• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

DiabLos Arabesk ŞarkıLar Köşesi ( GünceL TutuLacaktır )

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
DiabLos Arabesk ŞarkıLar Köşesi ( GünceL TutuLacaktır )
Part 1 ....

Format: Mp3

Not: EKLENTİM BİTENE KADAR LÜTFEN KİMSE YAZMASIN..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: erdem onur, necmettin44, DEATHSEA34 ve 3 diğerleri

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yukarıdaki Bütün Mp3 Şarkıların eklentilerin Wav formatlarını aşağıdaki linke upload edilmiştir.İyi dinlemeLer.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Part 12

Format:MP3

İbrahim TatLıses Şarkılarından Süper remixler yapıLmış.

Ekli dosyalar

By_cepcep

Üye
elllerine sağlik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar Mükemmel 2 Damar:) MuTLaka Dinlemenizi Öneriyorum.

Format:MP3

Ekli dosyalar

hellyboy_27

Üye
sana birsey diiimi varya ortak sen bir harikasın ve ben her gün bu siteye girip yeni kısa böyle mp3lerin varsa yine bu şekilde indirecegim vallahi ben arabeskciyim bu tür kısa cep müzikleri arıyordum ama bulamıyordum ve hergün siteye girip takip edicegim. sana kocaman tşkler. ellerine saglık

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Süper ŞarkıLara Devam

Format: MP3

Ekli dosyalar

cnrokt

cnrokt

Üye
şııı burda gruplaşma mı var eylemmi yapıyonuz bakem.... şşııııı dağılın bakem...

Aha server ın ağırlaşmasının nedeni bizzat burdaymışş... kardeşim bu kadar dosya ekleyip sen biizm forumumuzu niye yavaşlatıyon bakem.... HADİ DAĞILIN HEYYYTTT :box

:ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
sana birsey diiimi varya ortak sen bir harikasın ve ben her gün bu siteye girip yeni kısa böyle mp3lerin varsa yine bu şekilde indirecegim vallahi ben arabeskciyim bu tür kısa cep müzikleri arıyordum ama bulamıyordum ve hergün siteye girip takip edicegim. sana kocaman tşkler. ellerine saglık

eywaLLah kardeş...Hergün bu şekilde foruma gelerek mp3 lerimden download edebilirsin..Teşekkür ederim değerli yorumun için..İyi DinLemeLer

şııı burda gruplaşma mı var eylemmi yapıyonuz bakem.... şşııııı dağılın bakem...

Aha server ın ağırlaşmasının nedeni bizzat burdaymışş... kardeşim bu kadar dosya ekleyip sen biizm forumumuzu niye yavaşlatıyon bakem.... HADİ DAĞILIN HEYYYTTT :box

Bundan sonra daha çok eklicem abi:) üzgünüm...hehe:D

:ehe:ehe

Üst Alt