Çoklu Paylaşım Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım [ 08.11.14 ]

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
konu için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
youtube var link :
facebook messenger hiç çıkmadı wp için

Real soccer 2013 eklendi

Bu youtube uygulaması yüklenen var mı 920 kullanıp ben hiçbir zaman yükleyemedim hep hata verdi deploy yaparken.Amazing Spiderman da hiç kuramadım 920 ye hep optimization hatası felan verdi kurabilen var mı?

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Bu youtube uygulaması yüklenen var mı 920 kullanıp ben hiçbir zaman yükleyemedim hep hata verdi deploy yaparken.Amazing Spiderman da hiç kuramadım 920 ye hep optimization hatası felan verdi kurabilen var mı?

spidermanda optimization hatasını ilk defa duydum

Emre

Üye
Helal Olsun Adam Uğraşmış oKadar teşekkürler Emeğine sağlık

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yararlı konu eyvallah.

• Beğen
flamed45

flamed45

Üye
spidermanı denemiştim onda sorun yok angry birds go 520 de çalışmıyormuş windowsphonehub dan bakabilirsiniz oyunlara

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

realname11

Üye
GTA san. 520 de düzgün çalışıyor mu ?

soulmate35800

Üye
arkadaşlar real football 2013 512 ram cihazına kuran varmı çalışıyormu oyundan atma falan varmı

skynet

Üye
Ben yükledim oyun açılıyor ama maça başlarken direk oyundan atıyordu

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Konuyu Windows Phone Genel forumunda açacaktım az kalsın, senin konuyu gördüm :D ellerine sağlık sürekli güncellenmeli, unlock konusundaki sayfalarda surekli paylaşılıyor bir şeyler :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
acil biri cvp yazablrmı bu 512ramlıler için 1gblı ramlı telde sorun çıkarırmı

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
istunt ve fruit ninja yüklenmedi 625 sorun çıkarıyor
subway surfers da miami değil london sürümü:(

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
istunt ve temple runozu yukledım fakat spıderman ve modern combat kırmızı işaret çıkartıor bunedır yaw xapların hepsi sorunlumu

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
istunt ve temple runozu yukledım fakat spıderman ve modern combat kırmızı işaret çıkartıor bunedır yaw xapların hepsi sorunlumu
i stunt nasıl yükledin bende kocaman bir uyarı metni çıkıyor :(

Üst Alt