Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

jeosalih

jeosalih

Üye
Benim de anakart değişecek herhalde. Çift simli versiyonu kullanmama rağmen orj. romu kuramadım, telefon açılmıyor. Neyse, bunlar hep tecrübedir. :D Bir de şu Telpa Vip olayını kullanabilmek için cihazı kargo ile mi göndermemiz gerekiyor?
Evet formu doldur kargo ile beraber yolla

• Beğen
Tepkiler: caneira07

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Evet formu doldur çıktısınıda gönder.
Benimki 3 günde geldi

seytanazapta666

Üye
arkadaslar bh miu nasil kuruluyor ya rot atmadan falan yazmis arkadas ama ben bir sey anlamadim gitti yapan deneyen oldumu calisiyormu yorunlara bakilirsa sikkinti var gibi kararsiz kaldim 025 su an versiyon discowery 2

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Lollipop sorunsuz bir şekilde gelsinde ... Bide çabuk gelse

seytanazapta666

Üye
lolipop gelecekmi discovery ye hic sanmiyorum ama bence yeni bi model cikartir lolipopla sunar piyasaya gibime geliyo

sebo7

sebo7

Üye
Discovery için bişey diyemem ama Discovery 2 ye kesin gelecektir çünkü telefon yeni çıktı. Başka türlü satamazlar
Evet formu doldur çıktısınıda gönder.
Benimki 3 günde geldi
senin telefonun kasasında herhangi değişiklik varmıydı? benm hoperlörün orası kırık değişirmi acaba? bu hafta içi göndereyim diyorum

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Discovery için bişey diyemem ama Discovery 2 ye kesin gelecektir çünkü telefon yeni çıktı. Başka türlü satamazlar

senin telefonun kasasında herhangi değişiklik varmıydı? benm hoperlörün orası kırık değişirmi acaba? bu hafta içi göndereyim diyorum
Benim köşesi çatlaktı daha belirgin olmuş, bi dahaki sefere artık :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Bnde çatlak vardı gönderdim düzeldi bu de esniyordu

seytanazapta666

Üye
benimdeekran kirildi garantiye gondersem ucret alirlar dabede ne kadar alirlar acaba merak ediyorum gondersem mi gondermesem mi die dusunuyorum

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Telefona xposed kurulmuyor ya hay ben böyle telefonun

seytanazapta666

Üye
ustaaaa bu miu nasil kuruluyorrr ya bir yardim etseniz iyi olur valla

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
ustaaaa bu miu nasil kuruluyorrr ya bir yardim etseniz iyi olur valla
Recoveryden kuruluyor ama bazıları dokunmatik işlemiyor yazmış eski sürümden beri yüklemek gerekiyormuş galiba sorumluluk kendine aittir

seytanazapta666

Üye
dokinmatik olmazsa yuklenmiyo mu ses acmayla falanda gidiyo da hangisini kuracaz onu anlamadim samsung da yaptim ama discoveryde yapmadim hic aciklamada da hic bir sey anlasilmiyo

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
dokinmatik olmazsa yuklenmiyo mu ses acmayla falanda gidiyo da hangisini kuracaz onu anlamadim samsung da yaptim ama discoveryde yapmadim hic aciklamada da hic bir sey anlasilmiyo
Romu yükleyince dokunmatik çalışmadı yazmış bazıları

SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Arkadaşlar Ben Gm discovery 2+ rootlu telim den superuser dan root u kaldırsam, sonra Orijinal recovery. img yi yüklesem güncelleme alabilirmiyim?

jeosalih

jeosalih

Üye
Hayır

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
SAMSUN555555

SAMSUN555555

Üye
Tşk ederim.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Şimdiij orjinal yedeğimi backupu aldım.İçinde özelim olduğu için upload edemiyorum. Bunu nasıl flash tool ile atılacak hale getiricem?
@sebo7 @jeosalih

jeosalih

jeosalih

Üye
Şimdiij orjinal yedeğimi backupu aldım.İçinde özelim olduğu için upload edemiyorum. Bunu nasıl flash tool ile atılacak hale getiricem?
@sebo7 @jeosalih
Ne gerek var ki orijinal recoveryden yedek aldın zaten. İhtiyaç duyduğunda oradan yükle. Aynı şey fark yokki. Yedeğin içindeki dosyaları ve boyutları görmeden bişey diyemem. Ama o yedeği telde bırakma pcye yada otg ile flasha at.

Üst Alt