eğer pfd kurmadıysanız, yani gdr1 güncellemesinin ön izlemesi kurulu değilse sizde denim güncellemesi ile gdr1in son hali de geleceğinden size klasörleme ve daha bir çok yenilik gelecektir. arkadaşın cyan ile denim arasında hiç bir fark yok demesi; gdr1 ön izleme (pfd) kurulu cyan sürümü ile denim arasında hiç bir fark yok demek istiyor. zaten pdf yüklü kişiler için Denim sadece 930, 830, 1520 cihazları için kamera performansı getiriyor ekstra.
Bir yanlış anlaşılma var herhalde benim telefonuma (LUMIA 925 16 GB) hiç pdf yüklemedim ve hala yüklü değil. Cyan ile denim arasında aman aman bir fark olmadığını söyledim çünkü yok. ufak tefek şeyler dışında tabi...
1. Ana ekranda canlı klasörler gelmiş.
2. Hücresel veri Hızlı sekmeye gelmiş.
3. En güzeli de Önceki sürümde fotoğraf çektikten sonra ön izleme iyi gözüküp kötü (flu) kaydediyordu,şimdi ise net kaydediyor.
Eğer sizin için bunlar çok önemliyse sıkıntı yok. Benim için en önemlisi kamera olayı oldu ama flaşlı çekimlerdeki sararma problemi giderilmemiş. Eğer Denim Güncellemesinde sizin farkettiğiniz iyi veya kötü şeyleri burada paylaşırsanız herkes bilgilenir.