Denize düşen cihaz çalışırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muyaat

Üye
    Konu Sahibi
Denize düşen cihaz çalışırmı?
slmarkadaşlar.öncelikle merhaba.daha önceden de foruma kayıtlıydım ama askerlik nedeni ile giremedim.gelincedeşifremi hatırlayamadım :)

benim 6630 cihazım denize düştü.düştüğünde bekleme modunda açık idi.cihazı çıkarttıktan sonra hemen pilini söktüm ve kurumadan tatlı su dolu bir kaba attım.sonra evde söküp parçalayıp alkol ve fırça ile güzelce yıkadım.ardından kuruttum ve bir hafta kadar pirinç dolu brşişede beklettim.

pili takıp chazı açtım.makine açıldı ama görüntü yok :S

cihazın ışıklaı vs yanıyor.açılma melodisi çalıyor.tuşlar vs çalışıyor.kapatma tuşu ile kapanıyor falan ama görüntü yok.sizce sorun ne olablir?ekranı değişsem düzelirmi?ekran bozulmuşmudur?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yılana Sarılmadıysa Açılır :D

Şaka bir yana , öncelikle hoş geldiniz ve geçmiş olsun ..

Güzel bir yöntem denemişsiniz , en azından bir servise gösterin derim :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla kardeş orasını bilemem ama telefonun iyice bir elden geçmesi gerekir,çünkü su tuzlu su o tuz devrelerde bir problem çıkarabilir,bence bir teknik servise ver iyice baksınlar..

masterayfox

masterayfox

Üye
büyük ihtimalle ekranı gitmiş benim tele de aynısı olmustu eskiden ekran değişimi yaptırıcaksın garantisi yoksa 50-90tl arasında fiyat cıkar sana

muyaat

Üye
    Konu Sahibi
valla ezberek denedim falan aradım evi konuştum.çalışıyor telefon ama ten sorun görüntü yok :) nerden bulabilirim lcd yi? alıp takim diyorum.

masterayfox

masterayfox

Üye
kvk ya da genpa da bulabilirsin ama sen takamassın kardesim

muyaat

Üye
    Konu Sahibi
neden ben takamam?

Progressivity

Progressivity

Üye
teknik donanımın olmadığı için takamazsın arkadaşım olsa zaten gider alır takardın ekranı şimdiye :)

gunahsız21

gunahsız21

Üye
kardes oncelıkle hosgeldın telefonunun calısması ıcın anakartı degısecek hepsı bu kadar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
yaptığın şey çok doğru bataryayı felan çıkarmıssın ama durum şu ki bu tür şeylerde vakit kaybetmeden telefoncuya vernmek orada silikon mu ne çekiyolarmış oksitlenmemesi için ama inan bana sadece ekran bozuk gibi geldi

--------------- Ekleme ---------------

valla telefon ekranı takamassın demişşiniz ama inanın o kadar kolay ki inanmayanlar mesela 6600 disseambly yazsın youtube da görsün.valla ben 6600 ımı eğlencesine 3-4 kere ekranını çıkarmışımdır.Eğlence dediysem titreşimi felan zoulmuştu onun için bu arad telefoncu kiracımız var ordan biliyorum adamlar telefon ediyo bi yere ordan geliyo tanıdığın biyer varsa belki sana ayarlar.

RealMorphine

RealMorphine

Üye
ben takrım olamdı babam takar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...