DİKKAT ! Türkiyenin İLK YERLİ CEP TELEFONU "INFINITY" Piyasaya Çıktı !

Sponsorlu Bağlantılar

consent34

Üye
Ya arkadaşlar neden çin de üretildiğine bu kadar takıyonuz. Bence bu firma yeni bir yapılanma olduğu için böyle bir metoda başvurmuştur. Nedenmi çünkü maliyet. Bunun devamını beklemek lazım diye düşünüyorum. Hem bugün halen orjinal olarak Çin de üretim yaptıran birçok batılı elektronik firması bulabilirsiniz.

nightdragon35

nightdragon35

Üye
evet elbette çinde üretilmesi problem degil çinde üretilmesinin asıl sebebi ucuz işçilir.sadece bu.sonyericsson unda çinde fabrikası var ama cok kaliteli cihazlar çıkarıyor.

nkuter

Üye
birşey dicem ama alınanlar alınsın lütfen. herkes telefonun ismine laf deyip duruyor burda. tamam türk olan kimse bunu onaylamıyor ama bunu yazanların da takma isimleri yüzde doksan yabancı. sizce bu bir özenti değil mi arkadaşlar. bence daha dikkatli olalım ya da laf söylemek için söylemeyelim. elin telefonundan önce biz türkçe isim kullanalım ki türk olduğumuz belli olsun.

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
telefoun ismide güzel değil şeklide

exper_15

Üye
ismini beğenmedim ayıp ya biz türküz

candemir316

candemir316

Üye
evet ya bu ne yabancı isim abi ya

PAPADOC

PAPADOC

Üye
tüm türkiyeye hayırlı olsun umarım dünya standartlarına ulaşırda diger ülkelerdede rabet görür

xkadir61

xkadir61

Üye
devlete, millete hayırlı olsun.

fyd_14

Üye
ilk arabada oldugu gibi en ufak bı sorunda uretimi durdurulmazsa iyi :)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
türk telefonu umarım dünyada bi yeri olur tutulur insallah

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
hasan mehmet temel yaşar varken yabancı isim koymanın ne gereği var ki.

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
inşalah devamınıda yaparlar

aagkn

aagkn

Üye
ben şimdi bi müşteri olarak nerden bileyim türk malı olduğunu, bence isim konusunda hata etmişler, hayırlısı olur inş.

Üst Alt