Ağrı'da Bilinmeyen Gökyüzü Olayı! (Videolu, Fotoğraflı)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya ben de geçenlerde en az 100 tane yanıp sönen kırmızı mavi ışıklı birşey gördüm onu 3 kere görmüştüm her zaman yazın geliyorlar arkadaşlarla görüyoruz bizim orada anıt var anıttan geliyorlar doğuya gidip kayboluyorlar hep korkuyoruz bu ne falan diye konu açtım ciddiye alınmadı herkes dalga geçti ama orada olsalardı bağırarak kaçarlardı her gördüğümde donuyorum ben ama ilk gördüğümde bağırarak kaçmıştım gece gece beni bulmuşlardı herkese söyledim hiç inanan yok videoya çekiyim desem gözükmüyorlar o kadar büyük ışıklı şeyler gözükmüyor yani o kadar çabalıyorum simsiyah oluyor geçen teleskopla bakıyım dedim hemen kayboldular :off:ben yalan söylemiyorum eğer açtığım konudaki gibi aahaha ne diyon öyle olurmu diyen olacaksa içlerinden geçirsinler canım!!

Kameraya çekmeye çalıştığında kamera kalitesinden dolayı mı çıkmıyorlar yoksa kalite ile alaksı olmaksızın sen gördüğün halde kameraya çıkmıyorlar mı? Bu bana "cin"leri hatırlattı :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Up. :ağlarım:

Metin137

Metin137

Üye
ağrı doğubeyazıt mı bu fotograftakiler

PixelWolf

Üye

Kameraya çekmeye çalıştığında kamera kalitesinden dolayı mı çıkmıyorlar yoksa kalite ile alaksı olmaksızın sen gördüğün halde kameraya çıkmıyorlar mı? Bu bana "cin"leri hatırlattı :)
89 gün sonra geldiğinde cevabımı görürsen: çekmeye çalıştık ama hiçbiri gözükmüyordu teleskopla baktık yine yok oldular

The East

The East

Üye
Ağrı tam olarak nerde doguda sınırda değilmi belki rusya suriyeye silah yollamıştır türkiyeye girmeden ermenistandan gitmiştir :)

(neyse çok saçmaladım hem böyle uçak yada helikopterde olmaz )

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Bana karadeliğin yıldız gibi bir şeyi içine çekmesi gibi geldi.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Füze o füze:D

Bystone

Bystone

Üye
Bu olsa olsa füzedir..

Üst Alt