Doğru Veya Yanlış [yayınlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Doğru Veya Yanlış [yayınlandı]
Yepyeni ve heyecanlı bir oyun üzerine çalışmalarımız yaklaşık 2-3 gün önce başladı. Çok yakında sizlere bu oyunu ve heyecan sunacağız. Oyunumuzun tasarım aşaması bitmiş ve kodlama kısmının büyük bir bölümü tamamlanmıştır. Şuan 6 bölümlük oyunun kalan 2 bölümü hemen hemen bitmek üzeredir. Play'den bir örneğede rastladım ve çok hoşuma gitti. Bilgi yarışması zaten bildiğiniz üzre zaten yazmak istediğimiz bir oyundu.

Oyun aktif olarak çalışıyor. Oyun zamana karşı ve 2 kişi ile oynanabiliyor. Yani 2 modu var. Oyunda herhangi bir sorun şuana kadar görülmedi. Piyasaya çıkmadan önce yeni prensibimiz gereği Beta olarak çıkacağız ve sorunsuz olana kadar düzeltmelerde bulunacağız. Beta aşamasına katılmak isteyenleriniz olursa yakında yapacağımız duyuru sonrası bize ulaşabilir ve ilk deneyenler arasında olabilirsiniz.

Konuyu bu şekilde kirletmek istemiyorum. Birkaç saat içerisinde oyunun bir videosuyla yeniden görüşmek üzere ;)
---------
Oyun yayınlandı :

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: komando04, dakamon, acoustic ve 2 diğerleri

acoustic

acoustic

Üye
Hayırlı olsun..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hayırlı olsun usta :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hayırlı olsun.kategorilerde neler var?

PureFood

PureFood

Üye
Hocam kolaylıklar dilerim.. Bekliyoruz..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Umarım başarılı ve güzel bir oyun olur.
Şimdiden ellerinize, emeklerinize sağlık.
Merakla bekliyoruz :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun, inşallah umduğunuz gibi olur her şey.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oyunla ilgili görseller bekliyoruz :eller:

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar geciken video için hepinizden özür dileriz. Hesapta olmayan oyunun dışındaki bazı yaşanan olaylardan dolayı şuan için görsel birkaç resim paylaşıyoruz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güzel bir oyuna benziyor.
Elinize sağlık.

Gördüğüm kadarıyla söylenen önermenin doğru mu yoksa yanlış mı olduğun bilmeye çalışıyoruz.
Eğer veritabanı geniş olursa gerçekten hoş ve ilgi çekici bir yarışmaya dönüşebilir.
Gelişmeleri merakla bekliyoruz. :oke:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Eline sağlık güzel gibi :)

IVI-Elia

Üye
güzele benziyor :oke:

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Beta tester sezonunu açtık. En geç ertesi gün uygulama Beta olarak markete gönderilecek ve Tester gönüllülerimiz ilk deneme şansını elde edecekler. Beni de gönüllü yapın, diyorsanız mail atmanız yeterlidir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beta tester sezonunu açtık. En geç ertesi gün uygulama Beta olarak markete gönderilecek ve Tester gönüllülerimiz ilk deneme şansını elde edecekler. Beni de gönüllü yapın, diyorsanız mail atmanız yeterlidir.

İzlenimleri ve deneme sonuçlarını merakla bekliyoruz.
Gerek geliştirme gerekse deneme aşamasında emeği geçen herkese teşekkürler.

erknlmn

erknlmn

Üye
beta tester olmak isterim ama posta kutunuz dolu galiba mail adresimi gönderemedim

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Mesajınız için teşekkürler. Sizleri tester olarak aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Mail gönderemiyor olmanızın sebebi sanırım başka bir durumdan kaynaklanıyor. Şuan mail kutumuzun %0.3'ü kullanımda. Size bize ulaşabileceğiniz başka bir mail adresini özel mesaj olarak gönderiyoruz. PM Kutunuzu kontrol etmeyi unutmayınız.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hadi hayırlısı

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
An itibariyle tüm Beta Tester arkadaşlara mail gönderilmiştir. Uygulama indirilmek üzere markette yer almaktadır. Tüm tester arkadaşlar oyunu indirip deneyebilirler. Mail kutunuzu kontrol ediniz.Fazladan bir konu açmaya gerek duymuyorum. Haberi burdan vermek istedim.

Oyunun geliştirme süreci henüz tamamlandı ve markete gönderildi. Yaklaşık 4-5 gün içinde yayınlanır. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için bazı girişimlerimiz olacak. 4-5 ülke oyundan mahrum şuan için. Gerekli işlemler çalışmalarımız devam ediyor.

Oyun neden bu kadar geç çıktı derseniz aslında çoktan hazırdı. İstanbul'da bir firma için Windows Phone uygulaması geliştirmekte olduğumuzdan yayınlayamadım. Hatta şuan ilk güncelleme de hazırlanıyor. Yayınlanır yayınlanmaz o da gönderilecek.

Not : Bu arada forumdan bir beta tester arkadaşımızın ismini geçirmeyi unuttuk uygulamada. @erkan51 arkadaşımızla iletişime geçilecektir. İlk güncellemede problemi halledeceğiz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, erknlmn ve bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
An itibariyle tüm Beta Tester arkadaşlara mail gönderilmiştir. Uygulama indirilmek üzere markette yer almaktadır. Tüm tester arkadaşlar oyunu indirip deneyebilirler. Mail kutunuzu kontrol ediniz.Fazladan bir konu açmaya gerek duymuyorum. Haberi burdan vermek istedim.

Oyunun geliştirme süreci henüz tamamlandı ve markete gönderildi. Yaklaşık 4-5 gün içinde yayınlanır. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için bazı girişimlerimiz olacak. 4-5 ülke oyundan mahrum şuan için. Gerekli işlemler çalışmalarımız devam ediyor.

Oyun neden bu kadar geç çıktı derseniz aslında çoktan hazırdı. İstanbul'da bir firma için Windows Phone uygulaması geliştirmekte olduğumuzdan yayınlayamadım. Hatta şuan ilk güncelleme de hazırlanıyor. Yayınlanır yayınlanmaz o da gönderilecek.

Not : Bu arada forumdan bir beta tester arkadaşımızın ismini geçirmeyi unuttuk uygulamada. @erkn arkadaşımızla iletişime geçilecektir. İlk güncellemede problemi halledeceğiz.
hocam beta tester olmak isterim mailinizi alabilir miyim

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
hocam beta tester olmak isterim mailinizi alabilir miyim
Merhabalar, şuan için beta tester süreci kapandı. Tester arkadaşlarımıza ufak bir ödül vereceğiz tabii ki. Gelecekteki oyun veya uygulamalar için tester olmak istiyorsanız Ö.M. yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

apps-dev olarak daimi tester arıyoruz. Oyunun beta sürecinde 4-5 tester arkadaş oyunu sadece indirip denediler ve hiçbir geribildirimde bulunmadılar. Tester olmanın vermiş olduğu gereklilikleri yerine getirmediler. Biz de bunun sonucu olarak arama kriterlerimizi biraz değiştirdik. Tester arkadaşlara henüz bir kazancımız olmadığından somut şeyler veremiyoruz. Bunun yerine ücretli uygulamaların ücretsiz sunulması, isminin oyun veya uygulamalara yazılması gibi bazı ayrıcalıklar tanıyacağız. Eğer siz bu şartları yerine getirebilirseniz ekibimize katılmanızdan mutluluk duyarız.

Son düzenleme:

Üst Alt