Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
920 tam evlatlık oldu vallahi bak. Konun başında da soylemiştim yeni uvey evlat 920 olacak diye ki oyle oldu.Denim yoksa W10 kurayım dedim gittim w10u kurdum. Keşke hemen gelse de denime donsem

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920ye denim yükleyen var mı

versino2

versino2

Üye
Vodafone foruma yazdım bakalım ne dicekler.Aynı cevabı vereceklerdir banada.Ben yarın veya en geç salı 925 32 ye geleceğini tahmin ediyorum

orian

orian

Üye
Valla nefret ettim bu 32'liğe denimin gelmemesinden :(

• Beğen
Tepkiler: versino2
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar dun telefonumu sıfırladım telefonum denim görünüyor dosya klasorleme de var telefonum 820.denim mi yuklenmiş oldu denim olduğunu hangi ozelliklerden anlarım yazı olarak denim yazıyo

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dun telefonumu sıfırladım telefonum denim görünüyor dosya klasorleme de var telefonum 820.denim mi yuklenmiş oldu denim olduğunu hangi ozelliklerden anlarım yazı olarak denim yazıyo
Denim henüz gelmedi. Beta kullanıyorsunuz ve zaten Denim özellikleri var.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Denim henüz gelmedi. Beta kullanıyorsunuz ve zaten Denim özellikleri var.

Ama developer dan güncelleme yapmadım yok zaten sıfırladım klasorleme var o nasıl oldu o developer güncelleme de geliyor du

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama developer dan güncelleme yapmadım yok zaten sıfırladım klasorleme var o nasıl oldu o developer güncelleme de geliyor du
Preview for Developers hiç kurmadınız mı? Bende de 820 var Cyan hâlâ. Bir de cihazınız Türkiyeden alınma mı?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ben bi şey anlamadım bi giriyorum denim bi giriyorum cyan gorunuyor nasıl iştir bu

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Preview for Developers hiç kurmadınız mı? Bende de 820 var Cyan hâlâ. Bir de cihazınız Türkiyeden alınma mı?

Kurmuştum ama dun sıfırladım telefonu yine aynı surume mi geliyo cyana sıfırlanmıyor mu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Sıfırlayınca sürüm değişmez. Beta sürümdesiniz şu an.

Anladım sağol ama neden bazen denim bazen cyan gorunuyor şu win 10 kurarken indirip kurduğumuz sertifika vardı onu yükledim onla bi alakası olur mu

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Türkcell Lumia 1020'ye kuran varmı normal yollardan

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Sensation kardeş bi de insidere giremiyorum atıyo neden acaba

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anladım sağol ama neden bazen denim bazen cyan gorunuyor şu win 10 kurarken indirip kurduğumuz sertifika vardı onu yükledim onla bi alakası olur mu
O bir sorun ona bakmayın. Windows 10 ile ilgili sorularınızı ilgili konuya sorabilirsiniz.

Üst Alt