• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

deniz yıldızındaki mertin telefon melodisi arıyor yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

mary-6

Üye
yaaa youtube u acmıyooo

--------------- Ekleme ---------------

yaaaa olmuyooo hata veriyoo nolur bernanın müziğinin ismini verin bir de biz arayalımm

meryemmansiz

Üye
arkadaşlar inanın benden de silindi yedek yok ama orda orjinalinin adını yazdım onu kullanabilirsiniz net yok pc yok disk yok bu nedenle üzgünüm ama bulabilirsem eklerim

canerer

Üye
evet hala bekliyoruz elinde olan varsa lütfen koysun

canerer

Üye
melodinin ismini bilendemi yok

Revengeful

Emekli Yönetici
Şarkının adı:

Mode xl - mucizemi gerek illa

sefademir42

Üye
kardeş eror verio bidaha link verirmisnzz

sefademir42

Üye
arkadaşlar öğretmen KEMALDE OYNAYAN ÇOCUKLARIN PHOPENESİNDE ÇALAN Bİ SES ZİL DAHA VAR ONUNDA İSMİNİ VERİRMSNİZZ YADA LİNKİNİİ ACİllll LÜTFENNNN:hmmm

qepi

Üye
ya arkadaşlar mertin zil sesi old phone gbi bişi tam olarak o da değil nolur yardımcı olun çok istiyorum o melodiyi telefonuma yüklemeyi

--------------- Ekleme ---------------

aslında 313. bölüm 2. part 11. saniyesinde telefonun zil sesi duyuluyor ama lütfen yarıdmcı olun..

qepi

Üye
arkadaşlar nolur yardımcı olun bana bulamıyorum

Üst Alt