Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Teşekkürler hocam ne yaptıysam olmadı. Bir de öyle deneyeyim.

jeosalih

Üye
Fastboot ile yüklenir recovery. Ama detaylı açıklama bul.

Tepkiler: caneira07
Hocam kusura bakmayın sizin de zamanınızı aldım. Pcye restart attım sorun düzeldi.

Tepkiler: jeosalih
Benimki gibi anakartı yanmıştır kesin
Yok hocam alcatel romunu kurmayı başardım. Şimdi orjinal romu deneyeceğim.
Evet yanmış olabilir. Stock rom kurarken talimatarın hepsini yaptım ama telefon hiç açılmıyor şu an.
Siz telefonu servise yollayınca para aldılar mı?

sebo7

Üye
almazlar gönder gitsin

jhanluke

Üye

sebo7

Üye
Beyler orjinal recovery hangisiydi benmki çincede kalmış düzeltmem lazım :S

Xposed yüklenmiyor brick oluyor recovery den factory reset yapınca düzelir bende oldu
Arkadaşlar xpoosed sıkıntılı maalesef tel boot ekranında kalıyor. Ben formatlayıp titaniumbuckup Pro ile aldığım yedeği geri yüklüyorum kullanıcı ve sistem uygulamaları ne varsa tel son kişisel haline geliyor. On Numara program
Arkadaşlar bende rootlu Discovery II+ var.

Benim cihaz geldi gayet iyi durumda

Tepkiler: caneira07 ve YaşlıTaşCocuk54
Anakart degistiya artık güncelleme alabiliyonmu?
Son sürüm şuan güncelleme gelirse öğreniriz
Şimdi ben plus cihazımdan clockworkmod dosyalarını nasıl elde ederim.Stock rom için; malum buradaki stock rom garantilik etti.

Tepkiler: caneira07 ve YaşlıTaşCocuk54
Clockworkmod backupun içindemi yani, nasıl flash tool ile atılabilir hale getiririm

jeosalih

Üye
Orijinal recoveryden yedek al upload et yeter. Ama şahsi dosyalarında yedeklenir. Formatla hemen yedek al bisey kurmadan hatta google hesabınızda girmeden

Tepkiler: caneira07 ve ÇaRşI 2387
Benim de anakart değişecek herhalde. Çift simli versiyonu kullanmama rağmen orj. romu kuramadım, telefon açılmıyor. Neyse, bunlar hep tecrübedir. Bir de şu Telpa Vip olayını kullanabilmek için cihazı kargo ile mi göndermemiz gerekiyor?