Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Güncelleme bu gidişle şubat sonuna kalcak galiba !!!!!!!!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Polonya 'da Lumia 1520 için yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, braayn ve Krnl386

skynet

Üye
Arkadaş hala neden denim alan modellerin romunu sunuculara koymuyorlar :hmmm

braayn

braayn

Üye
Turkiyede L930 ve L1520 için tık yok

parberk99

parberk99

Üye
Asıl direk 720'ye atlamaları fena. 625,630 kaldı öyle

braayn

braayn

Üye
Sanırım hangi modelin önce hazır ise onu veriyorlar.Yoksa bu dağıtımın başka bir açıklaması olamaz.Guncelleme konusunda konfeksiyon usulü çalışıyor MS .

• Beğen
Tepkiler: dark_13, suyunsesi ve Krnl386
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bilmiyorum yapılır mı yapılmaz mı ama neden tüm ülkelerde aynı anda yayılmaz bu güncelleme

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hala hiçbir yerde 920 için yayınlanmadı çok sinir bozucu

luckysleven

luckysleven

Üye
Haha androide gecmeme ragmen yine cogu kisiden once aldim denimi 720 sagolsun : ) kamerasi bozuldugu icin satamamistim : )
Hos guncellemesini yapmadim tr de basladimi ?

braayn

braayn

Üye
Denimi bu kadar geç veren MS'nin 16 şubatta wp 10 vereceğini idaa etmesi pek inandırıcı gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve barannn79
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Denimi bu kadar geç veren MS'nin 16 şubatta wp 10 vereceğini idaa etmesi pek inandırıcı gelmiyor

Betalar nedense her söyledikleri vakitte verdiler, ayrıca şu an top ms'de değil operatör ve microsoftun ülke departmanlarında

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Betalar nedense her söyledikleri vakitte verdiler, ayrıca şu an top ms'de değil operatör ve microsoftun ülke departmanlarında

Top ülkemizdeki Ms temsilcisi ve operatör de senin dediğin gibi ama neden bekletiyorlar kullanıcıların beklemesi onları mutlumu ediyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Top ülkemizdeki Ms temsilcisi ve operatör de senin dediğin gibi ama neden bekletiyorlar kullanıcıların beklemesi onları mutlumu ediyor
Eğer para olsaydı repoya yatırıyorlar derdim ama güncellemeyi bekletmenin nasıl bi mantıklı cevabı var bilemiyorum:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eğer para olsaydı repoya yatırıyorlar derdim ama güncellemeyi bekletmenin nasıl bi mantıklı cevabı var bilemiyorum:hmmm

Aslında merkez karar almalı ve tüm ülkeler aynı zamanda başlamalı tamam zaten hepsini veremezler ama en azından cihaz cihaz yayınlanır

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pfd yüklü olmayanlar güncellemeyi yükledi ama enteresan olan pfd yüklü cihazlar için güncelleme gelmedi.
Sanırım ikinci bir Cyan faciası bizleri bekliyor:kop2:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Denim şu zaman oldu gelmedi ya dicek bence hiç birşey yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sizce PfD kullanan birisi, Windows 10 Preview gelmesine bir aydan az zaman kala Denim güncellemesini bekler mi. Valla benim umurumda bile değil. :hih:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, alasulumurat ve emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sizce PfD kullanan birisi, Windows 10 Preview gelmesine bir aydan az zaman kala Denim güncellemesini bekler mi. Valla benim umurumda bile değil. :hih:

Aslında sorun o değil abi neden diğer ülkelerde verilirken Ms Türkiye geç veriyor sorun burada

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Üstadım öyle de pfd çıktı çıkalı bir kararlı sürümü kullanamadık ki şu telefonlarda !
Zaten wp 10 beta sürümü yayınlandığı gün telefonu sıfırlayıp baştan temiz bir kurulum yapacağım.

Üst Alt