Güncelleme yapar da biz nasıl indircez güncellemeyi? [emoji25]Zaten güncelleme alamıyon sen bilirsin ama. Şubat güncellemesi yapar belki bekleşen daha iyi
Bi iroot ile unroot denesene. Supersu basaramıyordur belki. Bu konuda root kısmında site linki var? Bi dene sonucu yaz okGüncelleme yapar da biz nasıl indircez güncellemeyi? [emoji25]
Derleme numaran kaç senin benim 01023 ,,,,01025 mi daha iyi yoksa 23 mü benimki 23Bu general mobile nereden anlayabilir geçmiş rootu. Telefonda bootloder felan yok ki. Sistem güncelleme uygulamasında bi sorun mu var yada nerede. Sistem dosyalarının titanium ile yedeğini alsam senin sürümde acaba güncel olur mu. Ben güncellemeden sonra rootladım çünkü.
Bisey dicem 25 de radyo sorunu var sarj süresi uzadı falan yazmışlar öylemi ? Bide yedek alıp upload edermisin bende son sürüm kullanmak istiyorum?Beyaz telefon benim ki 25 yani en son sürüm. Yazılım veya şarj sıkıntı olmadı hiç dokunmatik harika
Yukarıda yazılan yöntemleri deneyen yok sanırım sadece varsayımlar üzerine hazırlanmış konular diye düşünüyorum :S Telefon rootlu olsa hiç durmayacam deneyecem ama malesef:SRadyo kullanmıyorum denemedim. Telefon plus değil yedek alamıyorum. MTK droids toll telefonu görmüyor. MTK droidin çalışan denediğin driver varsa link ver ben çok denedim. Yada çalışan twpr recovery ama Çince değil. Benim şimdilik güncelleme sorunum yok. Amacım yardımcı olmakBisey dicem 25 de radyo sorunu var sarj süresi uzadı falan yazmışlar öylemi ? Bide yedek alıp upload edermisin bende son sürüm kullanmak istiyorum?

xperia ve LG deki gibi çift tıkla tuş açma özelliği acilen gelmeli bu telefona. çift tıkla tuş kilidi yapabiliyorum ancak açamıyorum 

Beyler romu indirdim ama kurmadım build bropta falan 4.2.2 yazıyor yanlış yazmışlar galiba?
Ben 4.4.2 ile geliyor biliyorum ?sıkıntıda orda hafıza kartsız model ne yapacak :S
güncellemesiz hali 4.2 olması lazım ondan olmasın ? :S
Romu yüklemek için eski sürüme sahip olmak gerekiyormuş bu rom 4.2.2. Sırf bu yüzden yüklücektim ama dokunmatik çalışmaz 4.4.2 üzerinden çalışmıyormuş dokunmatikSanmam çünkü ben teli aldığımda hemen güncelleme istedi :S