Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam o değilde niye hala cyan yükleniyor bunca zaman geçmesine rağmen denim sunuculara yüklenmemiş şaka gibi :dry:

Microsoft böyle şakalar yapmaya bayılıyor !!!
Güncellemeleri neden sunuculara yüklemediklerini halen çözemiyoruz maalesef. O kafayı çözdüğüm zaman NİRVANA'YA ulaşacağımı düşünüyorum şahsen.

:kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: skynet

plenken

plenken

Üye
Bu Lsrt programını nerden indirebiliriz acep. Bi yardımcı olur musunuz. Teşekkürler

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar telim 820 telefonu sıfırladım denim görünüyor ekstra ve bilgiler de gerçekten denim mi acaba.ilk baktığım da cyan yazıyordu sonra ekstra be bilgiler güncellendi denim oldu denim yayınlandı mı 820 için.klasorleme yapabiliyorum bu arada

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar telim 820 telefonu sıfırladım denim görünüyor ekstra ve bilgiler de gerçekten denim mi acaba.ilk baktığım da cyan yazıyordu sonra ekstra be bilgiler güncellendi denim oldu denim yayınlandı mı 820 için.klasorleme yapabiliyorum bu arada

Pfd tikini kaldır bi cyan gozukcek mi

Rainesto

Rainesto

Üye
Wp10 kurmadan önce denimi kurdu tüm ozellikler sorunsuzdu denim kurmak isteyrnler yapabilir

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben tekrar 8.1'e döndüm. Şimdi yine Windows 10'a yükselteceğim :ehe Saçma bir olay var. Windows 10da telefonu sıfırlayınca erişim noktaları gidiyor :bottom:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Rainesto

Üst Alt