dns ayarlarımızı deiştirerek yurtdısındaki ucretiz uygulama olanagından yararlanamazmıyız?

Sponsorlu Bağlantılar

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bekliorz arkadasi "okuyom ben ya" dior baksana okulu varmis :D

_ardaa

_ardaa

Üye
ben yaptım phzilla ile eskiden gt racing için 4,99tl yazıyordu şimdi ingilizce oldu 2.99$ diyor değişen tek şey para birimi oldu bende.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
3 dolarda zten 4.99 a gelior :) yani yapamamissin yada 2o tane oyun bedava sadece ama hangileri :allalla:

ekreem12

ekreem12

Üye
    Konu Sahibi
3 dolarda zten 4.99 a gelior :) yani yapamamissin yada 2o tane oyun bedava sadece ama hangileri :allalla:
hayır sadece 20 oyun degil cunku gt racingi indirdiler mesela artık signed var biz turkiye uzerinden yapamıyoruz normalde tamamen free:ağlarım:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
onlarınki canda bizimki patlıcan mı:off:
niye böle ayrımcılık var ki? gel kızım sana beleş al oğlum şu kazmayı eşelen dur:vur

• Beğen
Tepkiler: iatis
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
cildircam ya sunu bi yapamadik:D

_ardaa

_ardaa

Üye
eğer sadece Almanya'ya özel 20 oyun indirimliyse Almanya üzerinden bağlanmak lazım ovi'ye dün kimdi biri phzilla ile yapmıştı sanki resim bile koymuştu.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
eğer sadece Almanya'ya özel 20 oyun indirimliyse Almanya üzerinden bağlanmak lazım ovi'ye dün kimdi biri phzilla ile yapmıştı sanki resim bile koymuştu.
işte o bendim.:D benim ücretsiz ovi de gördügüm sadece bazı oyunlar bedavaydı.mesela şimdi gördüm yabancı ovide mafia diye bi s60v5 oyunu var.hatta oyunun resmi:

bu oyunda ücretsiz olan şanslı oyunların arasında.türk ovide baktım ne ücretli ne ücretsiz yoktu.yabancıya ücretsiz koymuşlar.

----------Eklendi @ 15:16:03 ---------- Yazıldı @ 15:10:42 ----------

cildircam ya sunu bi yapamadik:D
ya kardeş altı üstü bi eklenti kurucan,sonra yazacan,en son eklentinin üstteki,bakın altını çiziyorum üstteki görünmeyen sembolüne tıklıyorsun ve açılıyor.burdan sonra normal ovide gezer gibi gezeceksin.bazılarında sayfa geri atıyormuş,bende de başlarda öyle oldu,eger öyle olan varsa yeni sayfaya geçtigi anda nereyi tıklayacaksa hemen tıklasın.mesela oyunlar sayfasından bir oyun seç mousenin orta tuşuyla tıkla yeni sekmede açılacak,dogal olarakda seçmeyi kapatamayacagı için geri de atamayacak :D

----------Eklendi @ 15:19:04 ---------- Yazıldı @ 15:16:03 ----------

hatta ve hatta yabancı oviye girince dili türkçe yapınca yine ücretsiz oluyor.

uribaju

uribaju

Üye
olmuyor ya her türlüsünü denedim :off:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
olmuyor ya her türlüsünü denedim :off:
sen yapamamışsın kardeş.bu bende kurulu olan phzilla:

----------Eklendi @ 15:33:01 ---------- Yazıldı @ 15:29:51 ----------

yada ovi storeyi türkçe yapmayın :D:ehe türkçe yapınca bedava kalkıyorda.ingilizce açılıcak.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
kardes indirdik dioruz oralari bizde yaptik su 2o tane beles oyun hangileri bilmiorz ? sen simcitye baksana bende parali gozkuor sende free mi

_ardaa

_ardaa

Üye
bi ben mi yapamadım giriyorum mesela worms hd free yazıyor indirmek için send to friend linkini kopyalıyorum yapıştırıp sonuna download yazıyorum, ingilizce bana giriş yapmadın diye hata veriyor, giriş yapmaya çalışıyorum giriş ekranı açılmıyor ne iştir bu çözemedim:allalla:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
giris yaptginda TR ovideki hesabini gir dene tkrar dostm sende yakalamissin biseyler :oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
tr hesabımla giriş yapıyorum sonra phzilla ile girdiğim zaman tekrar oturum açmamı istiyor bi yeri atladım ama nereyi, en azından worms hd o 20 ücretsiz oyun arasında bunu öğrenmiş olduk, bi başarabilsem anında indircem worms hd'yi, indirdiğim gibi hotfile ile buraya eklerim ama uğraşıyorum halen:ah

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dsotm napiorsun ? zten WORMS bedava hatta 1 hafta bile olmadi sanirim cikali forumda var ..:ah

arkadaslar dikkat edelim bosuna indirmeyelm signed oyunlari indrmeyelm bosuna :oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
worms hd ben indirdim burdan ama unsigned çıktı signedini görmedim. Önce normal TR hesabımla giriş yapıyorum sonra worms hd'yi buluyorum örneğin phzilla ile aç diyorum free yazıyor yanında ismine tıklıyorum send to friend butonu çıksın diye neyse buton çıkınca linkini kopyalayıp yapıştırıyorum sonundaki send-to-friend yazısını silip download yazıyorum ama giriş yapmamışsınız gibi bir hata veriyor inmiyor, yani TR hesabımla giriş yapsam bile phzilla devreye girdiği an beni giriş yapmamış gösteriyor, bende phzilla devredeyken giriş yapmaya çalışıyorum signing'e tıklıyorum ekran beyaz kalıyor sayfa açılmıyor, ne bahtsız çıktım burda internet kota sorunuda yok indirirdim ne güzel:vur

Cetger

Üye
ne yapmak istediğini açıklarsan yardımcı olabiliriz daha net
link vs.de koyarsan yapabilirsek ekleriz
(ilk sayfayı okudum sadece :))

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm vallabzde anlamadk ki tam olarak yapamadik :ah :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
yok olmuyor indiremiyorum ben gt racing'i deneme amaçlı indirmeye çalıştım olmadı free yazıyor ama indiremiyorum bi türlü:bilmm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
alla alla :bilmm

Üst Alt