Uygulama Dolmuş Driver Para hilesi!! Temple Run Oz Apk+para hilesi & Temple Run 2 Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

memoooo

Üye
saol

dabbe54

dabbe54

Üye
Teşekkürler

-Emre

-Emre

Üye
oyun android geleli kaç gün oldu ki hemen hilesi çıkmış =).

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
oyun androide gelmeden hilesi çıkıyor zaten :D

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
güzelmiş yanlız bunu atmaya da gerek yok direk telefonunuzdaki o bölümdeki sayıları da değiştirip kendiniz ekleyebilirsiniz bu kadar açıık neden yapmışlar bu datayı ki acaba teşkkürler iyi keşif

Ben hem telden hemde pc den gamedata icindeki sayıları değiştirmeyi denedim ama her seferinde bütün altınlar sıfırlandı senin bildiğin bir yolu varsa bizede anlatırmısın sana çok minnettar kalırız :)[/SIZE][/COLOR]

yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

NovaThor

NovaThor

Üye
Çok saol tesekkurler ;)

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
kullanan herkese kolay gelsin benim rekor 6,648,774 :)

mertmert1996

Üye
Deneyen varmı arkadaşlar bende sorunsuz hala dünkü güncellemeden falan etkilenmedi

dediginizi yaptm ama olmadi bu dosyayi sdcard android data temple run dostasina girip odasyayi oraya taşıdım dedignz dosyayi sildim ancak hala para falan gelmedi hala olmuyor yardm edn

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
dediginizi yaptm ama olmadi bu dosyayi sdcard android data temple run dostasina girip odasyayi oraya taşıdım dedignz dosyayi sildim ancak hala para falan gelmedi hala olmuyor yardm edn

sdcard, android, data, com.imangi.templerun2, files sonra bunun içindeki gamedatayı sil ilk sonra benm verdigim gamedatayı oraya yapıstır dikkat et templerun2 olsun önceden templerun falan kurduysan onun dosyasına atma

Ali58_58

Ali58_58

Üye
eywallah kardemşim işte bu çok yararlı bir konu oldu :oke:

by_eyuphan

Üye
beyler bu oyunda bu kadar fazla değil de mesela 100.000 elmas ve altın olan gamedata dosyası var mı? bu kadar fazla olunca çok zevksiz oluyor

huysuz_prenses

Üye
dosyayı telefonuma indiremiyorum başarısız diyor.bilgisayardan indirip sonra tlfna atmayı denedim oyun sıfırlandı.ne yapmalıyım ?

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
dosyayı telefonuma indiremiyorum başarısız diyor.bilgisayardan indirip sonra tlfna atmayı denedim oyun sıfırlandı.ne yapmalıyım ?

Dostum valla ne yaptıgı tam görmeden bişey demek istemiyorum benim dedigim adımları tam uygula dostum :)

oqlahoma

Üye
Benim rekor 7.684.284

by_eyuphan

Üye
daha düşük altın bul 100 begeni :) benim rekor 12.571.104 :)