Haber Dinamik Kilit Ekranı Uygulaması Yayınlandı! (512 MB RAM destekli)

1520 CYAN telefonuma yükledim, cyan olmasına rağmen hafif tekliyor ve kilit ekranını açtıktan 1 2 saniye kadar dokunmatik işlemiyor. bende geri sildim

dokunmatik işlememe problemi yok fakat ekranı açınca en son kaldığın işlem ekranda donmuş vazziyette duruyor sona kendine geliyor

acemice yapılmış bir şey işte şimdilik kullanmaya gerek yok bence

Tepkiler: braayn

dakamon

Üye
Valla ben kapattım bu uygulamayı kafam çok rahat ışık hızında kilit ekranını geçiyorum

skynet

Üye
Orjinal kilit ekranını hiç birine değişmem

Rainesto

Üye
Açılırken 2-3 saniye bekletiyor 920 de bu yüzden kapattım uygulamayı

Bazen sistem durduruyor uygulamayı

İman Gücü ile gönderildi.

Arkadaşlar merhaba. Bu resimleri neden bu dinamik kilit ekranı uygulaması ile kilit ekranı yapamıyorum. Bu ve benzerleri telefona yükledim. Yapıyormuş gibi gözüküyor. Ancak ekranı kilitleyip açtığımda resim boş oluyor ve siyah ekran üzerine saat çıkıyor. Deneyebilirmisiniz.

Kilit ekranları link

İsimlerine bakılırsa bu resimler bir dosya yöneticisi ile telefonun root dizininden alınmış.
Sanırım kopyalama işlemini kim yaptıysa düzgün yapamamış, bu yüzden resimler bilgisayarda düzgün görüntülenmesine rağmen telefona atıldığında kilit ekranı olarak kullanılamıyor.

Tepkiler: windman1981

Teşekkürler. Ben bu resimleri forumlarda paylaşılan kilit resimlerinin üzerinden resmi kaydet seçeneği ile direk telefon üzerinden kayıt ettim. Dikkatimi çekti neden program kilit ekranı yapmıyor diye...

Arkadaşlar dinamik kilit ekranını kurdum beğenmedim ve geri sildim. Şuan her kilit tuşuna bastığımda 'sürdürülüyor' deyip birkaç saniye bekletiyor. Ne yapmam lazım?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Rainesto

4MaGuS

Üye
çocuk odasını aktif edip tuş kilidini kapatıp açın daha sonra kapatın çocuk odasını düzelir

Tepkiler: Burakkkk250

Invoke

Üye
Ya millet kilit ekranının açılış hızından bahsetmiş ahh beyler ahh şu kilit ekranını açın ve hemen dokunmatiği kullanın hemen tepki veriyor mu yoksa bekletiyor mu?

Biraz önce denedim, öyle bir sorun yoktu bende ama kilit ekranı biraz yavas geldiğinden sildim.

efege

Üye
Zamanla gecikme olayını fixlerler bence.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bu öyle ek programla olabilecek şey değil ki zaten, ek güncelleme ile gelecek şey.. Eğer sisteme entegre etmezlerse wp de bu gibi programlarla androide döner.

Tepkiler: Burakkkk250