jeosalih
Üye
-
Konu Sahibi
-
yalnız telefonu formatladıktan sonra yedek aldın değimi. Telefonu formatlaman açılış ekranında google adresini girmeden es geçip telefon açılınca yedeği alman lazım. Aksi takdirde google hesabını vs herşeyini yedekler. Bu durumda kişisel verilerin umuma açık hale gelir. Aman heİlk fırsatta upload edip PM atarım
Hmmm gmail açıktı herhaldeyalnız telefonu formatladıktan sonra yedek aldın değimi. Telefonu formatlaman açılış ekranında google adresini girmeden es geçip telefon açılınca yedeği alman lazım. Aksi takdirde google hesabını vs herşeyini yedekler. Bu durumda kişisel verilerin umuma açık hale gelir. Aman he
Beimki 3 günde gidip geldi hocam hemde Elazığ dantar dosyalarını winrar açıyor fakat uzantı değiştirip tekrar tar.a yapmak bana mantıklı gelmiyor yüklemede sıkıntı çıkarabilir. tar.a dosyalarını açmak için program araştırmam yada linuxta açmam lazım. Linux uyumlu bir dosya türü. Çünkü linuxta yanlış hatırlamıyorsam komutla tar.a dosyaları yüklenebiliyordu. Araştırmam lazım.
araştırdım java jdk bu iş için uygun program. windowsta komut ile çalışıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede ise isim değiştirerek 7z ile sorunsuz açılıp tekrar paketlendiği yazıyor. Fakat terciğim hala isim değiştirmeden yapmnak olacaktır.
vip nasıl işliyor. Misal bugün kargoya versem yarın ellerinde olur. yarın tamir edip kargoya verseler perşembe elimde. yazılanlara göre böyle peki ya pratikte? Çatlak için göndermeyi düşünüyorumda.
onun garantisini kimse veremez hocamyani bugün göndersem perşembe gelir mi
ya şimdi formu doldurdum formu göndere tıkladığımda kaydınız alınmıştır diyor ama çıktı alma seçeneği yokonun garantisini kimse veremez hocam
ben cafeden aldım hem formu hemde onay sayfasınıya şimdi formu doldurdum formu göndere tıkladığımda kaydınız alınmıştır diyor ama çıktı alma seçeneği yok
Ne demek!yardımcı olabildiysek ne mutlu. yaklaşık 1700 kişi bakmış en az 100 kişi faydalanmıştır diye düşünüyorum ama geri dönüş olmuyor. Ayrıca ilgine ben teşekkür ederim
Valla 1 ay orj laucher kullandim sonra novaya gectim nova on numara hava katti hiz konusunda orjinali 2 ye katlar benceBüyüme var bide Nova daha yavaş orj laucnherden bide secenek tusu sorunu var orjinal launcherde yok sorun
Bncede orjinal daha iyi neyse de marttayız güncelleme yokValla 1 ay orj laucher kullandim sonra novaya gectim nova on numara hava katti hiz konusunda orjinali 2 ye katlar bence
Gonderme zamani kargo sirketi ve o anki yogunluga bagli benm kargo aksam ulasti ertesi gun islem goruyor diyordu bi sonraki gun ogle 2 de kargolandi. Sabah verilse ertesi gun elimde olurdu ve hafta sonuna denk geldigi icin 6 gun surdu. Sen pazartesi sabah erken verirsen pazartesi aksami ellerine ulasir sali tamir carsamba kargoya verilir persembe aksam yada cuma sabah elinde olur kesinlikle. Birde MNG ile gonder derim yurt ici yogun bi kargo o nedenle aksama oluo bazen...yani bugün göndersem perşembe gelir mi
Ben ekran goruntusunun ciktisini koydum kutuyaya şimdi formu doldurdum formu göndere tıkladığımda kaydınız alınmıştır diyor ama çıktı alma seçeneği yok
Hocam anakart niye değişsinki çatlak için göndermedinmiTelefonu dün sp flash tool ile sıfırlayarak gönderdim. hem yeni rom atılmasını hem de çatlağın giderilmesini istedim. Bugün telpadan takip ettiğim kadarı ile parça değişti (anakart mı, yoksa metalik kısım mı, ikiside mi bilmiyom). Kalite kontrolden geçti teslimat bekleniyor yazıyor şuan ama kargo kısmı boş.
Kargo kodu yazarlar aksama ordan takip edersin [emoji4]Telefonu dün sp flash tool ile sıfırlayarak gönderdim. hem yeni rom atılmasını hem de çatlağın giderilmesini istedim. Bugün telpadan takip ettiğim kadarı ile parça değişti (anakart mı, yoksa metalik kısım mı, ikiside mi bilmiyom). Kalite kontrolden geçti teslimat bekleniyor yazıyor şuan ama kargo kısmı boş.
sp flash tool ile içini komple boşalttım ya belki yakmışımdır diye.Hocam anakart niye değişsinki çatlak için göndermedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?