Kilit açıldığında yarım saniyeden az takılıyor bende. Sonra açılıyor. Bide bazen ekranın karrıp parlaması bendede var. Olsun böylede güzel inşallah en kısa zamanda betadan çıkar uygulama
Ben de öyle bir dokunmatik sorunu yok
Yalnızca glance ekranından kilit ekranına geçince saatin görünmesinde çok küçük bir gecikme var.
Kilit ekranını açtıktan sonra da hemen açabiliyorum uygulamaları.
Dokunmatikle ilgili bir sıkıntıyla karşılaşmadım. (Lumia 920)
Zaten önceki sayfadaki eklediğim videoda da her şey ortada.
O videoyu bende izledim benim yaşadığım bu sorunu sizin videoda görme şansımız yok şöyle yapmanız lazım kilit ekranına şifre koymayın ve kilidi kapatın açtıktan sonra hemen ekranda işlemler yapmaya çalışın bende boyle iken 3 sn en az hiçbir tepki vermiyor
O videoyu bende izledim benim yaşadığım bu sorunu sizin videoda görme şansımız yok şöyle yapmanız lazım kilit ekranına şifre koymayın ve kilidi kapatın açtıktan sonra hemen ekranda işlemler yapmaya çalışın bende boyle iken 3 sn en az hiçbir tepki vermiyor
Ozgur hocam benim kilit ekranında sorun var. Şu saatli olanı yaptığımda rakamlar gözükmüyor. O kucuk dairelerin içinde. Varmı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar?
Ozgur hocam benim kilit ekranında sorun var. Şu saatli olanı yaptığımda rakamlar gözükmüyor. O kucuk dairelerin içinde. Varmı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar?
Arkadaşlar ilk baştaki temayı kullanıyorum. Whatsapp'dan msj geldiğinde whatsapp işareti değil de bi yıldız çıkıyor bildirim kısmında. Sizde de mi böyle?
Arkadaşlar ilk baştaki temayı kullanıyorum. Whatsapp'dan msj geldiğinde whatsapp işareti değil de bi yıldız çıkıyor bildirim kısmında. Sizde de mi böyle?
Ventasoft'un yaptığı uygulamadaki (Animated Lockscreen Preview uygulamasındaki) "yuvarlaklı temada" rakamlar vardı.
Orjinal uygulamada rakamlar yok. Yani bir sorun değil, herkeste öyle.