Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

abdullah54

Üye
ya arkadaşlar haritaya her girdiğimde 20 kuruşum gidiyo sorun ne olabilir

navara

navara

Üye
NDrive ı hem Nokia E66 ya hem de Çin malı PNA ya Reis-i Eagelsın anlatımı ile sorunsuz bir şekilde kurdum. Gayet güzel çalışıyorlar. Program navigation programı olarak; oldukça hızlı, dengeli, arayüzü son derece güzel ve kullanımı çok basit bir program. Ben çok beğendim. Ancak Avrupa ülkeleri için bilgi ve haritalar çok çok iyi olmasına rağmen Türkiye ile ilgili veriler ve harita çok yetersiz. Ayrı bir POI klasörü yok, kapı no.larını, ATMleri, Park yerlerini vs göstermiyor. Bu eksikler giderilirse iGO8 hariç Garmin ve diğerleri ile rahatlıkla yarışır.

hasolin

Üye
Arkadaşım bu program versiyonu yenilenmiş herhalde bütün başlangıç menüleri türkçe olmuş.unlock kısmına geldiğimizde ya sms veya web diye soruyor bir türlü kodu girin demiyor.bağlıntı noktasına iptal dediğim halde.7 günlük süreyi aşmak için ne yapmam lazım.saygılarımla.
Arkadaşlar bu program kayıt dosyalarını telefonun hangi klasöründe tutuyor baştan bir yanlış kayıt yaptım ana dizini silsemde aktivasyonu yapamıyorum

aa-tolga

aa-tolga

Üye
NDrive ı hem Nokia E66 ya hem de Çin malı PNA ya Reis-i Eagelsın anlatımı ile sorunsuz bir şekilde kurdum. Gayet güzel çalışıyorlar. Program navigation programı olarak; oldukça hızlı, dengeli, arayüzü son derece güzel ve kullanımı çok basit bir program. Ben çok beğendim. Ancak Avrupa ülkeleri için bilgi ve haritalar çok çok iyi olmasına rağmen Türkiye ile ilgili veriler ve harita çok yetersiz. Ayrı bir POI klasörü yok, kapı no.larını, ATMleri, Park yerlerini vs göstermiyor. Bu eksikler giderilirse iGO8 hariç Garmin ve diğerleri ile rahatlıkla yarışır.

park yerleri vs gosterir ayarlardan işaretlemeniz gerekir.
kapı numarasına gelince evet göstermiyor...

smamur

Üye
Telefonum 5800. Bütün dosyaların kurulumunu yaptım gerekli yerlere attım, fakat kurulum bölümünün, Harita aktifleştirme önerisinin nasıl yapılacağını çözemedim detaylı anlatırsanız sevinirim.

smamur

Üye
Soruma bir cevap verin lütfen

krbk7860

krbk7860

Üye
Telefonum 5800. Bütün dosyaların kurulumunu yaptım gerekli yerlere attım, fakat kurulum bölümünün, Harita aktifleştirme önerisinin nasıl yapılacağını çözemedim detaylı anlatırsanız sevinirim.
aktifleştirme kısmında kayıt kodunu girdikten sonra sağ alt köşede çıkan ....... olan yere tıklaman gerekli.:oke:

smamur

Üye
aktifleştirme kısmında kayıt kodunu girdikten sonra sağ alt köşede çıkan ....... olan yere tıklaman gerekli.:oke:
Teşekkürler krbk7860. Forumu takip ediyorum da elinden geldiğince herkese yardım ediyorsun sağolasın.

falcons58

falcons58

Üye
paylaşım için teşekkürler..e71 de gayet güzel çalışıyor fakat harita üzerinde serbest bir şekilde gezemiyorum yön tuşları ile denediğim zaman haritayı dönderiyor sadece,harita üzerinde dolaştırmıyor.bunu nasıl düzeltebilirim??

darbe28

Üye
Tesekkurler reis güzel program yanlız bir sorunum var dediğin şeylerin hepsini yaptım ama ******i yapamadım sanırım kaydınız tamamlandı dıyor ama hala 7 gunluk açılırken oyle dıyor yani

djtanem

djtanem

Üye
Şunları Rapide Upload Etsen Süper Olacak.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

baracuda90

Üye
teşekkürler...

tork2

Üye
N85 'e problemsiz kurdum.fakat navigasyon yapmak isteyince program kendi kendine kapanıyor.Çözümü var mı acaba ?

emreilhans

emreilhans

Üye
kardeş bende seri numarası girilecek ekran gelmiyo yani unclock yapıyorum yazılar ve altında wap sms yazan iki tuş var o kaddar

atillafatih

Üye
wapa tıkla ekran çıkacak

gezicier

Üye
eline emegine saglik

tanjantx

tanjantx

Üye
yandım yandım 4. adımı yanlış adımı yanlış yaptım bağlantı noktasını tanımlamamak gerekiyordu ancak ben tanımladım oda bana kısıtlı kullanım verdi ne yapacağız şimdi halbuki baktım n drive çokda güzelmiş çok da iyi programmış

__By_Sinan__

Üye
yandım yandım 4. adımı yanlış adımı yanlış yaptım bağlantı noktasını tanımlamamak gerekiyordu ancak ben tanımladım oda bana kısıtlı kullanım verdi ne yapacağız şimdi halbuki baktım n drive çokda güzelmiş çok da iyi programmış

Arkadaşım aynısnı bnde yanlış yaptım, kırmızı yazılmasına rağmen yine de dikkatimdem kacmıştı :)
Biraz ugras sonunda..
Ndrive .sis i kaldır, daha sonra Hafıza kartından NDrive Klasorunu sil Tekrar orjinal klasoru at,
dahasında da işleme en baştan sisleri yukleyerek başla.

Bende yanlışlıkla sms le srial istedim, mesaj da kontor gitti daha sonradan kontor gider mi acaba??

tanjantx

tanjantx

Üye
Arkadaşım aynısnı bnde yanlış yaptım, kırmızı yazılmasına rağmen yine de dikkatimdem kacmıştı :)
Biraz ugras sonunda..
Ndrive .sis i kaldır, daha sonra Hafıza kartından NDrive Klasorunu sil Tekrar orjinal klasoru at,
dahasında da işleme en baştan sisleri yukleyerek başla.

Bende yanlışlıkla sms le srial istedim, mesaj da kontor gitti daha sonradan kontor gider mi acaba??

ben kaldırdım ama pips dosyalarını kaldırmadan denedim olmadı tekrar deneyeyeceğim sen yapabildinmi arkadaşım

Üst Alt