jeosalih
Üye
Bu paylaştığım discovery2 orjinal rootlu son sürüm yani 01025 sürüm yedeğidir. Yükleyip yüklememek size kalmış. Yüklerseniz bi teşekkür edersiniz artık
Radyo kullanmıyorum bu sürümde radyo kullanılılabiliyor mu bilmiyorum. Hiç bir sistem uygulaması silinmedi. Yedeği almadan önce telefona hard format attım yani yedek tamamen saf halde. Yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin.
1) Telefonu yedekleyin. Orjinal recoveryden telefona hard format atın (bütün verileriniz silinecek). Telefonu açın. (Hard format olabilicek hataları önlemek için)
2)Mobileuncle MTK Tolls'u marketten indirin. Googleplay linki
3) Recovery indiriyoruz
4) İndirdiğiniz Recoveryi direk telefon hafızasına atın
5) Sistem yedeğini indirin. Rardan çıkarın ve klasörleri ile birlikte direk telefon hafızasına atın.
6) Mobileuncle MTK Tools'u açın root yetkisi verin recovery updateyi tıklayın ve en üsttekini seçin. Geen uyarılara tamam deyin. Recovery yüklenecek ve recovery menü açılacaktır.
7) Recovery tamamen çince. Üsten aşağı doğru sayın ve 5 inciyi seçin güç tuşu ile onaylayın. Yeni ekrandan üstten 2 inciyi seçin onaylayın. Sistem yedeğini otomatik görecektir. Üstten ikinciyi seçin yüklesin. İşlem bitince telefonun güç düğmesine basarak kapatın (uzun basın). Telefonu açın. Ve hayırlı olsun. Rootlu fakat son sürüm yüklü bir discovery2 niz oldu
Bu işlemleri bizzat denedim. Yedek almak için telefonumu sıfırladım, geri yükledim vs vs. Okadar uğraştım. Çalışıyor.....
Radyo kullanmıyorum bu sürümde radyo kullanılılabiliyor mu bilmiyorum. Hiç bir sistem uygulaması silinmedi. Yedeği almadan önce telefona hard format attım yani yedek tamamen saf halde. Yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin.1) Telefonu yedekleyin. Orjinal recoveryden telefona hard format atın (bütün verileriniz silinecek). Telefonu açın. (Hard format olabilicek hataları önlemek için)
2)Mobileuncle MTK Tolls'u marketten indirin. Googleplay linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3) Recovery indiriyoruz
4) İndirdiğiniz Recoveryi direk telefon hafızasına atın
5) Sistem yedeğini indirin. Rardan çıkarın ve klasörleri ile birlikte direk telefon hafızasına atın.
6) Mobileuncle MTK Tools'u açın root yetkisi verin recovery updateyi tıklayın ve en üsttekini seçin. Geen uyarılara tamam deyin. Recovery yüklenecek ve recovery menü açılacaktır.
7) Recovery tamamen çince. Üsten aşağı doğru sayın ve 5 inciyi seçin güç tuşu ile onaylayın. Yeni ekrandan üstten 2 inciyi seçin onaylayın. Sistem yedeğini otomatik görecektir. Üstten ikinciyi seçin yüklesin. İşlem bitince telefonun güç düğmesine basarak kapatın (uzun basın). Telefonu açın. Ve hayırlı olsun. Rootlu fakat son sürüm yüklü bir discovery2 niz oldu

Bu işlemleri bizzat denedim. Yedek almak için telefonumu sıfırladım, geri yükledim vs vs. Okadar uğraştım. Çalışıyor.....