Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

murdybey

Üye
evet e 72 tamamdır arkadaşlar k** girme sorunu çözülmüştür...3.15 ilede takılmalar giderilmiş

o'azis

Üye
Nokia N73 modelinde bu program çalışmakta mı?

ankaalper

ankaalper

Üye
N95 8GB Sorunsuz Çalıştı TeşekkürleR

gurhan36

Üye
Arkadaşlar, ben Ndrive'ı ilk çalıştırdığımda bana hemen order diyor bağlantı noktası istiyor veriyorum ve hemen ardından cancel'a basıyorum ve program kapanıyor. Ama kapanma her durumda cancel dediğimde kapanıyor. Bu durumda ne yapılacak? Lütfen yardım

metyuu

metyuu

Üye
Ndrıve klasörünün içinde voice klasörüne bak eğer tek türkçe sesler varsa ondan yapabilir birtane ingilizce ses olmalı meryEN ses dosyasını ekle düzelir

gurhan36

Üye
Ndrıve klasörünün içinde voice klasörüne bak eğer tek türkçe sesler varsa ondan yapabilir birtane ingilizce ses olmalı meryEN ses dosyasını ekle düzelir

Selam, klasörde dediğin ses dosyası mevcut Türkçe ses dosyasını zip'ten çıkaracakmıyım yoksa zip mi kalacak

metyuu

metyuu

Üye
zipten cıkarıp voice klasörüne atacaksın

--------------- Ekleme ---------------

birde bu ses dosyasını at olmassa bırak güncellesin ben güncelledim tek ses dosyasını indirdi.

seloyahsi

seloyahsi

Üye
NDrive v9.3.14 GPS ile NDrive v3.5.27 arasındakı fak ney arkadaşlar hangısını önerirsiniz

Axzu

Üye
selam. n95 kllanıyrm . açarken internet bağlantısı istiyor ses dosyası seçtirip indirmeye çalışıyor anlatmda bunnla ilgili bişe yok sorun nedir acaba ? voices klasornde ingilizce var .

ergin-x

Üye
arkadaşlar bu yeni versiyonu görmedim, ben 3.5.27 yükledim ve çok beğendim, sizce silip yerine bu yeni versiyonu mu kurayım yoksa hemen hemen aynı mıdır, gerek yok mu?

kamez

Üye
uyduyu çabuk buluyor fakat nokia maps gibi şehirleri detaylı göstermiyor? :/ kodu tekrar gire bilme şansımız varmı yoksa tekrardanmı kurucam bunu? teşekürler...

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sağol.

krbk7860

krbk7860

Üye
uyduyu çabuk buluyor fakat nokia maps gibi şehirleri detaylı göstermiyor? :/ kodu tekrar gire bilme şansımız varmı yoksa tekrardanmı kurucam bunu? teşekürler...
nokia maps büyük şehirlerde iyi olabilir ama çok yerde ana yollar dışında birşey göstermiyor.:oke:

1aayhan75

Üye
tsklr

wlkn45

Üye
mrblar... ya bi sorunum var. E72 kullanıyorum ve işlemlerin nerdeyse sonuna geldim.... ama device ID ve Map için kodları giricem fakat device ID benim telefonda çıkıyor ama map te alt kısmı göremiyorum.... bana yardımcı olabilecek var mı bu konuda?

mucoFB

Üye
mrblar... ya bi sorunum var. E72 kullanıyorum ve işlemlerin nerdeyse sonuna geldim.... ama device ID ve Map için kodları giricem fakat device ID benim telefonda çıkıyor ama map te alt kısmı göremiyorum.... bana yardımcı olabilecek var mı bu konuda?
mrb ilk sayfadaki resimli anlatımda bulunan dosyasının map bölümünde yazan kodun aynısını yazarsan sorunun çözülür benimde sorunum oydu bu şekilde çözdüm teşekkr..

zirk32

zirk32

Üye
bu 5320 xm'de çalışıyor değil mi? arkadaşın telefonuda zarar falan vermeyeyim :D

metyuu

metyuu

Üye
E72 de kod yazma olayı 3.15 ve 3.18 versiyonunda düzeltilmiş galiba ilk 3.15 versiyonu yükle sonra ya bilgisayardan yada telefon üzerinden sitesinden güncelle bence forumda mevcut programlar ve nasıl yüklendikleri

aseton

aseton

Üye
yav kardeş n 73 e nasıl uygularız

oblgn

oblgn

Üye
e63 e kurdum sorunsuz gps iyi ve hızlı bir şekilde görüyor haritada belirtiyor. Ama yol tarifi aldığım zaman "rotanız hazırlanıyor" sesini tam bitirmeden program kapanıyor. 3-4 defa denediğimde bazen kapanma olmuyor. sorun nedir sizce?

Üst Alt