle dene

ya aynen hepsini yaptm ama oyun sifirlaniyo olmuyo orjinal gamedata dosyasi geri geliyo ben sildikce bi yanlislik var ama anlamadim

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde skıntı yok allah razı olsun

zero12

zero12

Üye
saol kardeşim

tayfun5453

tayfun5453

Üye
Teşekkürler :)