Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bu güncellemenin pfd kurmuş olanlara hele birde 820 gibi bir telefona kurmuş olanlara neredeyse bir şey getirmediğini biliyorum ama yine de en ufak bir iyileştirme varsa gelmesini isterim. Şaşırmıyorum gecikmesine sürekli gecikiyor. Kaç ay oldu acaba ilk denim tanıtımından bu yana.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

trhnbrtc

Üye
yaa 620 var bnm hala denimi kuramadım bulamıyor pfd tik kaldırdım pfd tikliykende denedim güncellemeyi bulmuyor napıcam bi akıl verin

kamil5028347

kamil5028347

Üye
yaa 620 var bnm hala denimi kuramadım bulamıyor pfd tik kaldırdım pfd tikliykende denedim güncellemeyi bulmuyor napıcam bi akıl verin

Aynı sorun benim 520de de vardı mecburen lsrt kullanarak yükledim

skynet

Üye

trhnbrtc

Üye
o zamnda hersey siliniyor telefondan baska bi çözümü yokmu

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
eğer pfd kurmadıysanız, yani gdr1 güncellemesinin ön izlemesi kurulu değilse sizde denim güncellemesi ile gdr1in son hali de geleceğinden size klasörleme ve daha bir çok yenilik gelecektir. arkadaşın cyan ile denim arasında hiç bir fark yok demesi; gdr1 ön izleme (pfd) kurulu cyan sürümü ile denim arasında hiç bir fark yok demek istiyor. zaten pdf yüklü kişiler için Denim sadece 930, 830, 1520 cihazları için kamera performansı getiriyor ekstra.
Bir yanlış anlaşılma var herhalde benim telefonuma (LUMIA 925 16 GB) hiç pdf yüklemedim ve hala yüklü değil. Cyan ile denim arasında aman aman bir fark olmadığını söyledim çünkü yok. ufak tefek şeyler dışında tabi...
1. Ana ekranda canlı klasörler gelmiş.
2. Hücresel veri Hızlı sekmeye gelmiş.
3. En güzeli de Önceki sürümde fotoğraf çektikten sonra ön izleme iyi gözüküp kötü (flu) kaydediyordu,şimdi ise net kaydediyor.
Eğer sizin için bunlar çok önemliyse sıkıntı yok. Benim için en önemlisi kamera olayı oldu ama flaşlı çekimlerdeki sararma problemi giderilmemiş. Eğer Denim Güncellemesinde sizin farkettiğiniz iyi veya kötü şeyleri burada paylaşırsanız herkes bilgilenir.

Rainesto

Rainesto

Üye
Win10 gdr2 derken 920 ye vermeyi unuttular

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
versino2

versino2

Üye
32 liğe hala yok ayıp be
Portekiz de Romanya da İspanya da Hollanda da İtalya da İrlanda da Yunanistan da vs vs vs vermiş vodafone bize hala yok.Vodafone sadece Türkiye ye vermemiş guncellemeyi

Son düzenleme:
orian

orian

Üye
eğer pfd kurmadıysanız, yani gdr1 güncellemesinin ön izlemesi kurulu değilse sizde denim güncellemesi ile gdr1in son hali de geleceğinden size klasörleme ve daha bir çok yenilik gelecektir. arkadaşın cyan ile denim arasında hiç bir fark yok demesi; gdr1 ön izleme (pfd) kurulu cyan sürümü ile denim arasında hiç bir fark yok demek istiyor. zaten pdf yüklü kişiler için Denim sadece 930, 830, 1520 cihazları için kamera performansı getiriyor ekstra.
Doğru ben eski telde kullanıyordum pfd'yi.

SLH.55

SLH.55

Üye
Bu gecede gelmedi..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Konu kapanabilirmi dermişim .d
haketen hucresel dışında hiç bişiy yok telaşlanmayın

versino2

versino2

Üye
Butun ulkelerde Vodafone butun satışa sunduğu telefonlara vermiş Denim i sadece Türkiye ye verilmemiş.Telefonu boşalttık temiz kurulum yapalım diye boş boş bekliyoz

osmanmert94

osmanmert94

Üye
920 gözünü seveyim gel artık ya.

Rainesto

Rainesto

Üye
Fasti seçtim denim geldi iyi mi

Rainesto

Rainesto

Üye
Denim kurmadan win 10 kurmuyor denimi kurdu şimdi win 10u kuruyor