Discovery superuser kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

kobejames

kobejames

Üye
    Konu Sahibi
Discovery superuser kaldıramıyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba arkadaşlar ben discoveryi imei yüklemek için root yapmıştım ama şimdi tekrarbservise göndermek için rootu kaldırmam lazım. Telefon rootlu gözükmüyor ama superuser hala menüde duruyo kaldıramıyorum bir türlü. Ayarlar>uygulamalardan devre dışı bırakınca gidiyo sadece. Böyleyken servise göndersem garanti dışı olur mu? Nasıl kaldırabilirim bunu? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Merhaba arkadaşlar ben discoveryi imei yüklemek için root yapmıştım ama şimdi tekrarbservise göndermek için rootu kaldırmam lazım. Telefon rootlu gözükmüyor ama superuser hala menüde duruyo kaldıramıyorum bir türlü. Ayarlar>uygulamalardan devre dışı bırakınca gidiyo sadece. Böyleyken servise göndersem garanti dışı olur mu? Nasıl kaldırabilirim bunu? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Root Explorer ile heralde system/app içindedir superuser'in apk dosyası veya orda değilse karıştır bulursun. Apk dosyasını sil gitsin belki işe yarar tam emin değilim. Ancak diğer sistem ve kullanıcı uygulamalarında bu işe yarıyor.

asgz

asgz

Üye
telefonu tekrar root layıp universal unroot ile root u kaldırın superuser kendiliğinden gidiyor, ama birde root sayacını 0 lamak lazım diyorsanız onu bilmiyorum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
telefonu tekrar root layıp universal unroot ile root u kaldırın superuser kendiliğinden gidiyor, ama birde root sayacını 0 lamak lazım diyorsanız onu bilmiyorum
Telefon root'lu gözükmüyor demiş mesajında okuduysan.

kobejames

kobejames

Üye
    Konu Sahibi
root explorerdan kaldıramadım izin yok gibi bi hata verdi. ama telefonu format atıp yeniden driver fln yükledim yardımınız için teşekkür ederim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Rootlu olmadığı için tabiki :D Orayı atlamışım.

Üst Alt