Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruDenim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı
Sponsorlu Bağlantılar
ArMaGeDdOn_87
Üye
Güncelleme bu gidişle şubat sonuna kalcak galiba !!!!!!!!!
papakudioflu
Emekli Yönetici
Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Polonya 'da Lumia 1520 için yayınlandı.
skynet
Üye
Arkadaş hala neden denim alan modellerin romunu sunuculara koymuyorlar
braayn
Üye
Turkiyede L930 ve L1520 için tık yok
parberk99
Üye
Asıl direk 720'ye atlamaları fena. 625,630 kaldı öyle
braayn
Üye
Sanırım hangi modelin önce hazır ise onu veriyorlar.Yoksa bu dağıtımın başka bir açıklaması olamaz.Guncelleme konusunda konfeksiyon usulü çalışıyor MS .
dilmenibrahim
Üye
Bilmiyorum yapılır mı yapılmaz mı ama neden tüm ülkelerde aynı anda yayılmaz bu güncelleme
kimbilir_01
Üye
Hala hiçbir yerde 920 için yayınlanmadı çok sinir bozucu
luckysleven
Üye
Haha androide gecmeme ragmen yine cogu kisiden once aldim denimi 720 sagolsun : ) kamerasi bozuldugu icin satamamistim : )
Hos guncellemesini yapmadim tr de basladimi ?
braayn
Üye
Denimi bu kadar geç veren MS'nin 16 şubatta wp 10 vereceğini idaa etmesi pek inandırıcı gelmiyor
Aslında merkez karar almalı ve tüm ülkeler aynı zamanda başlamalı tamam zaten hepsini veremezler ama en azından cihaz cihaz yayınlanır
Aybin.Kilic
Üye
Pfd yüklü olmayanlar güncellemeyi yükledi ama enteresan olan pfd yüklü cihazlar için güncelleme gelmedi.
Sanırım ikinci bir Cyan faciası bizleri bekliyor
Dejavuex
Üye
Denim şu zaman oldu gelmedi ya dicek bence hiç birşey yok
papakudioflu
Emekli Yönetici
Sizce PfD kullanan birisi, Windows 10 Preview gelmesine bir aydan az zaman kala Denim güncellemesini bekler mi. Valla benim umurumda bile değil.
Üstadım öyle de pfd çıktı çıkalı bir kararlı sürümü kullanamadık ki şu telefonlarda !
Zaten wp 10 beta sürümü yayınlandığı gün telefonu sıfırlayıp baştan temiz bir kurulum yapacağım.