ekreem12
Üye
olmadii bnde de not found dedi silincede firefoxdan baska bi hata cikiyor
aynı sekilde yapabilen kac kisi var suan???
olmadii bnde de not found dedi silincede firefoxdan baska bi hata cikiyor
peki.istediginiz oyunları sıralayın.yarın açabilirsem linkleri yazayım.şu anda işim var maalesef offline olmak zorundayım.benim dedigim bu mavi bayraklı yöntemle aslında yasaklı sitelere giriliyor.ama bulundugun ülkeyi degişik gösterdigi için ovi store ingilizce de açıyor.bu yüzden de oyunların hepsinde free yazıyor.dostmm bi durrkendine gel habire oyun linkleri koyuorsun bnim dedgmi okudn mu ?
signed olanlari koyma bari
istediginiz oyun varsa yazın.dns degiştirip gireen var mı?bende hepsi bedava diyorum.iyisimi vaktim olunca konu açıp detaylı anlatım yapayım.burdan yazınca pek anlaşılmadı galba.
peki.istediginiz oyunları sıralayın.yarın açabilirsem linkleri yazayım.şu anda işim var maalesef offline olmak zorundayım.benim dedigim bu mavi bayraklı yöntemle aslında yasaklı sitelere giriliyor.ama bulundugun ülkeyi degişik gösterdigi için ovi store ingilizce de açıyor.bu yüzden de oyunların hepsinde free yazıyor.
bnde FREE yazmior beles degil mesala bu oyun icin 
bilmiyorum.ama görüntü diger konuda gördügünüz gibi.yani benim gördüklerim bedava.Ovi'deki tüm oyunlar mı bedava?
evet bazıları ücretli.bende de 1,5 euro yazıyor:
dostm bende snn gibi yaptim ama olmadi ?bnde FREE yazmior beles degil mesala bu oyun icin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2€ diyor
dediğin gibi yaptım bende bu yazıyor
Sorry, this item is not available for your country.
Browse more great content in the "Related" section below.