DİKKAT ...FW sonrası 3G Çekim gücü azalıyor..30.5.2011

Sponsorlu Bağlantılar

cntr555

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar f480'de Developer Settings'ten antenna setup'a girip ordaki değerleri arttırdığınızda çekim gücü artıyor normal değerlerle e olan alanda 3g+ aldım değerleri artırarak sizin tellerde de bu ayar vardır deneyin bence hem yine antenna setupta restore default seçeneğide var memnun kalmazsanız eski haline döndürebilirsiniz

Siz nasıl giriyorsunuz bu ayarlara.....S5620 MONTE de böyle bir ayar varmı (gizli menüde) arkadaşlar...???

redeagle09

redeagle09

Üye
*#6984125*#'den admin settings'e girip ordan internals'a *#9072641*# yle girip ordaki menuden test mode'a giriyorum test modda 1'e basıp debug screen'e giryorum ordan 9'a basıp antenna test (setup/view) seçeneğine giriyorum bu seçenekte 1'e basarak mevcut değerleri görebiliyorum 2'ye basınca ise değerleri değiştirme ekranı geliyor sırayla değerleri artırıyoruz ben normal değerlerin üstüne 30 ekledim ekran 120-28 arası değer girin diyor ama ben 30 artırdığım için ilk değeri 140 olarak yazıyorum ve kabul ediyor ama verdiği aralığın üstüne çıkmak pek sağlıklı değil bence bilgisayardaki overclock olayı gibi son olarak aynı ekranda 3. seçenek ise default değerlere döndürmeye yarıyor

aynı ekrana *#0523# ile girilebiliyor ama o zaman değer yazmak için gereken satır gözükmüyor

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
*#6984125*#'den admin settings'e girip ordan internals'a *#9072641*# yle girip ordaki menuden test mode'a giriyorum test modda 1'e basıp debug screen'e giryorum ordan 9'a basıp antenna test (setup/view) seçeneğine giriyorum bu seçenekte 1'e basarak mevcut değerleri görebiliyorum 2'ye basınca ise değerleri değiştirme ekranı geliyor sırayla değerleri artırıyoruz ben normal değerlerin üstüne 30 ekledim ekran 120-28 arası değer girin diyor ama ben 30 artırdığım için ilk değeri 140 olarak yazıyorum ve kabul ediyor ama verdiği aralığın üstüne çıkmak pek sağlıklı değil bence bilgisayardaki overclock olayı gibi son olarak aynı ekranda 3. seçenek ise default değerlere döndürmeye yarıyor

aynı ekrana *#0523# ile girilebiliyor ama o zaman değer yazmak için gereken satır gözükmüyor

Nıççkkk bu kod s serisinde çalışmıyor.

redeagle09

redeagle09

Üye
her telin kodları farklıdır kendi tellerinize uygun kodlar'la anten ayarlarına ulaşabilirseniz değişiklik yaparsınız ben sadece örnek olsun diye kendi telefonuma ait kodları yazdım

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
su anten kodlarina bir bakilsin bence gerci cok cekersede sarji hizli gider gibime geliyor benim net yok birisi arastirirsa buraya yazarsa cok seviniriz tesekkurler kolay gelsin arkadaslar.

Üst Alt