Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

fatih7934

Üye
arkadaşlar ben n79 a kurmaya çalıştım telde uygulamayı açtığım zaman karşıma ilk çıkan internete bağlanmak istemesi iptal dedim sonra bağlantı seçeneği istemesinede iptal dedim ama başka bi seçenek çıkmıyo interneti soruyor sürekli.yardım lütfen...

seboizm35

Üye
ın order to install NDrive must connect to internet proceed die yazı cıktı ilk acışım da yes no var no diyince kapanıo yes diyince biyere baglanmaya calısıo ne yapmam gerek yardım lutfen şimdiden tesekkurler

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık

akifer

Üye
c-) NDrive.Ilac
Dosyası:

1 sayfadaki ilaç virüslü, virüssüz ilaç iyi olurdu. selamlar

--------------- Ekleme ---------------

c-) NDrive.Ilac
Dosyası:

1 sayfadaki c) ndrive ilaç virüslüdür. dikkat

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
virüs bulmadı bende

murat3702

murat3702

Üye
Sadece harf girebiliyorum rakam kabul etmiyor telefon, ne yaptıysam olmadı. Nedendir acaba bilen varsa söylesin lütfen telefonum E-55

nech

Üye
eyvallah kardeş emeklerin için.sorunsuz anlatım sorunsuz kurulum :)

erolkan

erolkan

Üye
arkadaslar ben n95 ime kurdum..bendeki sürümü 3.5.27 bu versıyon ıyımı yoksa bu sayfadakı en son versıyonumu yukleyeyım?bırde ndrive için poi leri nereden bulabılırız?ve telefona nasıl yüklerim?bırde en son harıta hangısı acaba?

PriveT

PriveT

Üye
Tesekkurler

padisah_58

padisah_58

Üye
Sorunsuz yükledim. Emeğine sağlık..

c-) ndrive.ılac
dosyası:

1 sayfadaki virüslü, virüssüz iyi olurdu. Selamlar

--------------- ekleme ---------------

c-) ndrive.ılac
dosyası:

1 sayfadaki c) ndrive virüslüdür. Dikkat

adamım o mecbur virüs şifre kırıyor.. Boş boş konuşma... Her anti virüs onu virüs olarak algılar..

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
elne sağlık yaptım güzel oldu:oke:

pconline1979

Üye
Dostlar merhaba!
6710 Navigator'a kurdum. Kurulum başarılı oldu. Program menülerde gezmede sorun çıkarmıyor. Ama gideceğiniz yeri buldutan sonra ROTA HESAPLANIYOR diyor ve reset atıyor. Bunun sebebini yada çözümünü bilen?

Ben sıkıntıyı çözdüm. Program kaynaklıymış.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...osyasi-ve-pc-uzerinden-guncelleme-331266.html
sayfasındaki güncellemeyi yapın. Herşey çok güzel çalışıyor!!

murat3702

murat3702

Üye
Arkadaşlar sanırım aktive ederken qwerty klavye ile rakam girilememe sorununa çözüm buldum. Yaparsam yazacağım buraya.

emreilhans

emreilhans

Üye
ilaç hata veriyo rardan çıkartırken

murat3702

murat3702

Üye
Maalesef olmuyor arkadaşlar, buldum olur sanmıştım ama rakam yazamıyorsun, harften başka yazdırmıyor maalesef. Haritayı register edemedik.

byxox

Üye
cok tesekkurler admın soyledıklerını harfı harfıne yaptım E72 kullanyorum cıdden cok guzel yuklendı herhangı bır sıkıntı yok E72 de gırerken map bolumu gorunmuyor sıtede vermıs oldugun resımdekı map yazısını gırersenız bıle kabul edıyor cok guzel calısıyor ovı map dan guzel elıne saglık kolay gelsın.

krezus68

Üye
pips ve ndive dosyaarını yüke demişsin ancak bende biinmeyen dosya orak görünüyor bunlar nasıl yükleyeceğim?

ali_ay_1980

Üye
Arkadaşlar kusuruma bakmayın, bir kaç gün önce 5800 telefon aldım. programı kurmaya başlamadan önce ovi suit programı ile mi NDrive klasörünü direkt olarak kartın ana dizinine atıyoruz. Kurulumun 7. aşamasında "İndirdiğiniz NDrive dosyasını açın. (1) Get new butonuna tıklayıp (2) seri numaranızı alın." deniliyor. NDrive dosyasını bilgisayarda mı açıyoruz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

okso

Üye
Gayet Güzel bir program , gayet güzel bir paylaşım.
Gayet de anlaşılır bir şekilde açıklanmış.
Söylenenleri harfiye yaparak 5800 telefonuma kurdum ve tek seferde problemsiz olarak çalıştırdım.
Çalıştıramayan arkadaşlar açıklamayı detaylı okusunlar , problemsiz kuracaklardır.
Hazırlayanın ellerine sağlık. yeni versiyonlar içinde bu çalışma yapılırsa memnun oluruz.
Teşekkürler.

ercan1111

Üye
6120 c de kullanabilirmiyim bu proğramı acaba ?

Üst Alt