Benim telefonda hafıza kartsız model. anlattıklarımın tamamını denedim ve 10025 in yedeğini aldım fakat rootlu. @sebo7 yedek alırsa rootsuz olacak. Kendi bileceği şey artık. Ama çok dua alacağı kesin. Eğer yapmaz yada yapamaz ise ben rootlu fakat en son sürümü bu hafta sonu upload edip paylaşıcam.
hiç değilse son sürüm kullanırızEger güncelleme alabilirsek muhteşem olurBenim telefonda hafıza kartsız model. anlattıklarımın tamamını denedim ve 10025 in yedeğini aldım fakat rootlu. @sebo7 yedek alırsa rootsuz olacak. Kendi bileceği şey artık. Ama çok dua alacağı kesin. Eğer yapmaz yada yapamaz ise ben rootlu fakat en son sürümü bu hafta sonu upload edip paylaşıcam.

Kardesim bizde bekliyoruz rootsuz romuben discovery 2 rott yaptım güncelleem buluyor rootlu olduğundan yüklenmiyor nasıl yüklerim manual güncelleme dosyasını atarmısınız
Umudumuz @sebo7veya discovery 2 rott kaldırıp güncelleme nasıl alırım
rootlu ama son sürüm istiyorsan hafta sonu anca.O kadar kolay olsaydıveya discovery 2 rott kaldırıp güncelleme nasıl alırım
Telefonu servise yollıcam. Sağ hopörlörün ızgarası çatlak ikiye ayrılmış hiç bir darbe almadan. Ses kısma tuşuna basarken bi gıcırtı sesi geliyor. Sinir oldum ya sizdede o gıcırtı sesi geliyor mu? Yeni bir güncelleme yayınlasalarda hem sürüm yükseltmede yaptırsam onu bekliyorum. Telefondan çok soğudum.
Telpaya bunun için mesaj atmıştım ancak teli gönderin bakalım dediler tekrar mesaj attım olursa VIP gönderip aynı gün yapılmasını isteyecem..
Wipe yaparken internal storage cihazın kendi hafızasindaki seyler silinmez dimi bideArkadaşlnar son sürümün yedeğini aldım. Simdi upload ediyorum. Net biraz yavaş yarım saate anlatımlı bir şekilde buradan paylaşıcam. 10025 rootlu yedek... Bu arada siz yedekleriniz i alın![]()

Hangi bulut a upload ediyon yandex link olsaydı ii olurdu?Arkadaşlnar son sürümün yedeğini aldım. Simdi upload ediyorum. Net biraz yavaş yarım saate anlatımlı bir şekilde buradan paylaşıcam. 10025 rootlu yedek... Bu arada siz yedekleriniz i alın![]()