Defector kardeşim, dini bilgilere dayanarak, ufoların var olabileceğini dile getirmişse de bu konuya şöyle bir açıklık getirmek isterim. Öncelikle, dinimiz gereği, peygamberimizin dünyaya değil, kainata geldiği prensibini dikkate alırsak ve kutsal kitabımızdaki ipuçlarından yola çıkarsak (daha hiçbir teleskop yakalayamamış olmasına rağmen) uzayda yalnız olmadığımıza ben de inanıyorum. Ancak uzaylıların varlığını kabul etmek ayrı, ufoları kabul etmek ayrı şeydir. Şahsen, ufoların varlığına inanmıyorum. Bu mevzu özellikle son 70 yıldır ciddi bir turizm sektörü haline gelmiştir. Özellikle ABD ve İsveç, ufo turizminden milyonlarca dolar rant sağlamaktadır. Ben gözümle görmediğim sürece inanmayacağım.
İşin bir de şu yönü var, adamlar diyelim ki geliyor; niye geliyorlar peki? Araştırma ise, bunca zamandır yeterince araştıramadılar mı? İşgal etmekse hala neyi bekliyorlar ki? Buraya kadar gelebilecek teknolojisi olan uzaylı kardeşimiz
dünyayı ele geçirecek teknolojiyi bulamıyor mu? Gele gele komşu kapısına çevirdiler mübarek