Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

karamitil

karamitil

Üye
Map dosyasını hangi program açar bi türlü açamadım acilllllll yardım edin lütfen....

ccaaggllaarr

Üye
anlatimdakilerin hepsini yaptim ancak sis dosyasini çaliştirdiğimda pips upgrade de dahili yüklü bileşen hatasi aliyorum. yardimci olursaniz sevinirim

alikalesu

Üye
yav kardaş programı nerede 2 defa indirdim açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

n dirve ****** NEREDE TÜMÜNÜ İNDİRDİM AMA BULAMADI ACİL YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!111

yav kardaş bir yadım edebilirmisin
****** programını ne bulabiliyorum nede zipten açarken doğru dürüst çalışmıyor

maktama

maktama

Üye
yav kardaş programı nerede 2 defa indirdim açılmıyor

n dirve NEREDE TÜMÜNÜ İNDİRDİM AMA BULAMADI ACİL YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!111

yav kardaş bir yadım edebilirmisin
programını ne bulabiliyorum nede zipten açarken doğru dürüst çalışmıyor
a-) NDrive.v9.3.14.TR
Haritasız ana dosyalar:
program bu linkte, zipten açarken doğrudürüst çalışmıyor ne demek?!?!?

anlatimdakilerin hepsini yaptim ancak sis dosyasini çaliştirdiğimda pips upgrade de dahili yüklü bileşen hatasi aliyorum. yardimci olursaniz sevinirim
telefonunuzda custom firmware mi yüklü?

padisah_58

padisah_58

Üye
kardeşim ben yükledim başarılı bir şekilde kurdum.. rar dosyaları sağlam hiç bir sıkıntısı yok... ve içinde de tüm programlar var..

bu arada pips dosyası zaten telefonda kurulu eğer kurabilirsen kur. kurulmuyorsa o adımı geç direkt ndrive.sis dosyasını yükle..

bu arada harita dosyasını açmak için bi programa gerek yok onu ndriveyi kurunca sağlıklı bir şekilde çalışıyor...

matemaniac

Üye
Kardeşim teşşekkürler ellerine sağlık...
Bu arada bu ücretsiz dimi!

karamitil

karamitil

Üye
Map dosyasını hangi program açar bi türlü açamadım acilllllll yardım edin lütfen....

maktama

maktama

Üye
map dosyasını bu program için mi açmaya çalışıyorsun? Anlamadım ne için açmaya çalışıyorsun ama bu program için dosyayı indirip zipten çıkarman ve ndrive klasöründe maps klasörüne koyman yeterli.
yok tamamen açıp içine bakmak istiyorsan bir fikrim yok.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
reis bey bunun polis okuyucusunu bulabildinmi

sefili

sefili

Üye
Samsung i8910da çalıştıran varmı acaba

karamitil

karamitil

Üye
map dosyasını bu program için mi açmaya çalışıyorsun? Anlamadım ne için açmaya çalışıyorsun ama bu program için dosyayı indirip zipten çıkarman ve ndrive klasöründe maps klasörüne koyman yeterli.
Yok tamamen açıp içine bakmak istiyorsan bir fikrim yok.
maktama çok saol kurdum kullanıyorum reisede tşk ettim saolun...

askiseven

Üye
ellerine sağlık kardes
söylendigi gibi yükledim calıstı
iyi güzel fakat güzergah yenilemiyor acaba neden
yani sağa dön dedi ama ben dönemedim diyelim yönlendiriliyor diyor öyle bekliyor acaba benim kinde mi bir sorun var yoksa normalimi öyle

yardımlarınız icin simdiden tesekkür

ferhat1982

Üye
arkadaşlar nasıl yükleniyor kurdum proğramı hemen internet ayarları bağlan diye bişey çıkıyor ne yapmam lazım acil yardım

one2one2

one2one2

Üye
ellerine sağlık kardes
söylendigi gibi yükledim calıstı
iyi güzel fakat güzergah yenilemiyor acaba neden
yani sağa dön dedi ama ben dönemedim diyelim yönlendiriliyor diyor öyle bekliyor acaba benim kinde mi bir sorun var yoksa normalimi öyle

yardımlarınız icin simdiden tesekkür

normali oyle degil ayarlarinda oyle bir secenekte yok. otomatik olarak alternatif guzergahi kendisi bulmasi lazim. kaldirip tekrar kur bence

arkadaşlar nasıl yükleniyor kurdum proğramı hemen internet ayarları bağlan diye bişey çıkıyor ne yapmam lazım acil yardım

yukleme ayrintilarinda hersey acikca var kaldirip bastan kurun.

ferhat1982

Üye
arkadaşlar teşekkür ederim de zaten ilk kurmaya başlarken aynı şeyi diyor ben genede silip tekrar kuracağm

arkadaşlar olmuyor bi türlü yapamamadım dosyaları atıyorum karta ndreive uygulamalara geliyor üstüne tıklıyorum ingilizce internet falan yazıyor evet dediğimde internet bağlantılarına geliyor valdesden bi internet seçtiğimde telefonla internet connec diyor öyle kalıyor lütfen yardımmmmm

arkadaşlar olmuyor bi türlü yapamamadım dosyaları atıyorum karta ndreive uygulamalara geliyor üstüne tıklıyorum ingilizce internet falan yazıyor evet dediğimde internet bağlantılarına geliyor valdesden bi internet seçtiğimde telefonla internet connec diyor öyle kalıyor lütfen yardımmmmm[/QUOTE]

fenerli_dadas

Üye
herşeyi yaptım fakat en sonunda kayıt anahtarı geçersiz diyor 20 defa denedim olmuyor yardım lütfen......

mavishow

Üye
Süper elinize sağlık...

nihataygul

Üye
hocam x6 da da açılırmı garmin denedim açmıyor

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler

OrbitaL_

Üye
Şimdi kontor gitmesin diyen arkadaşlara bir video paylaşacağım video türkçe seslendirmeli yani bir türk arkadaşımız çekip youtube'da paylaşmış aman kontorum gitmesin vb.şikayetleriniz varsa bu videoyu izlemelisiniz ha benim için bu sorun degil vodafone'da aylık 7.99 tl'ye sınırsız cepnet tarifesi kullanıyorum benim için sorun olmuyor tabikide :) Her neyse video'muzu paylaşalımda kontoru gitmesin arkadaşların ...

Üst Alt