• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

deniz yıldızındaki mertin telefon melodisi arıyor yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

HMMH

Üye
Deniz Yıldızı 213. bölümde uzun çalıyor Berna'nın telefonu ama internette bulamadım bir türlü. Onu bulursanız onu yapayım Bölüm-Part olarak yazın bende seviyorum o müziği;)

andy5636

Üye
Link kirik ama yeniliyin lutfen HMHM link kirik lutfen rapide upload etme ya endir.az upload et ya da 4shared lutlef cunki rapid cabuk kiriliyor tesekkurler

HMMH

Üye
Buyurun alternatif link
Bu da resim olarak indirilişi
Tıkla İndir linkine bastığınız zaman karşınıza çıkan ekranın alt tarafında
Burada alternatif link var. e bas yukarda.

andy5636

Üye
Tesekkurler Ama ses berbat o kadar berbat ki sanki titresim gibi geliyor arama gelince duyulmuyor iyi ses gelen olsaydi kaski 30 san gibi bulursaniz upload edin lutfen bekliyicem simdiden tesekkurler

HMMH

Üye
Tesekkurler Ama ses berbat o kadar berbat ki sanki titresim gibi geliyor arama gelince duyulmuyor iyi ses gelen olsaydi kaski 30 san gibi bulursaniz upload edin lutfen bekliyicem simdiden tesekkurler

O telefonun kalitesiyle ilgilidir... bnmkinde beğendim iyi çalıyor. Telefonun çaldığı videoyu bulun öyle upload ederim her türlü. Başka bulamam;)

andy5636

Üye
Arkadaslar bulan olmadimi videonu arkadas upload etsin

meryemmansiz

Üye
Buyurun alternatif link
Bu da resim olarak indirilişi
Tıkla İndir linkine bastığınız zaman karşınıza çıkan ekranın alt tarafında

çok teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar verdiğiniz dosyanın sesini yükselltim ve 10 snden 30 sn çıkardım tekrar ama hangi müzik olduğunu hatırlarsam daha uzununu eklemeye çalışacam

--------------- Ekleme ---------------

ard arda mesaj yazmış oldum ama daha iyisini yapmak amacıyla az önceki mesajımın silinmesini istiyorum
şarkıyı da hatırladım mode xl mucizemi gerek illa

andy5636

Üye
Sonunda çok sagol super olmus tesekkurler

meryemmansiz

Üye
orjinal şarkıdan ses kalitesi yükseltilip 10 sn lik kısmın 3 tekrarından oluşuyor

buda yine orj şarkıdan ama arlardan da müzik kattım 34 sn

andy5636

Üye
çok sagol super olmus

canerer

Üye
arkadaşlar linkler kırık acaba yeniden link koyabilirmisiniz

Q!2£W

Üye
ya bende bihterin N97 de çalan müziği istiyorum ama bulamıyorum bulan varsa siteye koyabilir mi:(:(

canerer

Üye
ya yok mu bilen linklerin hepsi kırık

lord60

Üye
Linkler göçmüş yeniliseniz bi zahmet

canerer

Üye
ya yokmu arkadaşlar link atabilecek

vasel

Üye
hepsi göçmüş linklerimn.