Haber Developer Preview İçin Yeni Güncelleme: 8.10.14203.306 (13/11/2014)

27 mb lık bir güncelleme. 2 gün önce rüyamda gördüm güncellemeler geliyordu peş peşe. Bir ara acaba yorgan üzerinden düştü de bir tarafım mı açık kaldı diye uyandım. Rüya değilmiş demek ki.

Arkadaşlar sanırım güncellemeden sonra oldu bu. 920 cihazım kendini 1320 sanıyor. Ne yapmam lazım?

Tepkiler: Aybin.Kilic

emz

Üye
Herkeste aynı

Manuel parlaklık ayarı wp10 güncellemesine mi kaldı acaba !!!!!!!!!!

skynet

Üye
Bence o olay yalan oldu

Guncellemeden sonra şarj su gibi gidiyor. Gece %73te bıraktım sabah kalktığımda %50te inmiş.

habbuj

Üye
Pil live tilesi canlı olmuş bataryayı gerçek zamanlı gösteriyor artık. Bu müthiş olmuş

Benim üvey evlat kendini 1520 sanıyor galiba

Yuh diyorum artık!!!
Pil tasarrufunu açtım 18 gün 6 saat yazdı. Uygulamada fena halde hata var

Tepkiler: YkPkY
Benim üvey evlat kendini 1520 sanıyor galiba

Yuh diyorum artık!!!
Pil tasarrufunu açtım 18 gün 6 saat yazdı. Uygulamada fena halde hata var
o gördüğün aslında 15 saat 45 dakika
galiba bu gün-saat-dakika yazım hatası sadece Türkçe dilinde meydana gelmiş, diğer dillerde bu hataya rastlanmamış. telefonu İngilizce kullanan varsa kontrol edebilirler mi?

Tepkiler: Rock Ve Roll
Ben hiç 15 saat gittiğini görmedim ki Günde en az 2 kere şarja takıyorum
---
Benim canım evladım 620 seni duvarlara atasım geliyor

Tepkiler: Murat Alper

skynet

Üye

Acaba bu rakamlar bir gün gerçek olur mu

Tepkiler: suyunsesi ve Dexter Morgan

dakamon

Üye
bu güncellemeyle parlaklık profili gelmedi mi

Ben hiç 15 saat gittiğini görmedim ki Günde en az 2 kere şarja takıyorum
---
Benim canım evladım 620 seni duvarlara atasım geliyor
üvey evlada 3400 mAh batarya taktında bizimmi haberimiz yok o şarj istatistiği nee öyle

Tepkiler: Aybin.Kilic
Uyuyan Microsoft Türkiye ayağını hep birlikte gıdıklasak artık diyorum. Arkadaşlar Lütfen Twitter da buluşup hep birlikte yardıralım. Bakın bir arkadaş bir konu açmıştı. Lütfen bu haftasonu güzel bir cümleyle hepimiz birden mesaj atalım şunlara.
Arkadaşın açtığı konu:
Öneri - cortana için twitter'dan yağdıralım - MaxiCep

Lumia 1020 coştu. Yaklaşık 5 saattir 3g üzerinden müzik dinliyorum konum servislerim açık ekran profilim yüksek ve şarj seviyesi %1 düştü. Acaba tasarruf modunu sürekli açmamdanmı kaynaklanıyor deneyen varmı 1020 de ?

Ee bu nasil guncelleme herkesin telefonu kendinden gecmis : ) benim bildigim guncelleme dedigin yikici degil yapici olmali dimi ?

üvey evlada 3400 mAh batarya taktında bizimmi haberimiz yok o şarj istatistiği nee öyle
Çaktırma bunu monte ettim batarya yerine.

Ben onları bir gıdıklayacağım 1 ay kendilerine gelemeyecekler!!! En sonunda spam çağrısı atıp organize edeceğim arkadaşlarımı ve spam timlerini. Askıya gidip gelirlerse belki uyanırlar....

Tepkiler: Murat Alper
Beyler yeni zil sesleri eklenmis. Zil sesleri arasinda kick diye bir zil var bir dinleyin . O zil durumun vehametini biraz olsun gosteriyor