Çoklu Paylaşım Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım [ 08.11.14 ]

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
vala sildim bidaha yukledım olucakmı dıe olduben baykustan yukluyorum bazen 2 satırlık kırmızı yazı çıkıor bazende 1 satırlık anlamadım bı turlu lanet olsun bole işe çıldırcam : )

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
vala sildim bidaha yukledım olucakmı dıe olduben baykustan yukluyorum bazen 2 satırlık kırmızı yazı çıkıor bazende 1 satırlık anlamadım bı turlu lanet olsun bole işe çıldırcam : )
appstudio hesabından dolayı diyeceğim sen baykuştan yüklüyorsun :D valla ben de anlamadım hiçbir şey. neyse :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bıraktım ya usblerı taka taka ya pcninkı aşındı yada telınkı 5dk sonra algılıor artık deppfrezl pc kapadım açtım bişii deişmedi uğraşamıcam artık vala oz ve ıstunt yukledım yeter : )

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Xapların hatalı olduğuna emin misiniz @Goodjober deneyip de koymuş bunlarınki
acil biri cvp yazablrmı bu 512ramlıler için 1gblı ramlı telde sorun çıkarırmı

denemedim ama çıkmaz herhalde

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Xapların hatalı olduğuna emin misiniz @Goodjober deneyip de koymuş bunlarınki

denemedim ama çıkmaz herhalde
diğerleri appstudio dan dolayı da rayman jungle run hiçbir şekilde yüklenmedi bende:bilmm

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
çetin sen nerden yuukluosun xapları bide baykustan herzaman yukleyeblıormusun ben yukleyemedım dun bazen tek satılırkk bi yazı çıkıor bazende 2 satırlık kırmızı yazı çıkıor baykustan deneyınce yuklkenenler şole oldu mavi yazıya bastım bekledım tekrar maviye bastım oldu : )ovovo . :) subvayda yuklkendı bi şekılde pc yi habire açıp kapadaıp bı oyunmu atsam : :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
çetin sen nerden yuukluosun xapları bide baykustan herzaman yukleyeblıormusun ben yukleyemedım dun bazen tek satılırkk bi yazı çıkıor bazende 2 satırlık kırmızı yazı çıkıor baykustan deneyınce yuklkenenler şole oldu mavi yazıya bastım bekledım tekrar maviye bastım oldu : )ovovo . :) subvayda yuklkendı bi şekılde pc yi habire açıp kapadaıp bı oyunmu atsam : :)

aynen dediğin gibi bazen açılıyor pencere bazen açılmıyor :D

skynet

Üye

Guns 4Hire için yandex linki;

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
pixel gun 512 mb uyumlumu?

skynet

Üye
Evet sorunsuz çalışıyor

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
çalışan gta yok mu yarın yapcam unlock İNŞALLAH :)

Üst Alt