kesasd
Üye
Doğru Veya Yanlış [yayınlandı]
Yepyeni ve heyecanlı bir oyun üzerine çalışmalarımız yaklaşık 2-3 gün önce başladı. Çok yakında sizlere bu oyunu ve heyecan sunacağız. Oyunumuzun tasarım aşaması bitmiş ve kodlama kısmının büyük bir bölümü tamamlanmıştır. Şuan 6 bölümlük oyunun kalan 2 bölümü hemen hemen bitmek üzeredir. Play'den bir örneğede rastladım ve çok hoşuma gitti. Bilgi yarışması zaten bildiğiniz üzre zaten yazmak istediğimiz bir oyundu.
Oyun aktif olarak çalışıyor. Oyun zamana karşı ve 2 kişi ile oynanabiliyor. Yani 2 modu var. Oyunda herhangi bir sorun şuana kadar görülmedi. Piyasaya çıkmadan önce yeni prensibimiz gereği Beta olarak çıkacağız ve sorunsuz olana kadar düzeltmelerde bulunacağız. Beta aşamasına katılmak isteyenleriniz olursa yakında yapacağımız duyuru sonrası bize ulaşabilir ve ilk deneyenler arasında olabilirsiniz.
Konuyu bu şekilde kirletmek istemiyorum. Birkaç saat içerisinde oyunun bir videosuyla yeniden görüşmek üzere
---------
Oyun yayınlandı :
Oyun aktif olarak çalışıyor. Oyun zamana karşı ve 2 kişi ile oynanabiliyor. Yani 2 modu var. Oyunda herhangi bir sorun şuana kadar görülmedi. Piyasaya çıkmadan önce yeni prensibimiz gereği Beta olarak çıkacağız ve sorunsuz olana kadar düzeltmelerde bulunacağız. Beta aşamasına katılmak isteyenleriniz olursa yakında yapacağımız duyuru sonrası bize ulaşabilir ve ilk deneyenler arasında olabilirsiniz.
Konuyu bu şekilde kirletmek istemiyorum. Birkaç saat içerisinde oyunun bir videosuyla yeniden görüşmek üzere
---------
Oyun yayınlandı :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: