• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

deniz yıldızındaki mertin telefon melodisi arıyor yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

demiryurekli

Üye
    Konu Sahibi
deniz yıldızındaki mertin telefon melodisi arıyor yardım edin
deniz yıldızındaki mertin telefon melodisi arıyor yardım edin lütfen plsss :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: sener5050

uvero

Üye
kardeş ben de bu dizinin telefon müziklerini arıyorum ama bulamadım :S

nuri060

Üye
evet ya hem mertın hemde annesının telefon zıl seslerını koyacak kımse yoqmu ??? :(

MyAz

Üye
izleyn burdan bulun koyun sunu lütfen :(

--------------- Ekleme ---------------

3. dakkalarda olması lazm mertin annesi bernanın iphone melodisi =(

mehmet_9999

Üye
bulan yok mu ya hala

sefa003

Üye
lütfenn lzım yokmu şu mert ve annesinde çalan melodi kimsede lütfen birisi link koysun

canerer

Üye
kimsede yokmu

dostmail1

Üye
banada lazım arkadaslar

dostmail1

Üye
hala yok demekki

HMMH

Üye
Bakıyorum şu an videoya eğer müzikleri bulursam koyarım.

indiriyorum su an bernanın telefonunu duydum indirmeye başladım mertinde varsa eger onuda koyarım siteye isteyenler hala istiyomu onu bileyim oncelikle;)

dostmail1

Üye
evet lazım arkadasım

HMMH

Üye
Buldum ve .mp3 uzantısına cevirdim bernanın telefon melodisini. Yalnız yolladıgın linkteki melodi cok kısa be kardeşim... Yine de elimden geleni yaptım isteyen varmı hala siteye koyayım.

Verilen melodi kısa ama elimden geldiğince Movie Makerde uzatmaya çalıştım. Buyurun link.

Erva_tuba

Erva_tuba

Üye
tesekkürler ;)

HMMH

Üye
Umarım beğenirsiniz... 6600 ile ilgili her türlü program, oyun, zilsesi, ayarları, sorunları ile ilgili hersey ve ŞAMPİYONUMUZ BURSASPORUMUZUN telefonu BS 1963 ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Revengeful

Emekli Yönetici
Buldum ve .mp3 uzantısına cevirdim bernanın telefon melodisini. Yalnız yolladıgın linkteki melodi cok kısa be kardeşim... Yine de elimden geleni yaptım isteyen varmı hala siteye koyayım.

Verilen melodi kısa ama elimden geldiğince Movie Makerde uzatmaya çalıştım. Buyurun link.
Teşekkürler

HMMH

Üye
Melihin telefonu çalan videonun Bölümünü ve kaçıncı Part olduğunu yazarsanız bulurum. Malum kotalıyız izleyemiyoz tamamını;)

meryemmansiz

Üye
rapid inmiyor alternatif link rica edebilir miyim

HMMH

Üye
Buyurun alternatif link
Bu da resim olarak indirilişi
Tıkla İndir linkine bastığınız zaman karşınıza çıkan ekranın alt tarafında

dostmail1

Üye
tesekkurler arkadasım cok sagol ama gercekten cok kısaymıs muzıgın ısmını bılen yoqmu acaba

Üst Alt