NDrive ı hem Nokia E66 ya hem de Çin malı PNA ya Reis-i Eagelsın anlatımı ile sorunsuz bir şekilde kurdum. Gayet güzel çalışıyorlar. Program navigation programı olarak; oldukça hızlı, dengeli, arayüzü son derece güzel ve kullanımı çok basit bir program. Ben çok beğendim. Ancak Avrupa ülkeleri için bilgi ve haritalar çok çok iyi olmasına rağmen Türkiye ile ilgili veriler ve harita çok yetersiz. Ayrı bir POI klasörü yok, kapı no.larını, ATMleri, Park yerlerini vs göstermiyor. Bu eksikler giderilirse iGO8 hariç Garmin ve diğerleri ile rahatlıkla yarışır.
aktifleştirme kısmında kayıt kodunu girdikten sonra sağ alt köşede çıkan ....... olan yere tıklaman gerekli.Telefonum 5800. Bütün dosyaların kurulumunu yaptım gerekli yerlere attım, fakat kurulum bölümünün, Harita aktifleştirme önerisinin nasıl yapılacağını çözemedim detaylı anlatırsanız sevinirim.

Teşekkürler krbk7860. Forumu takip ediyorum da elinden geldiğince herkese yardım ediyorsun sağolasın.aktifleştirme kısmında kayıt kodunu girdikten sonra sağ alt köşede çıkan ....... olan yere tıklaman gerekli.![]()
yandım yandım 4. adımı yanlış adımı yanlış yaptım bağlantı noktasını tanımlamamak gerekiyordu ancak ben tanımladım oda bana kısıtlı kullanım verdi ne yapacağız şimdi halbuki baktım n drive çokda güzelmiş çok da iyi programmış

Arkadaşım aynısnı bnde yanlış yaptım, kırmızı yazılmasına rağmen yine de dikkatimdem kacmıştı
Biraz ugras sonunda..
Ndrive .sis i kaldır, daha sonra Hafıza kartından NDrive Klasorunu sil Tekrar orjinal klasoru at,
dahasında da işleme en baştan sisleri yukleyerek başla.
Bende yanlışlıkla sms le srial istedim, mesaj da kontor gitti daha sonradan kontor gider mi acaba??