Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

jeosalih

jeosalih

Üye
Zaten güncelleme alamıyon sen bilirsin ama. Şubat güncellemesi yapar belki bekleşen daha iyi

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: jotem173
jeosalih

jeosalih

Üye
Bu general mobile nereden anlayabilir geçmiş rootu. Telefonda bootloder felan yok ki. Sistem güncelleme uygulamasında bi sorun mu var yada nerede. Sistem dosyalarının titanium ile yedeğini alsam senin sürümde acaba güncel olur mu. Ben güncellemeden sonra rootladım çünkü.

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Bu general mobile nereden anlayabilir geçmiş rootu. Telefonda bootloder felan yok ki. Sistem güncelleme uygulamasında bi sorun mu var yada nerede. Sistem dosyalarının titanium ile yedeğini alsam senin sürümde acaba güncel olur mu. Ben güncellemeden sonra rootladım çünkü.
Derleme numaran kaç senin benim 01023 ,,,,01025 mi daha iyi yoksa 23 mü benimki 23

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Beyaz telefon benim ki 25 yani en son sürüm. Yazılım veya şarj sıkıntı olmadı hiç dokunmatik harika

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz telefon benim ki 25 yani en son sürüm. Yazılım veya şarj sıkıntı olmadı hiç dokunmatik harika
Bisey dicem 25 de radyo sorunu var sarj süresi uzadı falan yazmışlar öylemi ? Bide yedek alıp upload edermisin bende son sürüm kullanmak istiyorum?

• Beğen
sebo7

sebo7

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Bende GMD2 Siyah var. Derleme numarası 01025.
Telefon şuan tamamen orjinal sadece launcher değiştirdim. Ancak root yapmak istiyorum. Garanti dışı kalacak diyede korktuğum için öylece duruyor telefon. çok araştırdım ancak adam gibi bişey yok pek tutulan bir telefon olmadı D2 :( Yukarıda yazılan yöntemleri deneyen yok sanırım sadece varsayımlar üzerine hazırlanmış konular diye düşünüyorum :S Telefon rootlu olsa hiç durmayacam deneyecem ama malesef:S

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Konudakiler varsayım değil. Root ve recoveryler denendi. Romlar denenmemiş olabilir belki. Telefon plusmı senin öyle ise allah rızası için recoveryden yedek al. Plus değilse hiç uğraşma alamazsın benim gibi.

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve sebo7
jeosalih

jeosalih

Üye
Bisey dicem 25 de radyo sorunu var sarj süresi uzadı falan yazmışlar öylemi ? Bide yedek alıp upload edermisin bende son sürüm kullanmak istiyorum?
Radyo kullanmıyorum denemedim. Telefon plus değil yedek alamıyorum. MTK droids toll telefonu görmüyor. MTK droidin çalışan denediğin driver varsa link ver ben çok denedim. Yada çalışan twpr recovery ama Çince değil. Benim şimdilik güncelleme sorunum yok. Amacım yardımcı olmak

• Beğen
sebo7

sebo7

Üye
Plus değil malesef
Mtkdroid ile yedek alabiliyormuşsun denemedim ama onuda geri yüklemesi sıkıntı flash tool sd kart istiyor :)

Bence bu telefonun en büyük eksisi tuş kilidi düğmesinin en üstte olması 5" lik telefonun tepesine düğme mi konur allah aşkına :D xperia ve LG deki gibi çift tıkla tuş açma özelliği acilen gelmeli bu telefona. çift tıkla tuş kilidi yapabiliyorum ancak açamıyorum :(
Global pazarda adı olmayan hiç bir elektronik ürünü almayacam bundan sonra :)

• Beğen
Tepkiler: jotem173, YaşlıTaşCocuk54 ve jeosalih
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefon beyaz d2 derleme numarası 01023
Off

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Beyler romu indirdim ama kurmadım build bropta falan 4.2.2 yazıyor yanlış yazmışlar galiba?

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu rootlamayan varsa custom recovery yükleyip rootsuz yedek alsa sonra tekrar orjinal recoveryi yükler bizde rootsuz yedeği yüklesek güncelleme alırmıyız?

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Custom recoverye gerek yok. Hafıza kartlı model orjinalden yedek alabilir.

• Beğen
sebo7

sebo7

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jotem173 ve ÇaRşI 2387
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
sebo7

sebo7

Üye
Sanmam çünkü ben teli aldığımda hemen güncelleme istedi :S

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve ÇaRşI 2387
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Sanmam çünkü ben teli aldığımda hemen güncelleme istedi :S
Romu yüklemek için eski sürüme sahip olmak gerekiyormuş bu rom 4.2.2. Sırf bu yüzden yüklücektim ama dokunmatik çalışmaz 4.4.2 üzerinden çalışmıyormuş dokunmatik

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
@sebo7 Kardeş sana ihtiyacımız var. Bu konuda dokunmatik recovery var onu telefonuna flashla konuda anlatılıyor. Ama sakın root yapma. Arkasından ses açma tuşu ve pover tuşuna aynı anda bas recovery açılacak ama tamamen çince. Fakat endişelenme bu iş bittiğinde orjinal recoveryi bu konudan geri yüklicen. Çince recovery menüden üstten 5 i seç. sonra en üsttekini seç. sonra 2 yi seç işlemin bitmesini bekle. işlem bitince en alttaki seç sonra en üstteki sonra no yu seç telefon açılmış olacak. Artık telefonun hafızası-clocworkmod-backup ta sistem yedeğin var. onu bize upload et kardeş.
recoveryi yüklemeden önce telefonu bilgisayara yedekle. telefona hard reset atman lazım yani bütün herşeyin silinecek.
Bu yazdıklarımı az önce hepsini ben denedim ve yedeği aldım. Benimkide hafıza kartsız model.
@YaşlıTaşCocuk54 @ÇaRşI 2387

• Beğen
Tepkiler: jotem173, sebo7, YaşlıTaşCocuk54 ve 1 kişi daha

Üst Alt