skynet
Üye
Lsrt ile geri döndümKardeşim dosyalar gidiyor mu

Lsrt ile geri döndümKardeşim dosyalar gidiyor mu

Yaptım fakat güncelleme yaparken hata veriyor.
Normal kendi internetim üzerinden yaptım güncel dedi.
İnsidere girip dener misin bide
Haber - Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu - MaxiCep920ye denim yükleyen var mı
Denim henüz gelmedi. Beta kullanıyorsunuz ve zaten Denim özellikleri var.Arkadaşlar dun telefonumu sıfırladım telefonum denim görünüyor dosya klasorleme de var telefonum 820.denim mi yuklenmiş oldu denim olduğunu hangi ozelliklerden anlarım yazı olarak denim yazıyo
Denim henüz gelmedi. Beta kullanıyorsunuz ve zaten Denim özellikleri var.
Preview for Developers hiç kurmadınız mı? Bende de 820 var Cyan hâlâ. Bir de cihazınız Türkiyeden alınma mı?Ama developer dan güncelleme yapmadım yok zaten sıfırladım klasorleme var o nasıl oldu o developer güncelleme de geliyor du
Preview for Developers hiç kurmadınız mı? Bende de 820 var Cyan hâlâ. Bir de cihazınız Türkiyeden alınma mı?
Sıfırlayınca sürüm değişmez. Beta sürümdesiniz şu an.Kurmuştum ama dun sıfırladım telefonu yine aynı surume mi geliyo cyana sıfırlanmıyor mu
Sıfırlayınca sürüm değişmez. Beta sürümdesiniz şu an.
O bir sorun ona bakmayın. Windows 10 ile ilgili sorularınızı ilgili konuya sorabilirsiniz.Anladım sağol ama neden bazen denim bazen cyan gorunuyor şu win 10 kurarken indirip kurduğumuz sertifika vardı onu yükledim onla bi alakası olur mu