Ağrı'da Bilinmeyen Gökyüzü Olayı! (Videolu, Fotoğraflı)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ağrı'da Bilinmeyen Gökyüzü Olayı! (Videolu, Fotoğraflı)
Bugün kardeşimle çarşıdan eve gelirken saat 21:00 civarında gökyüzünde önceden karşılaşmadığımız olağanüstü bir olayla karşılaştık.

Hemen bunu videoya aldık ve 2 fotoğraf çektik. Kamera 8 MP olmasından dolayı mükemmel çekim yapamadık ama olsun bu kadar :)

İşte video:

[video=youtube;FMmwjkRv1SY]http://www.youtube.com/watch?v=FMmwjkRv1SY[/video]

Bunlarda fotoğraflar:

Video ve fotoğraflarda tek oynama yapmadım, direkt buraya aktardım.

######

Olayın ayrıntıları

Ben görüntüyü videoya alırken kardeşimde yanımdaydı. Ben video çekmek için telefona konsantre olduğum için pek birşey anlamıyordum. Kardeşim çok daha net görüyordu ve şöyle söyledi:

Önce NASA'nın Blue Beam projesi olduğunu sandım. Çıkan beyaz ışıkların büyüyerek bir yüz haline gelebileceğini düşündüm. Sonra ışıkların dağıldığını görünce böyle bir gücün NASA'nın projesindeki cihazların yapabileceğine inanmadım. Hemen ardından oluşan spiralleri gördüm. Spiralleri oluşturan iki cisim dairesel hareketlerle birbirlerinin etrafında dönüyorlardı. Daha sonra spiral oluşturmayı bıraktılar ve spirallerin etrafındaki çember gittikçe büyüdü ve genişledi. Genişledikçe görülmez hâle geldi.

Dipnot: Ben bir UFO manyağı değilim, araştırmam da. MaxiCep üyelerinden beni tanıyan bilir UFO'cu olmadığımı. Hatta http://www.maxicep.com/garip-ve-ilginc-olaylar/sahte-ufo-goruntusu-buldum-566427.html adresindeki konuyuda ben açmıştım. Bu konudaki görüntüler tamamen gerçektir.

Edit: Videoda "Ağrı'da hem de!" diye şaşırmamın nedeni; büyük mega kentler dururken nüfusu az bir yerde böyle bir olayın gerçekleşmesine şaşırmamdır. Ağrı benim memleketimdir, çok seviyorum memleketimi. Kimse yanlış anlamasın.

Edit 2: Bu cisim bir füze denemesi olabilirmiş. Füze denemesi olduğunu iddia eden siteye gitmek için

55lim

Üye
ilginç ama komik olan şeyde videonun başında ooo bu nee deyişin:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ilginç ama komik olan şeyde videonun başında ooo bu nee deyişin:D

Komiğimdir :gul: Normal konuştuğumda bile herkes gülümsüyor. Sınıfta ders anlatışımı göreceksiniz :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ilqincc Gercekten .. Bu Tur Seylerde Hep Sana Denk Gelirr .. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Enes

Enes

Üye
atmosfere girerek yanan göktaşı yada uzaya fırlatılan bi roket, uydu vb. parçasıdır heralde usta :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
inanmayın beyler fotoşok

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Kedidir o kedi:D

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
Enes

Enes

Üye

Bilemiyoruz :). Spiral nasıl oluyor ki?

spirali onun atmosferdeki ilerleme hızından kaynaklı olduğunu düşünüyorum, o hızla ilerleyen bir cisim sabit değil de dönerek ilerler bence şu an sallıyorum ama mantıklı sallıyorum gibi geldi bana :)

karayel90

karayel90

Üye
Rambo FT böyle bişey yapmaz adam sözünün eri olan biri 2009 dan beri tanırım ama belki gördüğü atmosfere giren bir cisimin yanma sonucu çıkardığı ışık olabilir ve atmosfer yoğunluğuda her yerde olmayabiliyor ve huzme şeklinde görünme yapabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Enes

Enes

Üye
ha ayrıca yıldızlarda gelen ışıklarda dalgalanma şeklinde geliyor aynı sebepten de spiral şeklinde görünmüş olabilir yıldızların uzaklığını düşünelim bu daha yakın olduğundan net göründü belki de

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Youtube'daki spiral ufo videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Ben en son Ocak ayında izlemiştim :)

Rambo FT böyle bişey yapmaz adam sözünün eri olan biri 2009 dan beri tanırım ama belki gördüğü atmosfere giren bir cisimin yanma sonucu çıkardığı ışık olabilir ve atmosfer yoğunluğuda her yerde olmayabiliyor ve huzme şeklinde görünme yapabiliyor

Teşekkür ederim, ben uyduruk ufoculardan değilim. Bu sitede bu konuyuda laf olsun diye açmamıştım zaten :) Güzel cevap vermişsin.

- - - Eklendi - - -

ha ayrıca yıldızlarda gelen ışıklarda dalgalanma şeklinde geliyor aynı sebepten de spiral şeklinde görünmüş olabilir yıldızların uzaklığını düşünelim bu daha yakın olduğundan net göründü belki de

Biraz araştırdım şimdi. Önceden de Norveçte bu görüntü oluşmuş. Rusların füze denemesi olabileceği söylenmiş. Ağrı'da kim füze denemesi yapacak ki :ehe

Bir de Youtube'a bakarsanız neredeyse dünyanın heryerinde görülmüş. Herkes füze mi deniyor :ehe

Enes

Enes

Üye
Youtube'daki spiral ufo videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Ben en son Ocak ayında izlemiştim :)

Teşekkür ederim, ben uyduruk ufoculardan değilim. Bu sitede bu konuyuda laf olsun diye açmamıştım zaten :) Güzel cevap vermişsin.

- - - Eklendi - - -

Biraz araştırdım şimdi. Önceden de Norveçte bu görüntü oluşmuş. Rusların füze denemesi olabileceği söylenmiş. Ağrı'da kim füze denemesi yapacak ki :ehe

Bir de Youtube'a bakarsanız neredeyse dünyanın heryerinde görülmüş. Herkes füze mi deniyor :ehe

Ağrıdan görüyor olman ağrıya yakından geçtiğinin ispatı olmaz ki ama ? çok uzakta da olabilir onu kestirmen mümkün değil bence :) ama belli de olmaz deneyen vardır belki :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ağrıdan görüyor olman ağrıya yakından geçtiğinin ispatı olmaz ki ama ? çok uzakta da olabilir onu kestirmen mümkün değil bence :) ama belli de olmaz deneyen vardır belki :D

Neyse, ben videoyu çektim sanal aleme attım. Artık istediğiniz gibi yorumlayın.

klongs

klongs

Üye
amerikanın oyunları bunlar :D

Üst Alt