Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Bu hafta içi inşAllah gelir :smartass:

• Beğen
Tepkiler: dücane

versino2

versino2

Üye
32 ye hala yok ayıp be

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bugünde kalan cihazlara gelmedi cidden ayıp günah be bu kadarı da olmaz. 520-620 alıyor, 820-920-925 32GB yok. Nalet olsun içimdeki Live Tile sevgisine ! :D :(

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve suyunsesi

skynet

Üye
Bugünde kalan cihazlara gelmedi cidden ayıp günah be bu kadarı da olmaz. 520-620 alıyor, 820-920-925 32GB yok. Nalet olsun içimdeki Live Tile sevgisine ! :D :(
Siz yine iyisiniz 620 tek başına 1 ay bekledi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Siz yine iyisiniz 620 tek başına 1 ay bekledi :ehe
Tamamda o belki kabul edilebilir. Ama bu cihazlar daha dünün amiral gemileri. 520-525-620-720 bu cihazlardan çok daha önce alması gerekir.

...decode...

...decode...

Üye
Bu akşam 20.30-21.00 gibi kontrol edin güncellemeleri, o zaman dağıtıyorlar çünkü.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bu akşam 20.30-21.00 gibi kontrol edin güncellemeleri, o zaman dağıtıyorlar çünkü.
İnşallah gelir o zaman. La anlamadığım hazır güncellemeyi neden vermiyon? Sanki milyarlarca kullanıcısı var da şebeke falan çökecek. Tövbe yarabbi ya

• Beğen
Tepkiler: versino2
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 bekliyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bir gün de güncelleme indirildi yüklensin mi diye sor :ehe

Son düzenleme:
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bugün de yok anlaşılan.

versino2

versino2

Üye
Yok gene yok

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar ilgili kimseye sorsanız ya neden gelmiyo denim 820 920 ye diye

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gelir telaş yapmayın zaten bir özelliği de yok

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Klasörleme ve hücresel veri var hocam. Bem pfd den memnun olmadığım için tekrar cyan kararlıya döndüm. İhtiyaç oluyor onlara. Birde kamera iyileştirmesi varmış diyorlar.

StartTheGame

StartTheGame

Üye

Maşallah çok çabuk geldi hocam gelir,gelirde ne zaman gelir,Allah bilir bi an önce,gelsin hazır kurulu sisteme 2 rutuş yapıp veremiyorlar , pfd çok,şarj yiyor denimde azalır o seviye
Cidden kusura bakmayın ama bizle da**ak geçiyorlar sanırım bu kadar sinirlendiğimi hatırlamadım,ben ya vermeyeceksen vermeyeceğim de arkadaşım ya salak mısın MS ya çok saçma politika turu bıktırıyor insanı iPhone , Sony daha çekici gelmeye başladı artık yeminle

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Klasörleme ve hücresel veri var hocam. Bem pfd den memnun olmadığım için tekrar cyan kararlıya döndüm. İhtiyaç oluyor onlara. Birde kamera iyileştirmesi varmış diyorlar.

Ben pfd yüklemiştim zaten hep ama denimi bekliyorum birde asıl 830,930 ve 1520 aldı alacağını

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Maşallah çok çabuk geldi hocam gelir,gelirde ne zaman gelir,Allah bilir bi an önce,gelsin hazır kurulu sisteme 2 rutuş yapıp veremiyorlar , pfd çok,şarj yiyor denimde azalır o seviye
Cidden kusura bakmayın ama bizle da**ak geçiyorlar sanırım bu kadar sinirlendiğimi hatırlamadım,ben ya vermeyeceksen vermeyeceğim de arkadaşım ya salak mısın MS ya çok saçma politika turu bıktırıyor insanı iPhone , Sony daha çekici gelmeye başladı artık yeminle
Bütün wp kullanan arkadaşlarım androide geçti bir ben kalmıştım. Lg g3 alacam kurtulacam. 920 de kenarda dursun isterse hiç güncelleme gelmesin zuhahah

Üst Alt