Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

memo4535

memo4535

Üye
suan en cok lazım olan stock rom beyler
@sebo7 @jeosalih in dediği gibi yaparsan hepimize yardım etmiş olursun gercekten hem stock rom portlarız hemde kedimiz custom rom üretmeye başlarız

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve YaşlıTaşCocuk54

jeosalih

jeosalih

Üye
Benim telefonda hafıza kartsız model. anlattıklarımın tamamını denedim ve 10025 in yedeğini aldım fakat rootlu. @sebo7 yedek alırsa rootsuz olacak. Kendi bileceği şey artık. Ama çok dua alacağı kesin. Eğer yapmaz yada yapamaz ise ben rootlu fakat en son sürümü bu hafta sonu upload edip paylaşıcam.

• Beğen
memo4535

memo4535

Üye
bendede var son sürüm iroot ile rootladım sonra unroot yaptım internetten biraz araştırma yaptım iroot da güncelleme alamıyomuş.@sebo7 baya dua alacak o kesin dedigin gibi :D

• Beğen
Tepkiler: jotem173
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Benim telefonda hafıza kartsız model. anlattıklarımın tamamını denedim ve 10025 in yedeğini aldım fakat rootlu. @sebo7 yedek alırsa rootsuz olacak. Kendi bileceği şey artık. Ama çok dua alacağı kesin. Eğer yapmaz yada yapamaz ise ben rootlu fakat en son sürümü bu hafta sonu upload edip paylaşıcam.
:oke: hiç değilse son sürüm kullanırız

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Eger güncelleme alabilirsek muhteşem olur:)
Benimki hafıza kartsız beyaz model 01023 derleme numarası rootlu orjinal Recovery yüklü

• Beğen
memo4535

memo4535

Üye
@sebo7 yi bekleyelim yapabilir belki

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Telefonu servise yollıcam. Sağ hopörlörün ızgarası çatlak ikiye ayrılmış hiç bir darbe almadan. Ses kısma tuşuna basarken bi gıcırtı sesi geliyor. Sinir oldum ya sizdede o gıcırtı sesi geliyor mu? Yeni bir güncelleme yayınlasalarda hem sürüm yükseltmede yaptırsam onu bekliyorum. Telefondan çok soğudum.

• Beğen

neziri

Üye
ben discovery 2 rott yaptım güncelleem buluyor rootlu olduğundan yüklenmiyor nasıl yüklerim manual güncelleme dosyasını atarmısınız

• Beğen
memo4535

memo4535

Üye
ben discovery 2 rott yaptım güncelleem buluyor rootlu olduğundan yüklenmiyor nasıl yüklerim manual güncelleme dosyasını atarmısınız
Kardesim bizde bekliyoruz rootsuz romu

• Beğen

neziri

Üye
veya discovery 2 rott kaldırıp güncelleme nasıl alırım

• Beğen
memo4535

memo4535

Üye
@neziri ancak stock rom yuklersen olur o

neziri

Üye
haftasonu bekliyorum işallah
memo4535 stockrom ne nasıl yüklenir

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Arkadaş aceleci :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve jeosalih
sebo7

sebo7

Üye
Merhaba arkadaşlar şuan yoğunum bakamadım foruma pek. Anladığım kadarıyla benden rom yedeği isteniyor. elimden geleni yapmaya çalışırım ancak 1-2 gün mühlet verin kafam rahatken yapmam lazım malum riskli işler bunlar..
Telefonu servise yollıcam. Sağ hopörlörün ızgarası çatlak ikiye ayrılmış hiç bir darbe almadan. Ses kısma tuşuna basarken bi gıcırtı sesi geliyor. Sinir oldum ya sizdede o gıcırtı sesi geliyor mu? Yeni bir güncelleme yayınlasalarda hem sürüm yükseltmede yaptırsam onu bekliyorum. Telefondan çok soğudum.

aynı sorun bende de var ızgaranın biri çatladı sonra 2. yerden çatladı. kasada şuan ses gelmeye başladı gıcık bir durum oluştu bende gittim silikon kılıf taktım seffaf siyah renkten telefon gayet güzel bir görünüm kazandı :) Telpaya bunun için mesaj atmıştım ancak teli gönderin bakalım dediler tekrar mesaj attım olursa VIP gönderip aynı gün yapılmasını isteyecem..
birde bu yedek alma işini daha net tane tane anlatırsanız sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: memo4535 ve YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
@sebo7 telefonu yedeklicen bilgisayara sonra Custom recovery i yuklucen root yapmiycaksin ama sinra çince recovery den yedek alcan sonra telefona orjinal recoveryi yuklucen sonra da upload edersin

• Beğen
Tepkiler: sebo7
jeosalih

jeosalih

Üye
Arkadaşlnar son sürümün yedeğini aldım. Simdi upload ediyorum. Net biraz yavaş yarım saate anlatımlı bir şekilde buradan paylaşıcam. 10025 rootlu yedek... Bu arada siz yedekleriniz i alın:)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlnar son sürümün yedeğini aldım. Simdi upload ediyorum. Net biraz yavaş yarım saate anlatımlı bir şekilde buradan paylaşıcam. 10025 rootlu yedek... Bu arada siz yedekleriniz i alın:)
Wipe yaparken internal storage cihazın kendi hafızasindaki seyler silinmez dimi bide
01023 sürüm mü daha iyi 01025 mi daha iyi oba göre yükluycem bide senin yedeği yukleyince imei falan bisey olurmu? Insallah sistem uygulamalarını silmemisindir :D

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Hangi bulut a upload ediyon yandex link olsaydı ii olurdu?

Üst Alt