Driver kurulu değil ki. Ondan bütün sorunu. Cafede de PC kilitli yani admin değil kullanıcı oturumu açık. Dünde ondan brick oldu sanırım PC tele tam bağlantı kuramadı yetkisi yetmediDownload etmiyormu ?
Manisa /AlaşehirSen nerede askersin elazigmi
Vallaha kardeş aklıma gelen son şey ben discovery 1 de yaptım ama her android telofonda olur. Cmd yani MS-DOS tan recovery atabilirsin. Fakat cmd yönetici olarak açılması gerek. ABD driver ve fastboot komutuyla. Googleye fastboot yaz hem driver hem de adb + fastboot u indir. Tel kapalı iken bağladığında indirdiğini klasörün içinden "adb device" komutu ver eğer telefonu görürse yazar. Arkasından "fastboot device" arkasından recovery de aynı klörde yükleyeceğin recovery olacak "fastboot flash recovery recovery.img" komutu recovery yükler.Kurmadığım driver kalmadı ama yok olmuyor
Artık açılış ekranında recovery de açılmıyor.
Anlamıyorum formatıda başarı ile kurdum ama açılmıyor işte
Manisa /Alaşehir
Bitti sayılır
Aynen Öyle en son Çince recovery vardı şimdi oda açılmıyorOrjinal recoveryi yukleyebilseydin yolllardin garantiye
Yarın son kez denicemVallaha kardeş aklıma gelen son şey ben discovery 1 de yaptım ama her android telofonda olur. Cmd yani MS-DOS tan recovery atabilirsin. Fakat cmd yönetici olarak açılması gerek. ABD driver ve fastboot komutuyla. Googleye fastboot yaz hem driver hem de adb + fastboot u indir. Tel kapalı iken bağladığında indirdiğini klasörün içinden "adb device" komutu ver eğer telefonu görürse yazar. Arkasından "fastboot device" arkasından recovery de aynı klörde yükleyeceğin recovery olacak "fastboot flash recovery recovery.img" komutu recovery yükler.
Anakart yansada anlamazlar bnce servise ver dicem ama recovery çinceDostum sorunun driver. Recovery nin romla ilgisi yoktur. Recovery bilgisayardaki bios tur. ROM ise windows. Windows çalışırken biosa ihtiyaç duymaz. Android çalışırkende recoverye. Benim bildiğim bu. Yani ROM yüklenmese bile sadece recovery yüklenmesi lazım. Recovery yüklenmiyor ROM yüklenmiyorsa. Ya anakart yandı yada driver sorunu ben 2 ci diyorum
bu rom bana ait, ben telefona root atmadan önce almıştım bu yedeği. bunun içerisinde ek programlar yok. sadece sistem var. yandex sitesinde de zaten benim adım sahip kısmında yazıyor.orjinal rom yedeği var sanırsam yukarıda doğru olduğuna eminmisin
orjinal temiz gmd2 romudur. 
recovery e girilmiyor ki yarın yapamazsam vip formuyla telpaya göndericemAnakart yansada anlamazlar bnce servise ver dicem ama recovery çince
Başka forumda okudum discovery 2 si garantiye yollamış garanti dışı kalmış anlamışlar
Senin cihazsa rootlu güncelleme alamiyon dimi başka forumdan biiyom seni benimm ad mustafabu rom bana ait, ben telefona root atmadan önce almıştım bu yedeği. bunun içerisinde ek programlar yok. sadece sistem var. yandex sitesinde de zaten benim adım sahip kısmında yazıyor.orjinal temiz gmd2 romudur.
![]()