FirstPioneer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet Qt'nin Nokia'nın elinde olması Microsoft ve onun Kapalı kaynak politikalarının en büyük tehditiydiE normaldir Microsoft'un olmak kolay mı?
Aynen adamın her dediği oluyoroytuneren söylmeişti nokia qt yi bırakacak meydanı boş bulan biri üşüşücek qt ye diye
üye değilim dahaAynen adamın her dediği oluyoronu takip etmek ayrıcalık Senin nickin ne MeeGo türkiye de
O da olur
üye değilim dahamyoperadan takip ediyorum ben onu
O da olur
aynen
- - - Eklendi - - -
bak şimdi üye kaydımı yaptım orayada açmışsın aynı konuyu
Ben Elop geldiğinden beri huzursuzdum zaten aha da bak ne oldu şimdiBen biliyirdum boyle olacagini
Neden bu kadar açık kaynak düşmanı bu Microsoftben demiştim microsoft in açık kaynak out
Neden bu kadar açık kaynak düşmanı bu Microsoft
Herkes senin gibi düşünürse tüm dünya Kapalı kaynak Tekelinin eline düşer . Zaten hep sizin gibiler yüzünden bilinmiyor neyin ne olduğu atadan microsoft gelmiş biz devam edelim mantığı . Ayrıca açık kaynağın kapalı kaynağa göre faydalarını buraya sıralarsam akşam ezanına kadar devam ederim ...bu güne kadar windows u kapalı kaynak olarak kullandınızda ne kaybettiniz ?
Herkeste yazılım mühendisi gibi konuşuyor...
Herkes senin gibi düşünürse tüm dünya Kapalı kaynak Tekelinin eline düşer . Zaten hep sizin gibiler yüzünden bilinmiyor neyin ne olduğu atadan microsoft gelmiş biz devam edelim mantığı . Ayrıca açık kaynağın kapalı kaynağa göre faydalarını buraya sıralarsam akşam ezanına kadar devam ederim ...
Şu an bilgisayarımda ubuntu ve windows yüklü ve en kısa sürede Windows'tan kurtulmayı planlıyorum Telefonum Symbian ki biliyorsunuz Symbian şu an açık kaynak Tabletim Android her ne kadar açık kaynağın yüz karası olsa da Açık KAYNAK . Ayrıca 5'e yakın arkadaşımı da Ubuntu'ya geçirmiş bulunmaktayım . Sıradaki Alacağım Telefon da Açık Kaynak (MeeGo) olacak . Eğer Kapalı kaynaklaşmanın zararlarını merak ediyorsan
Gidip bilgisayarında Windows mu kullanıyorsun linux tabanlı bir sistem mi ? Mobil sektördeki en başarılı sistem kapalı kaynaklı değil mi ? PC sektöründe de öyle.E zaten kapalı kaynaklı sistemler daha başarılı onların tekelinde olsa ne değişir.Ayrıca Windows'un kapalı kaynaklı olduğunu kaç kere hissettinde sıkılıp şu linux tabanlı sistemlere geçim dedin ya da kaç kişi diyor bunu...
Şu an bilgisayarımda ubuntu ve windows yüklü ve en kısa sürede Windows'tan kurtulmayı planlıyorum Telefonum Symbian ki biliyorsunuz Symbian şu an açık kaynak Tabletim Android her ne kadar açık kaynağın yüz karası olsa da Açık KAYNAK . Ayrıca 5'e yakın arkadaşımı da Ubuntu'ya geçirmiş bulunmaktayım . Sıradaki Alacağım Telefon da Açık Kaynak (MeeGo) olacak . Eğer Kapalı kaynaklaşmanın zararlarını merak ediyorsanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu yazı dahil imzamdaki yazıları okumalısın
Şu an bilgisayarımda ubuntu ve windows yüklü ve en kısa sürede Windows'tan kurtulmayı planlıyorum Telefonum Symbian ki biliyorsunuz Symbian şu an açık kaynak Tabletim Android her ne kadar açık kaynağın yüz karası olsa da Açık KAYNAK . Ayrıca 5'e yakın arkadaşımı da Ubuntu'ya geçirmiş bulunmaktayım . Sıradaki Alacağım Telefon da Açık Kaynak (MeeGo) olacak . Eğer Kapalı kaynaklaşmanın zararlarını merak ediyorsanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu yazı dahil imzamdaki yazıları okumalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?