Diz üstü Alacağım Ne Dersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
Diz üstü Alacağım Ne Dersiniz
Şuan kullandığım masaüstü bilgisayarım çok eski. 700mHz işlemci intel pentium 3 ve remide 512 mb. Bir öğretmen arkadaşım dizüstü satıyor şu devletin verdiğini sana 1500 ytl ye veririm dedi peşin. benim masaüstüne ise sadece 200 ytl veriyorlar. sizce nasıl alayımmı dizüstünü. Diz üstü kullananlar yardım devletin verdiği markası toshiba 1.7 işlemci ve 64 ekran kartı 256 rem sizce iyimi ?

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Çok pahalı sakın alma

Toshiba M40X 119 modeli aldım Peşin Fiyatına 12 taxit bonusa 2100ytl Teknosa'da

özellikler için

adresine gir bak ayrıca diğer toshiba modeller
de fiyatlar düştü

yerinde olsam almam buda fiyatlı olan sitesi

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Biraz daha indirim yapsın al 1300 falan yaparsa al

hzrcn

Üye
Arkadaşım 1500YTL'ye devletin verdiği laptoplar alınmaz..

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar az önce öğretmen arkadaşım dizüstünü alıp bize geldi kullandım gayette hızlı ve bir anlaşmaya vardım. 1000 ytl peşin veriyorum 500 ytl yide öteki ay içinde vereceğim. Şuan dizüstü ile yazıyorum. Garanti belgesini felanda aldım. Yanında ufacık bir mausede verdi arkadaş kendisi de benden parayı aldı ve teknosaya gitti az önce. Masaüstü alacak kendisine dizüstü ufak çocukları yüzünden kullanamamış kırılma korkusu aldığımdan beri nerdeyse hiç kullanmadım dedi doğru ikizler rahat durmuyor 4 yaşında veletler. Artık dizüstüm var. İş yerine götür getir yapmak için seçtim hayırlısı artık aldık

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Güle Güle Kullan

Darısı olmayanların başına

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Jan 3 2006, 10&#58;57 PM) [post=244291]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Güle Güle Kullan

Darısı olmayanların başına
[/b][/quote]
Teşekkür ederim sağol.

Klavye tuşları çok tuhaf

Epic

Üye
güle güle kullan baktın yeterli gelmedi 256 mb ram daha alırsın 50 dolara ileride,cillop gibi olur:)

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Epic &#064; Jan 3 2006, 11&#58;06 PM) [post=244299]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
güle güle kullan baktın yeterli gelmedi 256 mb ram daha alırsın 50 dolara ileride,cillop gibi olur:)
[/b][/quote]
en kısa sürede 512 mb ddr almayı düşünüyorum fiyatlarına bakmaya başladım bile

wampir

Üye
güle güle kullan bozulmaz inşallah

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(wampir &#064; Jan 3 2006, 11&#58;15 PM) [post=244304]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
güle güle kullan bozulmaz inşallah
[/b][/quote]
Amin dur yaw daha yeni kavuştuk ne bozulması

youngprogrammer

Üye
hehe

moonfaceman

Üye
Hp6715s ler guzel ekran kartı cok performanslı.
oynamadıgı oyun yok gibi.
kusuru wista verilmesi ve ses kısma dugmesi yok :)

technonur

technonur

Üye
fiyat pahalı gibime geldi açıkcası çünkü öğrtlere verilen notebook pek iyi bir notebook değil
hayırlı olsun

BuRacK

BuRacK

Üye
valla çok pahalı

enigma

enigma

Üye
konu hortlamıiş yaw yazmadan önce bi bakın 3 yıl olmuş nerdeyse :D:D:D:D

BuRacK

BuRacK

Üye
tarihi görmedim pardon :D

Altun.

Altun.

Üye
DELL derim 2 kere düşürdüm hemde 1 buçuk metreden
hala tıkır tıkır

Taha_86

Üye
Arkadaşım bence o fiyata yeni son çıkan Core 2 Duo çift çekirdekli yeni nesil laptop bulabilirsin acele etme derim ben , araştır.Tabi son karar senin..

all eyes on me

Üye
fiyat biraz pahalı gibi o özellikte başka bulabilrdin ama sen kullanıcan tabiki kendin için en iyisini seçmişsindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt