Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

jeosalih

jeosalih

Üye
Bu paylaştığım discovery2 orjinal rootlu son sürüm yani 01025 sürüm yedeğidir. Yükleyip yüklememek size kalmış. Yüklerseniz bi teşekkür edersiniz artık:) Radyo kullanmıyorum bu sürümde radyo kullanılılabiliyor mu bilmiyorum. Hiç bir sistem uygulaması silinmedi. Yedeği almadan önce telefona hard format attım yani yedek tamamen saf halde. Yüklemek için aşağıdaki adımları izleyin.

1) Telefonu yedekleyin. Orjinal recoveryden telefona hard format atın (bütün verileriniz silinecek). Telefonu açın. (Hard format olabilicek hataları önlemek için)
2)Mobileuncle MTK Tolls'u marketten indirin. Googleplay linki
3) Recovery indiriyoruz
4) İndirdiğiniz Recoveryi direk telefon hafızasına atın
5) Sistem yedeğini indirin. Rardan çıkarın ve klasörleri ile birlikte direk telefon hafızasına atın.
6) Mobileuncle MTK Tools'u açın root yetkisi verin recovery updateyi tıklayın ve en üsttekini seçin. Geen uyarılara tamam deyin. Recovery yüklenecek ve recovery menü açılacaktır.
7) Recovery tamamen çince. Üsten aşağı doğru sayın ve 5 inciyi seçin güç tuşu ile onaylayın. Yeni ekrandan üstten 2 inciyi seçin onaylayın. Sistem yedeğini otomatik görecektir. Üstten ikinciyi seçin yüklesin. İşlem bitince telefonun güç düğmesine basarak kapatın (uzun basın). Telefonu açın. Ve hayırlı olsun. Rootlu fakat son sürüm yüklü bir discovery2 niz oldu:)

Bu işlemleri bizzat denedim. Yedek almak için telefonumu sıfırladım, geri yükledim vs vs. Okadar uğraştım. Çalışıyor.....

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık :tşk:
Romu indireyim tablet dede twrp yüklü cwm yuklucem ordan kolay olur :) hadi bismillah
Aslında telefonu rootlu olmayan birisi olsa onun sayesinde hep güncel kalabiliriz şimdiki aklım olsa root yapmazdim:)

jeosalih

jeosalih

Üye
Eline sağlık :tşk:
Romu indireyim tablet dede twrp yüklü cwm yuklucem ordan kolay olur :) hadi bismillah
Aslında telefonu rootlu olmayan birisi olsa onun sayesinde hep güncel kalabiliriz şimdiki aklım olsa root yapmazdim:)
Benim verdiğim recoveryi yükle ben yedeği ondan aldım çünkü. Farklı sürüm recovery hata verebilir.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
@jeosalih :tşk: eline koluna sağlık uğraştığın için

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
sebo7

sebo7

Üye
acele etmeyin beyler benmki rootsuz halledecez :)

• Beğen
Tepkiler: jeosalih ve YaşlıTaşCocuk54
jeosalih

jeosalih

Üye
MTK İngilizce:) ben rootlusunu yükledim sebo da hafta sonu belki rootsuz yedek alır

sebo7

sebo7

Üye
dosyaları indirdim anlattığınız şekilde bir bakacağım birazdan

• Beğen
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Salih hocam yedek alınca kendi dosyalarımız da yedekleniyor mu?

Edit: Evet yedekleniyormuş.

jeosalih

jeosalih

Üye
Sebo kardeş sen ilk anlattığımı yap he yeni yazdıklarım benim yedek

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Salih hocam yedek alınca kendi dosyalarımız da yedekleniyor mu?
System img yedeklenir data yedeklenir imei efs falan yedeklenir uygulamalar flan wipe internal storage yaparsan cihazın hafızasindaki seyler silinir

sebo7

sebo7

Üye
sen bi bana msj falan atsana neyi nasıl yapacağımı? şaşırmayalım kafam karıştı zaten biraz :D

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
İyi çalışmalar size ben 150 mb ti falan itti yeni yedeği yuklucem

jeosalih

jeosalih

Üye
Seboya özel msj atıp tarif ettim yaşlıtascocuk sen bizahmet iletişime geç yardımcı ol. Benim velet oynamak istiyor biraz onunla ilgileneyim ok

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Özelden mesaj attım soru sorarsa birsey yardimci olur cevaplarım
Bu arada yedek indirme bitti senin yedek @jeosalih
Şuan seboya yardımcı olurum şimdi ilgilenmicem yükleme kle falan

Son düzenleme:
  • Beğen
sebo7

sebo7

Üye
my backup pro indirdim suan yedekleme yaparsam hemen işleme geçecem

• Beğen
jhanluke

jhanluke

Üye
Selam bende discovery 2var ve robot attım güncelleme de yapmıyor artik root da kalkmiyor ne yapabilirim???? Ekranın biraz agir algılıyor aldığında öyleydi garantiye gonderecem ama nasıl yapabilirim??

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Selam bende discovery 2var ve robot attım güncelleme de yapmıyor artik root da kalkmiyor ne yapabilirim???? Ekranın biraz agir algılıyor aldığında öyleydi garantiye gonderecem ama nasıl yapabilirim??
Arkadaşım şuanlik bekle birsey üzerinde uğraşıyoruz hemen gönderme derim
Yada gönderceksen supersu dan log kayıtlarını silnfull unroot yap recovery den full wipe yap sonra orjinal recoveryi yükle sorun olmaz

Üst Alt