Çoklu Paylaşım Developer Unlock Telefonlar İçin Oyunları Paylaşalım [ 08.11.14 ]

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
erdem istiyosan reel steli kaldır çunku çalısmıor ? çalıstırıan varmı

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Ben İNŞALLAH bi unlock yapıym hepsini denerim size haber veririm :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
1ramlıler yapışın : )aynen kardeş telefona sevgin artıo : )

HalfEvil333

Üye
unlock u başarılı bir şekilde yaptım ama wp tools programında xap dosyasını gösteriyorum install a tıklıyorum bir müddet bekliyor oh no!.... şeklinde bir hata veriyor . Anladığım kadarıyla xap dosyası desteklenmiyor veya mağzadan indirlmiş miş sizin paylaştığınız GTA San andreas ı kurmaya çalışıyorum acaba dosya bozuk olabilir mi ?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Fifa 13'ü ekler misiniz bulamadım hiç bi yerde :(

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi

bende çalışmıştı :S
1ramlıler yapışın : )aynen kardeş telefona sevgin artıo : )

:tşk: konuya ekliyorum

unlock u başarılı bir şekilde yaptım ama wp tools programında xap dosyasını gösteriyorum install a tıklıyorum bir müddet bekliyor oh no!.... şeklinde bir hata veriyor . Anladığım kadarıyla xap dosyası desteklenmiyor veya mağzadan indirlmiş miş sizin paylaştığınız GTA San andreas ı kurmaya çalışıyorum acaba dosya bozuk olabilir mi ?

xap düzgün bide şu deployeri deneyin

Fifa 13'ü ekler misiniz bulamadım hiç bi yerde :(

hemen ekliyorum ama 1 gb sınırı var
yeni link ekledim

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
512ramlıler bide şunu denermi nba jam bende açılmadı bolge dıl ameriika yapıp deneyeblrmı başkası yukluıse ? play nowa basınca muzık felan çlaıorda oynun başlamıor buda 1ramlıler için bnm cihaz 920 olduğu için bunu kurdum çlıstı oyun wifiden çekıor şuan klıt ekranına girip kılıdı asla yapın ve uyg.dan çıkmayın indirme iptal oluyor inş 512ramlılerde çalısır çetin bnm lınkı koy istersen konudakını denedım xap bozukha bu arada şarjda takılı olmasıda lazımmıs %64 : )çalıştı sorunsuz

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Hayırlı olsun :) İNŞALLAH bende unlock yapıcam bugün

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
512ramlıler bide şunu denermi nba jam bende açılmadı bolge dıl ameriika yapıp deneyeblrmı başkası yukluıse ? play nowa basınca muzık felan çlaıorda oynun başlamıor buda 1ramlıler için bnm cihaz 920 olduğu için bunu kurdum çlıstı oyun wifiden çekıor şuan klıt ekranına girip kılıdı asla yapın ve uyg.dan çıkmayın indirme iptal oluyor inş 512ramlılerde çalısır çetin bnm lınkı koy istersen konudakını denedım xap bozukha bu arada şarjda takılı olmasıda lazımmıs %64 : )çalıştı sorunsuz

o gta 512 mb ramde atıyor nba jam sağlam ben oynuyorum :Dinto the deadın yeni sürümü eklendi

• Beğen
Tepkiler: skynet
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
goojober atıor dıosunda bnbm verdiğim linktekini denedınmı o kesın çalısıor ben 1rmlısını denedım oynuorum şuan hiç bi sorun yok o oyunda denenmıs star wars denedım çalısıyo
r noja 3de denenmiştir

ibomber defance sybıancılar bilir : )

asfalt 7

nusret2013

Üye
ben şimdi ilk yöntemi deniycem cihazı unlock yaptıktan sonra nasıl oyunu yükliyce???

HalfEvil333

Üye
bende çalışmıştı :S

:tşk: konuya ekliyorum

xap düzgün bide şu deployeri deneyin

hemen ekliyorum ama 1 gb sınırı var
yeni link ekledim

teşekkür ederim denedim sonuç başarılı :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Nusret telı usb ıle bağla önce sonra xap dosyalarına 2kez tıkla bıraz bekle gerısı nı düz mantıkla hallet bukadar sakın proyu açma yüklerken xapları goremessın

nusret2013

Üye
beyler bu oyunların hepsi kasmadan çalışıyor mu?
Nusret telı usb ıle bağla önce sonra xap dosyalarına 2kez tıkla bıraz bekle gerısı nı düz mantıkla hallet bukadar sakın proyu açma yüklerken xapları goremessın

yaptım abi subway yükldim çalıştı

bu oyunların hepsi kasmadan çalışıyor mu?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
tabii ki hepsi deil çünkü optimizasyon sıkıntısı var

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
goojober atıor dıosunda bnbm verdiğim linktekini denedınmı o kesın çalısıor ben 1rmlısını denedım oynuorum şuan hiç bi sorun yok o oyunda denenmıs star wars denedım çalısıyo
r noja 3de denenmiştir

ibomber defance sybıancılar bilir : )

asfalt 7
bunlar hep 1 gb ram asphalt 7 hariç

nusret2013

Üye
xap dosyasına çift tıklayınca baykuş programı geldi yükledim

diğerlerinde gelmedi neden acaba???

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
xap hatalı olabilir başka siteden dene yada deployer kullan