Uygulama Dolmuş Driver Para hilesi!! Temple Run Oz Apk+para hilesi & Temple Run 2 Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Dolmuş Driver Para hilesi!! Temple Run Oz Apk+para hilesi & Temple Run 2 Para Hilesi
Dolmuş Driver Para hilesi!! :naughty:

Verdigim apk. dosyasını sadece sdcard'a atmanız yeterlidir sonra oyunu kurup devam edin. İyi oyunlar. :ehe
İndirme linki:

Temple Run Oz Apk+para hilesi ikisi bir arada arkadaşlar iyi oyunlar şimdiden :)

Resimler Alıntıdır.

İndirme linki:

Başlıkta söyledigim gibi arakadaşlar aslında hile sayılmaz oyunun save gamesi

Yapılması gerekenler Sdcard, android, data sonra burdan com.imangi.templerun2 sonra filesi dosyasının icindeki gamedatayı silip benim upladıgım gamedatayı oraya yapıştırcaksınız hepsi bu kadar iyi oyunlar
Bir Begeniyi çok görmeyin arkadaşlar :)

Dowlaoad:

• Beğen
Tepkiler: uauags, Ali58_58, veliahht ve 13 diğerleri

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Deneyen varmı arkadaşlar bende sorunsuz hala dünkü güncellemeden falan etkilenmedi

Jaunus

Üye
Teşekkürler birader gayet güzel çalışıyor.Hilesiz çok zor oluyordu bu iyi oldu.

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Teşekkürler arayıpta bulamadığım şeydi...[/SIZE][/COLOR]

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Önemli degil yardımcı olduysa ne mutlu :) 133 kişi bakmış bi senden cevap var sende saol

buro04

Üye
Çok Sağol kardesim cok makbule geçti

Samet.25

sagol

Duran.Y

Duran.Y

Üye
eyw kardeşim

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Ö.degil arkadaşlar :) bende baya bi araştırdım android icin sonradan cıktıgından bulmak kolay olmadı ama arayan belasını bile bulur demişler şükür ben buldum paylaşmak istedim :naughty:

yilan53

Üye
güzelmiş yanlız bunu atmaya da gerek yok direk telefonunuzdaki o bölümdeki sayıları da değiştirip kendiniz ekleyebilirsiniz bu kadar açıık neden yapmışlar bu datayı ki acaba teşkkürler iyi keşif

ka_za

ka_za

Üye
Teşekkürler

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş yanlız bunu atmaya da gerek yok direk telefonunuzdaki o bölümdeki sayıları da değiştirip kendiniz ekleyebilirsiniz bu kadar açıık neden yapmışlar bu datayı ki acaba teşkkürler iyi keşif

Evet sende haklısın ama herkesin bilgisayark yada teknoloji ile arası seninki veya benimki kadar iyi olmaya bilir en kısa sekilde böyle diye ben böyle anlattım :)

- - - Eklendi - - -

İyi oyunlar :)

yilan53

Üye
Evet sende haklısın ama herkesin bilgisayark yada teknoloji ile arası seninki veya benimki kadar iyi olmaya bilir en kısa sekilde böyle diye ben böyle anlattım :)

- - - Eklendi - - -

İyi oyunlar :)
yok anlatımdan dolayı değil eyvallah güzel anlatım ve keşif de bu oyunu yapan adam bu kadar açık açığa neden koymuş onu anlamadım :) teşekkürler

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Her oyunda açık olur dicemde bunların bi niyeti varki koymuslar ya :d:

m9e9r9t9

Üye
Ben gamedata klasöründeki verileri el ile değiştirmeyi deniyorum ve her yapışımda oyun sıfırlanıyor neden olabilir s3 kullanıyorum

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Ben gamedata klasöründeki verileri el ile değiştirmeyi deniyorum ve her yapışımda oyun sıfırlanıyor neden olabilir s3 kullanıyorum

yapman gereken önceki game datayı silceksin benim upladıgım game datayı oraya yapıştırcaksın dostum :)

flyx

flyx

Üye
Oyunun videosu :)

[video=youtube;I_v9LvS5Rek]http://www.youtube.com/watch?v=I_v9LvS5Rek[/video]

m9e9r9t9

Üye
Teşekkürler bunu yaptım ama biz bu verileri not defteri ile bilgisayardan değiştirmiyor muyuz bilgisi olan var mı ?

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bunu yaptım ama biz bu verileri not defteri ile bilgisayardan değiştirmiyor muyuz bilgisi olan var mı ?

evet içindekileri el ile degiştirsek bile oyundaki paranın sayısı degişiyor

yssh

Üye
teşekkürler. çok iyi oldu.
bir de dragon warcraft ın hilesi olsa harika olurdu.