remzi33
Üye
Üstadım öyle de pfd çıktı çıkalı bir kararlı sürümü kullanamadık ki şu telefonlarda !
Zaten wp 10 beta sürümü yayınlandığı gün telefonu sıfırlayıp baştan temiz bir kurulum yapacağım.
Valla ben de öyle yapmayı planlıyorum

Üstadım öyle de pfd çıktı çıkalı bir kararlı sürümü kullanamadık ki şu telefonlarda !
Zaten wp 10 beta sürümü yayınlandığı gün telefonu sıfırlayıp baştan temiz bir kurulum yapacağım.

yok hocam başlamadı dahaHaha androide gecmeme ragmen yine cogu kisiden once aldim denimi 720 sagolsun : ) kamerasi bozuldugu icin satamamistim : )
Hos guncellemesini yapmadim tr de basladimi ?
aralık sonuna kadar tüm modellere gelcekti ocak sonuna geliyoruz hala yok
bende android e mi geçsem acaba ?720'ye Denim 3 gün önce geldi.yok hocam başlamadı dahaaralık sonuna kadar tüm modellere gelcekti ocak sonuna geliyoruz hala yok
bende android e mi geçsem acaba ?
evet biliyorum ayrıca daha öncede 520-525 ve 620 yede geldi fakat ocağın son haftasına girdik diğer modellerde henüz bişey yok,konuyu takip ediyorum720'ye Denim 3 gün önce geldi.
Arkadaş 720 Denim aldı mı diye sormuş gibi geldi ya da yanlış anladımevet biliyorum ayrıca daha öncede 520-525 ve 620 yede geldi fakat ocağın son haftasına girdik diğer modellerde henüz bişey yok,konuyu takip ediyorum

yok hocam başlamadı dahaaralık sonuna kadar tüm modellere gelcekti ocak sonuna geliyoruz hala yok
bende android e mi geçsem acaba ?
gelen yenilikler bunlar işte720 ye yaptim hocam guncelleme denim oldu da ayni tas ayni hamam hos degisiklik olmayacagi soylenmisti daha once yanlis hatirlamiyorsam ki olmadida : ) Obur soruna gelirsek burdan degil ama istersen pm den androide gecmen icin 15-20 maddelik bir liste hazirlayabilirim haha : )
ama tabi her güncelleme cihazı ileriye taşır o yüzden bende bekliyorumDenim guncellemesi boş geliyor diyorsunuz da tutarlılık ve performans geliştirmelerine ne demeli ?
şarjım çok iyi gitmeye başladı benim denimden sonraE tabi onlarda olsun artik zaten guncellemenin esas amaci yenilikten cok performans ve stabilite adina eskiyi ileriye tasimak ve ms bunu iyi yapiyor
Nsu ile global romu indirip kurunuz. Yada Türkcell varyantının yayınlanmasını bekleyiniz.620 turkcell varyant Preview yüklü güncellemeyi bulmuyor varmı çaresi?
Telefon bana ait değildi. Tanıdığım kullanıyor muhtemelen değişmemiştir. Değişse söylerdi. Zaten Cyan kullanıyordu.@Sensation Güncellemeden Sonra şarj nasıl fark etti? Eğer yeterince düzeldiyse geçebilirim. Tabi değecekse o şarja. Çok fark etmiyorsa beklemeye devam ama![]()