DİKKAT ! Türkiyenin İLK YERLİ CEP TELEFONU "INFINITY" Piyasaya Çıktı !

Sponsorlu Bağlantılar

sercan_bjk

Üye
ismi türkçe bişe olsaydı keşke ama bana sormadılar ki ismi ne olsun die :D

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşlar yabancı isim konusunda haklısınız türkçe isim olmalıydı ama eğer dünya pazarında yer erinilmek isteniyorsa türkçe bir isimle bu zor olurdu.Malum geçmişimiz pek parlak değil.

DS7700 modeli 575 ytl ye satılıyor bir sitede buldum üzellşikleride yazıyor kağıt üstünde gayet başarılı ama ilk telefonumuz olduğundan güvenemiyorum açıkcası.Linkden bilgilere ulaşabilirsiniz.

Toshiba markalı ürünlerin kalitesi tartışılmaz ama ürettikleri ilk telefon TS608 hatalı üretim telefon daha sonra bu sorunu gidermek için siyah modelini ürettiler biraz daha başarılı ama saçma eksiklikler var umarım bu telefonda böyle eksiklikler olmamıştır.kullanan varsa düşüncelerini belirtsin lütfen çift simklart olayı çok cazip geliyor.

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
isim yakışmamış:nono:

polat_ketur_76

Üye
süper artık türrkler de dünyada marka olacak yani biz :oke:

golum

golum

Üye
çok geç kalınmıştı ama tekrikler..

ycg35

ycg35

Üye
ilk türk telefonu isim yabancı isim nerde üretiliyor çinde çoh süper valla anlamadım ben bu işi yani her şey yabancı telefonun bi lakabı ilk türk telefonu die geçio helal olsun ne diim yani

canturgay

canturgay

Üye
Bildiğim Kadarıyla Arçelik Cep Telefonu Işine El Atmıştı Bu Nasıl Ilk Oluyorr Ben Anlamadımm...

sertac2

Üye
ne acı ki ilk türk telefonunun adı ingilizce.madem özünüzle kavga ediyorsunuz sayın üretici şirket bari telefonun adına x1 yada t5 gibi kısaltma kullansaydınız.zaten bizlerde nokia vb marka saplantısı olduğu sürece zor alırız zoor

furkano

furkano

Üye
Arkadaş bu haberi bende okumuştum şöyle bi durum söz konusu:D bu telfon türk malı filan değil.. Çinde üretiliyor bi türk firması ürettiriyor o kadar.. Doğu banka gelin çinde yapılan sayısız türk markası var.. Adamlar sadece italatçı.. Ve burda servisini vs sini ayarlıyorlar.. Türk malıysa türkiyede üretin kardeşim.. Ve adam gibi türk ismi koyun.. Bunlar tüketiciyi kandırmak amacıyla yapılan ticari yalanlar.. teşekkürler..

gsmelih

gsmelih

Üye
evet ismide türkçe olsaydı tam süper olurdu ama türkçe olsaydı tarla fln olurdu heralde telefonun adı:D

sukruon

sukruon

Üye
sonunda.ama Türkiye de üretilseydi

yasar2406

Üye
türk yapmışsa türk ismi koysun demi abiler hep avrupalı sözcükler ne ya

uniqe

uniqe

Üye
yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı :ÇDD:D::D:D:D:D:D

roadhawk

Üye
pardon çinde yapılan telefon nasıl yerli oluyor anlamadım yoksa türkiyede çin diye bi vilayetmi var ,varsa plakası ne ve hangi bölgede

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
telefon piyasasını fethedicez

safakk

safakk

Üye
560 YTL :oha2::oha2:o_O ya bugün raks da Türk malı ancak onun bile çift simkartlısı 450 kaldı ki bu piyasada çift simkatın lideri ve yaklaşık 350 ytl ye sattığı ürünleri olan general mobile var nasıl boy ölçüşecek çok merak ediyorum valla ;)

schumici

schumici

Üye
keşke türk isimli olsaydı ama yinede desteklenmesi lazım

suskun_21

suskun_21

Üye
bırak ismi nıye çinde ögretıyor kı kendımız yapalım
:sn:

zalatoy

Üye
burda aynı özellik ve tipi bile aynı ama ismi degişik başka markada var :) dikkatlı olmak lazım cin üretim

nightdragon35

nightdragon35

Üye
inşallah arkası gelir.yeni modelleride görürüz.isim konusu benimde kafama takıldı.belkide yurt dışına ihraç edilebilmesi için yabancı isim koymuşlardır.

Üst Alt