Ağrı'da Bilinmeyen Gökyüzü Olayı! (Videolu, Fotoğraflı)

Sponsorlu Bağlantılar

cihan10

cihan10

Üye
hadi ordan birader o eskidendi

NonaZayi

NonaZayi

Üye
off uzaylı diye bişey yok öğrenin artık her gördüğünüz ışık uzaylımı :kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu UFO değil :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bi hortlatsam nasıl karşılanır acaba :hmmm

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Atmosfere çarparak parçalanan/ veya mış meteor?
Veya veya bir ufo düşüşe geçmiş olabilir. :D ufo kazası.

Eski konu ama... :ehe

eyintapli

eyintapli

Üye
Buna benzer görüntüler 2 ay önce Gaziantep'de göründü bir göktaşının atmosfere girerek yandı ve beyaz bir duman oluştu.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Çin malı havai fişekde olabilir. :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yani bu ülkelerde de aynı olay görülmüş :)

- - - Eklendi - - -

Üstelik aynı saatte :)

cukuleaks

Üye
Amerikanın haarp silahı . bu konu hakkında güzel şeyler biliyorum. Zamanım olunca uzunca yazıcam...

- - - Eklendi - - -

aynısını kardeşim o gece gördü bunuda ekleyeyim..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Amerikanın haarp silahı . bu konu hakkında güzel şeyler biliyorum. Zamanım olunca uzunca yazıcam...

- - - Eklendi - - -

aynısını kardeşim o gece gördü bunuda ekleyeyim..

Sanırım milyonlarca insan aynı gece gördü aynı şeyden. Füze diye salladılar ama ne kadar füze videoları izlesemde bir türlü inanasım gelmedi :) Herşey olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye

Sanırım milyonlarca insan aynı gece gördü aynı şeyden. Füze diye salladılar ama ne kadar füze videoları izlesemde bir türlü inanasım gelmedi :) Herşey olabilir :)

Ah abi ah azımı bi açsam sayfalarca illimunatiyi amaçlarını masonları , deprem silahlarını - haarp silahını , bunların ne tür şerefsizler olduklarını , 25 kare tekniğini , dünyayı yönettiklerini yazarım. İşte azımı açmamaya çalışıyorum ama şöle bişe diyim. O gece istanbulda deprem oldu saat 00.00 da. Yanlışmıyım ? Haarp - Deprem - İstanbul ? Gökyüüzndeki cisim ? Bişeyler çağrıştırıyor sanırsam :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ah abi ah azımı bi açsam sayfalarca illimunatiyi amaçlarını masonları , deprem silahlarını - haarp silahını , bunların ne tür şerefsizler olduklarını , 25 kare tekniğini , dünyayı yönettiklerini yazarım. İşte azımı açmamaya çalışıyorum ama şöle bişe diyim. O gece istanbulda deprem oldu saat 00.00 da. Yanlışmıyım ? Haarp - Deprem - İstanbul ? Gökyüüzndeki cisim ? Bişeyler çağrıştırıyor sanırsam :)

Dediklerinin tümünü biliyorum :)

esokmen

esokmen

Üye
:) ilginc

PixelWolf

Üye
ya ben de geçenlerde en az 100 tane yanıp sönen kırmızı mavi ışıklı birşey gördüm onu 3 kere görmüştüm her zaman yazın geliyorlar arkadaşlarla görüyoruz bizim orada anıt var anıttan geliyorlar doğuya gidip kayboluyorlar hep korkuyoruz bu ne falan diye konu açtım ciddiye alınmadı herkes dalga geçti ama orada olsalardı bağırarak kaçarlardı her gördüğümde donuyorum ben ama ilk gördüğümde bağırarak kaçmıştım gece gece beni bulmuşlardı herkese söyledim hiç inanan yok videoya çekiyim desem gözükmüyorlar o kadar büyük ışıklı şeyler gözükmüyor yani o kadar çabalıyorum simsiyah oluyor geçen teleskopla bakıyım dedim hemen kayboldular :off:ben yalan söylemiyorum eğer açtığım konudaki gibi aahaha ne diyon öyle olurmu diyen olacaksa içlerinden geçirsinler canım!!

cukuleaks

Üye
ya ben de geçenlerde en az 100 tane yanıp sönen kırmızı mavi ışıklı birşey gördüm onu 3 kere görmüştüm her zaman yazın geliyorlar arkadaşlarla görüyoruz bizim orada anıt var anıttan geliyorlar doğuya gidip kayboluyorlar hep korkuyoruz bu ne falan diye konu açtım ciddiye alınmadı herkes dalga geçti ama orada olsalardı bağırarak kaçarlardı her gördüğümde donuyorum ben ama ilk gördüğümde bağırarak kaçmıştım gece gece beni bulmuşlardı herkese söyledim hiç inanan yok videoya çekiyim desem gözükmüyorlar o kadar büyük ışıklı şeyler gözükmüyor yani o kadar çabalıyorum simsiyah oluyor geçen teleskopla bakıyım dedim hemen kayboldular :off:ben yalan söylemiyorum eğer açtığım konudaki gibi aahaha ne diyon öyle olurmu diyen olacaksa içlerinden geçirsinler canım!!

kesinlikle inanmama gibi bişe yapmam. Vede doğru söylüyorsun sana inanıyorum. Arkadaşlarımın çoğu kendi memleketerinde böyle garip olaylar yaşamış -yaşayanlar var-. Bişeyler ters gidiyor...

PixelWolf

Üye

kesinlikle inanmama gibi bişe yapmam. Vede doğru söylüyorsun sana inanıyorum. Arkadaşlarımın çoğu kendi memleketerinde böyle garip olaylar yaşamış -yaşayanlar var-. Bişeyler ters gidiyor...
sonunda biri inandı :dry: kuzenimin çocuğu ve arkadaşı da gece dışarıdayken ona anlattığım şeylerin aynısını görmüşler :bilmm

Üst Alt